- Reaksiyon puanı
- 59,810
- Puanı
- 1,060
Ee nolmuş Ariana finale dediyse, bu bana tam vermesine engel mi
@EFE UYSAL yarışmadan sonra yüzüne bakmaz o arkadaş, ama beni biliyorsun her zaman konuşurum senle
Ee nolmuş Ariana finale dediyse, bu bana tam vermesine engel mi
Yok daha kullanmadım![]()
aaaa candana tam puan verirse pekiYalan yanlış algılarla milletin kafasını karıştırma, tam puanı Gökhan'a gidecek bu hafta![]()
Öyle bir ihtimal yokaaaa candana tam puan verirse peki![]()
![]()
![]()
Ee nolmuş Ariana finale dediyse, bu bana tam vermesine engel miTam puan hala ortada, onu ben kapacağım inşallah
@EFE UYSAL yarışmadan sonra yüzüne bakmaz o arkadaş, ama beni biliyorsun her zaman konuşurum senle![]()
hahaha ayy vlla recaba bakmayan kişi şuan ozan diyebir yarısmacı olduğunu anlamaz sanırımÖyle bir ihtimal yokYarışmacısı sahip çıkmıyor Candan'a, Efe niye sahip çıksın.
![]()
Yalan yanlış algılarla milletin kafasını karıştırma, tam puanı Gökhan'a gidecek bu hafta![]()
6-2 versin bari napalım, onun da amacı buydu zaten, 5-2'yi kabul etmemek.![]()
Arkamdan mi konusuyorsunuzBiz hiç irtibatı koparmadk zaten Çiftler yarışmasında hep konuşuyoruz. No:309'da hep konuşuyoruz sen rahat ol.
Tam puanım adresi belli boşa çalma sen.
Neyse @eskici konuya bakıyor.![]()
Biz de başka yerlerden konuşuyoruzdur belkiYarın görüşürüz
@eskici aga nerelerdesin sen ya, aktifliğin iyice düştü![]()
Candan tek başına, kendi kalitesiyle geldi zaten buralara, yarı final son durak artık onun içinhahaha ayy vlla recaba bakmayan kişi şuan ozan diyebir yarısmacı olduğunu anlamaz sanırımcandan ozanın sahibi gibi birşey şuan ayoll
![]()
![]()
![]()
Hhahaha ne sevecen baskan öyle değilmi @Bullybu haberden sonra türbüşonun benden çekeceği var bu hafta
![]()
Çiftler Yarışıyor'a oy kullanmıyorum bu hafta.Şampiyon ARİANAAA
Arkamdan mi konusuyorsunuz![]()
Bu hafta aktifligi yükseltmeyi planliyorumBiz de başka yerlerden konuşuyoruzdur belkiYarın görüşürüz
@eskici aga nerelerdesin sen ya, aktifliğin iyice düştü![]()
Forumda aktif olmamasının sebebini merak ettim sadeceBen çağırdım niye yapıştın hemen kene.😡
Bizde çok yakınız zaten @EFE UYSAL kaliteye oy verir. Ariana Finale o yüzden dedi.![]()
Öyle bir sey demedim biliyorsun dimiHoş geldin kanki.
Şey diyorduk Ziynet elenince tam puan senin dedin yaa tam puan Ver diyordum.![]()
Forumda aktif olmamasının sebebini merak ettim sadece
2 puanla da finale çıkabilirsin![]()
Öyle bir sey demedim biliyorsun dimi![]()
Aynen dön aramıza yeniden, Deniz'in yarışması başlıyorBu hafta aktifligi yükseltmeyi planliyorum![]()
Ben Ziynet'in elenmesini asla istemem ve düsünmezdimHer hafta 1. Olan sensin rahatlıkla çıkacak olan sensin bence.@EFE UYSAL bunu da dikkate al kanki.
Dedin tabi ki. Ziynet varken tam zoe onu ele olur dedin..