yok haftalar öncesinde kaldırdım oy değiştirmeyi çok şikayet geldi@Çiğdem- oy degistire biliyormuyuz ?
İstersen özele gelebilirsin, fikir alışverişinde bulunuruz, benim gibi başarılı bir yarışmacının tecrübelerinden yararlanmak iyi olur senin açından.Birkac kisi var aklimda ama bilemedim
Seni seviyorum kanka
tamam birilerine göz dağı verdim sadece tabi anlarsa yoksa değismiyecem zatenyok haftalar öncesinde kaldırdım oy değiştirmeyi çok şikayet geldi
Tabii ki de önerilerin varsa söyleyebilirsinİstersen özele gelebilirsin, fikir alışverişinde bulunuruz, benim gibi başarılı bir yarışmacının tecrübelerinden yararlanmak iyi olur senin açından.
Niye trip yapiyorsun ki
e de sende bul birini yarin oylama baslayacak artik. zaten bugun gelmezsen yarin juride olacaksin.Tabii ki de önerilerin varsa söyleyebilirsin
3 şarkı da birbirinden güzel, çok zor tercih yaptım ama beğeneceğinizi düşünüyorum
ses çıkarma altı puanı kaptık biraz daha zorlasak hogatha oklavayı patlatacak kafamızda bu kadarı yeterli bence1 puan verme hakkıda ver o fikri çok sever.
Kemal Sunal'ı al şampiyon ol Şener Şen'le kapışırsın artık. Ama o da kolay bir başarı olur, önce senin aklındakileri bir görmek lazım, senin zevkini çözersem ona göre yardımcı olabilirim.Tabii ki de önerilerin varsa söyleyebilirsin
Ben mi eliyorum seniElenebilirim o yüzden olabilir mi
Asli olmaz onu daha sonrasi icin düsünüyorum baska birini bulurum yarina kadar Ferhunde yani Deniz Cakir gecen sezon yarismistie de sende bul birini yarin oylama baslayacak artik. zaten bugun gelmezsen yarin juride olacaksin.
aslini sec bari
Ferhundeyi sec Leylayi sec (yaprak dökümü)
??? sen işine bak
Kemal Sunal kabul edilmiyor. Baska alternatif bulun.Kemal Sunal'ı al şampiyon ol Şener Şen'le kapışırsın artık. Ama o da kolay bir başarı olur, önce senin aklındakileri bir görmek lazım, senin zevkini çözersem ona göre yardımcı olabilirim.
Leylayi al ozaman. o iyi iş çıkarır.Ben mi eliyorum seni
Asli olmaz onu daha sonrasi icin düsünüyorum baska birini bulurum yarina kadar Ferhunde yani Deniz Cakir gecen sezon yarismisti
Benim zevkimi bilirsin zatenKemal Sunal'ı al şampiyon ol Şener Şen'le kapışırsın artık. Ama o da kolay bir başarı olur, önce senin aklındakileri bir görmek lazım, senin zevkini çözersem ona göre yardımcı olabilirim.
Ben mi eliyorum seni
Asli olmaz onu daha sonrasi icin düsünüyorum baska birini bulurum yarina kadar Ferhunde yani Deniz Cakir gecen sezon yarismisti
ses çıkarma altı puanı kaptık biraz daha zorlasak hogatha oklavayı patlatacak kafamızda bu kadarı yeterli bence