kendi adıma konuştum sana babayı verdik6 puanı kaptıK dediğine göre bana 6 verdin.![]()
kim küstürdü seni söyle bana onun şarkıcısına bir puan vereyimneyse tatsiz oldu burası size iyi sohbetler
kendi adıma konuştum sana babayı verdik6 puanı kaptıK dediğine göre bana 6 verdin.![]()
kim küstürdü seni söyle bana onun şarkıcısına bir puan vereyimneyse tatsiz oldu burası size iyi sohbetler
kendi adıma konuştum sana babayı verdikverirsek üç beş puan arianaya veririz sen niye heyecan yaptın anlamadım
kim küstürdü seni söyle bana onun şarkıcısına bir puan vereyim![]()
Leyla kimdiKemal Sunal kabul edilmiyor. Baska alternatif bulun.
Leylayi al ozaman. o iyi iş çıkarır.
Özlem yılmaz da iyidir
Ben seni elemem merak etmeKatkın olacak belli ki
Ozankendi adıma konuştum sana babayı verdikverirsek üç beş puan arianaya veririz sen niye heyecan yaptın anlamadım
kim küstürdü seni söyle bana onun şarkıcısına bir puan vereyim![]()
Gökçe BahadırLeyla kimdi
Ben seni elemem merak etme![]()
Leyla kimdi
Ben seni elemem merak etme![]()
Hic mi kırmadınız birbirinizi ne çabuk unuttunuz![]()
![]()
![]()
çekil yarismadanO da gecen sezon yaristi![]()
Başladın yine. baş juri adil olmalibu haftaki oylamada türbüşona bir puan verirsen dirilişin bu haftaki bölümünü izleyeceğim? bir dahada böyle bir imkanı zor yakalarsın iyi değerlendir bu hakkını bence![]()
Ozan
Gökçe Bahadır![]()
Puanimi söylemem yarin görürsünTam puanın öle ispatla derim o zaman yoksa survivorda başlıyor triplerimi çekersin zaten geçen yıl Serkay tahminin tutmadı..
Candan zaten 2 puan aldi 😛ozan küstürdüyse tam puanı arianaya ver candana iki puan ver cezalandır candanı![]()
Nedençekil yarismadan
Başladın yine. baş juri adil olmali
neyi önersek olmuyor
sen kiminle yarışacaksın eskici
Tamamdir gerek kalmadi buldum yarismacimineyi önersek olmuyor
Faryaliyi al. Gurbet Kadini Gönul işlerinde iyiydi
Güzeller güzeli birisiyle yarisacagim eminun seversinsen kiminle yarışacaksın eskicisurvivorda pek ısınamadık yarışmacına yıldızlar fingirdeşiyorda belki iyi bişey bulmuşsundur
![]()
Söylemek yasak degil mi
Trip yapmazsan daha iyi veririmİyi yarın görürüz.![]()
Güzeller güzeli birisiyle yarisacagim eminun seversin
Söylemek yasak degil mi
Trip yapmazsan daha iyi veririm![]()
yo niye yasak. @denizz19 şuan aktif olsa aninda ekler listeye. zaten tek sen kaldin.Güzeller güzeli birisiyle yarisacagim eminun seversin
Söylemek yasak degil mi
Trip yapmazsan daha iyi veririm![]()