Öyle mi?
Yok la şaka yapıyor sakın gelme.
Aslında Gökhan'a 1 verirsin diye hissediyorum verirsen ver.
Öyle mi?
Senin gibi değerli bir jüriyi şımartmayacam da kimi şımartacam Düşün bakalım, kıyma şu adama
O mesaj gözlüğü hak etti Ben de sana iyi davranırım, ilerleyen haftalarda duruma bakarız artıkGözlüğünü yesinler @Bully ilk haftalar sana iyi davranirim çünkü zayif cok oyuncu var
okadar emek verdim sana unutuldu demekSenin gibi değerli bir jüriyi şımartmayacam da kimi şımartacam Düşün bakalım, kıyma şu adama
O mesaj gözlüğü hak etti Ben de sana iyi davranırım, ilerleyen haftalarda duruma bakarız artık
sen sus la tombalak tarkan seven birinin desteğinden mahrum kalayım daha iyi yine dön dolaş gidip kazma türbüşona tam puan vereceksin buna eminim şimdi kendini kıymete bindirme beğenilerinin berbat olduğunu biliyoruz tarkozdan dolayı
okadar emek verdim sana unutuldu demek
yazik
O yolladı heveslenme boşuna fırsatçı arkadaşımO öyledir.
Sen oy verdin mi bu arada
O yolladı heveslenme boşuna fırsatçı arkadaşım
Candan'ı da beğenmiş 3 puanı belli, artık 2 mi almışsın 1 mi yarın öğrenirsinBana beğendim falan diyordu. 2 aldım ondan galiba 3'e zorlamak istedim.
Candan'ı da beğenmiş 3 puanı belli, artık 2 mi almışsın 1 mi yarın öğrenirsin
hic sanmiyorum senere 1 vereceginiOlmadı Şener'e 1 veririz sıkıntı yok.
Oy yolladim ama merak etme Yildizlarda ona iyi davranmayacagim. Önce iyi gibi görunup sonra ayagini kaydiracam onunO öyledir.
Sen oy verdin mi bu arada
Cokta acik etmesen diyecemde 3 zaten herkes biliyorda ama dedigin gibi 2 ve 1 kismi ruh halim belirledi 😛Candan'ı da beğenmiş 3 puanı belli, artık 2 mi almışsın 1 mi yarın öğrenirsin
Bi ara devamlı bunu koyuyordum ya.
3 verdiğini herkese belli ediyorsun zaten sen, benim bir şey dememe gerek yok kihic sanmiyorum senere 1 verecegini
o konuda rahatim. 1 verirsen, benim duzenli 1 neslihana gider acik ve net
Oy yolladim ama merak etme Yildizlarda ona iyi davranmayacagim. Önce iyi gibi görunup sonra ayagini kaydiracam onun
Cokta acik etmesen diyecemde 3 zaten herkes biliyorda ama dedigin gibi 2 ve 1 kismi ruh halim belirledi 😛
gicik ama gecen hafta seni iyi kandirmistim.3 verdiğini herkese belli ediyorsun zaten sen, benim bir şey dememe gerek yok ki
Diğer kısımlar benim umrumda değil zaten
Bi ara devamlı bunu koyuyordum ya.
Dur aklımdayken atayım Çikoya puanlarımı, yarın fazla girmem çünki.
@Bully ariana ile gelse @sokak sanati türbüşonla gelse peki türbüşona tam puanmı verecektim ? hiç mantıklı geliyormu sana bu durum neyse yine kendi soruna kendin cevap ver
ilk ikiyi bayanlara ayırmayı unutmayalım centilmenlik bunu gerektirir
@destere İcabına bakabilir misin
aaa @destere başkanlığı bırakıyorum diyorİyi şimdiden atayım olmamışları.
1 puan verme hakkıda ver o fikri çok sever.
okadarda suyunu çıkarmayın umut beyMerhaba Merhaba
Kıyamadım İkimize
Ben Bilmem
Dönmem
Neyleyim İstanbulu
Yani
Çatlat
Külah
Kasaba
Kırk Yılda Bir Gibisin
Bu Nasıl Aşk
İki Yol