6-2 versin bari napalım, onun da amacı buydu zaten, 5-2'yi kabul etmemek.
ben sitem edersin sandim6-2 versin bari napalım, onun da amacı buydu zaten, 5-2'yi kabul etmemek.
keşke gaddar olabilsem gaddarlık duygumu kim aldı benden acaba6-2 versin bari napalım, onun da amacı buydu zaten, 5-2'yi kabul etmemek.
Sitemlerimi elenirsem yaparım, şu an fırtına öncesi sessizlik diyelim Enerjimi idareli kullanmam lazım, daha bu işin yarını, elenmezsem finali var.ben sitem edersin sandim
kendine pek güveniyorsun demek
ben sitem edersin sandim
kendine pek güveniyorsun demek
eee ben @destere ye kıyamadığım gibi @Bully de bana kıyamaz cnmSitemlerimi elenirsem yaparım, şu an fırtına öncesi sessizlik diyelim Enerjimi idareli kullanmam lazım, daha bu işin yarını, elenmezsem finali var.
sende haklisinSitemlerimi elenirsem yaparım, şu an fırtına öncesi sessizlik diyelim Enerjimi idareli kullanmam lazım, daha bu işin yarını, elenmezsem finali var.
bilirim bilirim bizdeki bağ gibi demek
8-2'den 6-2'ye düştü en azından, bu da bir şeydir.
hayırlısı bakalım cnm 1 puandaçok fark etmez şimdi baskanlıktan çekilse bendiğer sezonu sunamam hem sende desteresiz yarışmadan zevk almazsın içini bliriz biz senin8-2'den 6-2'ye düştü en azından, bu da bir şeydir.
Ama benim tek amacım eğlenmek değil bu yarışmada bunu da belirteyim, hep son aşamada kaybettiğim için baya baya hırs yaptım yani, ilk şampiyonluğuma bu kadar çok yaklaşmışken yarı finalde elenmek büyük hayal kırıklığı olur benim adıma.
kim desteremi ciddi anlamdahiç kırmadı vllaHic mi kırmadınız birbirinizi ne çabuk unuttunuz
Oy kullandın mı bakayım senHic mi kırmadınız birbirinizi ne çabuk unuttunuz
Oy kullandın mı bakayım sen
Yok daha kullanmadım
O zaman kullan bu gece, tam puanı kime vermen gerektiğini biliyorsun, kimsenin oyununa gelmeYok daha kullanmadım
okadarda suyunu çıkarmayın umut bey
Bu şarkılar ne dalkılıcınsa onun sevdiğim şarkısıyokki benim ayoll
Yalan yanlış algılarla milletin kafasını karıştırma, tam puanı Gökhan'a gidecek bu haftaKullandı Ariana yine tam.
Lan kullanmadın mı bana tam dedin diye hatırlıyorum.
Iyy mustimle o adamı yan yana bile kullanmaKasaba tam Musti vari şarkı sevmiyorsan senin ayıbın
Yalan yanlış algılarla milletin kafasını karıştırma, tam puanı Gökhan'a gidecek bu hafta