MusicSurvivor 5.Sezon/ Yarı Final Haftası Oylama Başladı

Gecem hafta Ariana finale dedi bence çok umutlanma.:A @EFE UYSAL no309'cu kankam bekliyorum.:Z
Ee nolmuş Ariana finale dediyse, bu bana tam vermesine engel mi :A Tam puan hala ortada, onu ben kapacağım inşallah :A

@EFE UYSAL yarışmadan sonra yüzüne bakmaz o arkadaş, ama beni biliyorsun her zaman konuşurum senle :A

Ee nolmuş Ariana finale dediyse, bu bana tam vermesine engel mi :A Tam puan hala ortada, onu ben kapacağım inşallah :A

@EFE UYSAL yarışmadan sonra yüzüne bakmaz o arkadaş, ama beni biliyorsun her zaman konuşurum senle :A

Biz hiç irtibatı koparmadk zaten Çiftler yarışmasında hep konuşuyoruz. No:309'da hep konuşuyoruz sen rahat ol.:A

Tam puanım adresi belli boşa çalma sen.:A

Neyse @eskici konuya bakıyor.:Z

Biz hiç irtibatı koparmadk zaten Çiftler yarışmasında hep konuşuyoruz. No:309'da hep konuşuyoruz sen rahat ol.:A

Tam puanım adresi belli boşa çalma sen.:A

Neyse @eskici konuya bakıyor.:Z
Biz de başka yerlerden konuşuyoruzdur belki :A Yarın görüşürüz :A

@eskici aga nerelerdesin sen ya, aktifliğin iyice düştü :D

Öyle bir ihtimal yok :A Yarışmacısı sahip çıkmıyor Candan'a, Efe niye sahip çıksın. :F
hahaha ayy vlla recaba bakmayan kişi şuan ozan diyebir yarısmacı olduğunu anlamaz sanırım :A candan ozanın sahibi gibi birşey şuan ayoll :A :A :A

Tamam 6 dan vermesine tamam diyorum @destere çünkü onun başkanlığı olmadan ben sunuculuk yapmam ayol biz bu yola birlikte çıktık birimiz olmazsa diğerimiz olmcuak ona göre @destere efendi :A :A :A

6-2 versin bari napalım, onun da amacı buydu zaten, 5-2'yi kabul etmemek. :D

bu haberden sonra türbüşonun benden çekeceği var bu hafta :)

giphy.gif

hahaha ayy vlla recaba bakmayan kişi şuan ozan diyebir yarısmacı olduğunu anlamaz sanırım :A candan ozanın sahibi gibi birşey şuan ayoll :A :A :A
Candan tek başına, kendi kalitesiyle geldi zaten buralara, yarı final son durak artık onun için :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan