MusicSurvivor 5.Sezon/ Yarı Final Haftası Oylama Başladı

işine geldi dimi :) 8-2 kullanıcam oylarımı ve hogatha değiştiremeyecek seni göndermek için elimden geleni yapacağım:)

la ariana için türbüşon zaten tehlike değil senin açından onunla yüz tur karşılaşsan yüzündede ariana zaferle ayrılır sen candandan kolla kendini :)

Onu da sevmedim dedin sandalye lazım dedin.:F

@Çiğdem- ve oklavasına güveniyorum ben sıkıntı yok. :A Asıl adaletsizlik 8-2'dir, o şekilde elensem vicdanın nasıl rahat edecek :A
benim vijdanımı hiç sorun etme öylede bir rahat ederimki hatta türbüşonun elendiği gün deliksiz 24 saat uyuyabilirim :) sen vijdan sorunlarını bana bırak yeterki hogathadan 8-2 onayını kapayım gerisi önemli değil :)

Onu da sevmedim dedin sandalye lazım dedin.:F
ona bakarsan seninkindede oğlan karışmış klibe:) o oğlanı napıcaz görmezden gelemeyiz heralde :)

Ben de gönderdim oylarımı. Geçen hafta oklava stresi yaşayınca bu hafta ikinci uyarı gelmeden yollayıp kurtuldum :A

benim vijdanımı hiç sorun etme öylede bir rahat ederimki hatta türbüşonun elendiği gün deliksiz 24 saat uyuyabilirim :) sen vijdan sorunlarını bana bırak yeterki hogathadan 8-2 onayını kapayım gerisi önemli değil :)

ona bakarsan seninkindede oğlan karışmış klibe:) o oğlanı napıcaz görmezden gelemeyiz heralde :)

Ariana ile Iggy telafi eder.:A

Ben de gönderdim oylarımı. Geçen hafta oklava stresi yaşayınca bu hafta ikinci uyarı gelmeden yollayıp kurtuldum :A

Oylarında bu sıkıcı mesajın kadar klişe değildir umarım.:))

Sunucu ne diyorsa o üzgünüm, hiç boşuna duygu sömürüsü yapma, o da fayda etmez bu sefer, Çiğdem bana yanlış yapmaz. :A

Ariana ile Iggy telafi eder.:A

Oylarında bu sıkıcı mesajın kadar klişe değildir umarım.:))

Oy gönderdim diyorum ne kadar ilginçleşebilir ki bu durum :A Oyların içeriği hakkında da bilgi yok zaten kalmış şurada 3 kişi bir şey desem hemen açığa çıkar, sürpriz olsun :A

seninle küsüm 5-2 yi zorla kabul ettirdin @sokak dümbeleğinin dediği gibi 8-2 olmalıydı :) neyse yani bundan sonra kendine daha adaletli bir başkan bulursun benim için bu son survivor başkanlığı :)

beni savunmak için bu kadar çırpındığını gördükçe içim parçalandı valla :) beni bu kadar sevdiğini bilmiyordum bayağı hislendim şimdi :)

yanlış hamle işinize gelince nasılda anında yetişiyorsunuz doğru hamle diye :) oysa hogathayı günahın kadar sevmezsin bu sefer türbüşon bu adaletsizlikten faydalanacak diye nasılda yetişmişsin destek için allah sen kahretsin isveçli :) (bak ne kadar sinirlendim ama yinede sana pis demedim :) ) bende büyük gelişme var :)
bendede gelişme var merak etme 😉 sana o lafi derken bile artik sempatik geldigini demistim :A
puanlamani iyi yap bak dünkü mevzuda ciddiyim :( ateşe atma beni

Sunucu ne diyorsa o üzgünüm, hiç boşuna duygu sömürüsü yapma, o da fayda etmez bu sefer, Çiğdem bana yanlış yapmaz. :A
@Çiğdem- e saygımız sonsuz tabiki o nederse odur:) şimdi cıbıl şekilde çık karların üstüne otur dese hiç itiraz etmeden koşup karlarda kendimi soğuturum :)

bendede gelişme var merak etme 😉 sana o lafi derken bile artik sempatik geldigini demistim :A
puanlamani iyi yap bak dünkü mevzuda ciddiyim :( ateşe atma beni
senin şansın yok ama dünkü mevzu konusunda şimdi türbüşonla birlikte yarışan bir oğlan daha olsa senin hatrına türbüşonu sona atmazdım :) ama şimdi şansın hiç yok bir kere yarıştığı diğer isimler her türlü geçiyor türnbüşonu :)

sunucu ilk başta beni yerden yere vurur ama sonunda vazgeçemez benim amacım zaten sekizi kapmak değil sekizi zorlayıp yediyi veya en azından altı puandan başlatmaya ikna etmek :) onun için en olmadık şeyi isteyeceğimki bir altındaki puana razı olsun :) neyse zaten niyetimi anlatmak için yazdım bu mesajı birazdan silerim :)

senin şansın yok ama dünkü mevzu konusunda şimdi türbüşonla birlikte yarışan bir oğlan daha olsa senin hatrına türbüşonu sona atmazdım :) ama şimdi şansın hiç yok bir kere yarıştığı diğer isimler her türlü geçiyor türnbüşonu :)
yani sen @Bully den dolayımı puan kırıyon? Ne garezin var ona ?
Neyse umarım baskaları iyi oylarda bende rahat bir nefes alırım .
Kusura bakna @Bully umarım sözumu tutmak mecburiyetinde kalmam :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
yani sen @Bully den dolayımı puan kırıyon? Ne garezin var ona ?
Neyse umarım baskaları iyi oylarda bende rahat bir nefes alırım .
Kusura bakna @Bully umarım sözumu tutmak mecburiyetinde kalmam :A

@Bully ariana ile gelse @sokak sanati türbüşonla gelse peki türbüşona tam puanmı verecektim ? hiç mantıklı geliyormu sana bu durum :) neyse yine kendi soruna kendin cevap ver :)

Oy gönderdim diyorum ne kadar ilginçleşebilir ki bu durum :A Oyların içeriği hakkında da bilgi yok zaten kalmış şurada 3 kişi bir şey desem hemen açığa çıkar, sürpriz olsun :A

ilk ikiyi bayanlara ayırmayı unutmayalım centilmenlik bunu gerektirir :)

@Çiğdem- e saygımız sonsuz tabiki o nederse odur:) şimdi cıbıl şekilde çık karların üstüne otur dese hiç itiraz etmeden koşup karlarda kendimi soğuturum :)

Neyse değiştirdiğin mesajı Çiğdem'e özelden atarım ben, gerçekleri bilmek hakkı. :) Bulaştığın insan bir co-admin, bu da senin şanssızlığın artık. :)

Neyse değiştirdiğin mesajı Çiğdem'e özelden atarım ben, gerçekleri bilmek hakkı. :) Bulaştığın insan bir co-admin, bu da senin şanssızlığın artık. :)
onun kalbi benimle atıyor rütbeye değer vermez hogatham biliyor benim mesaj değiştirmeyeceğimi bana inancı tam nede olsa :)

@Bully ariana ile gelse @sokak sanati türbüşonla gelse peki türbüşona tam puanmı verecektim ? hiç mantıklı geliyormu sana bu durum :) neyse yine kendi soruna kendin cevap ver :)

ilk ikiyi bayanlara ayırmayı unutmayalım centilmenlik bunu gerektirir :)
sana yildizlar yarismasindada cevap verdim.
sen kendin dedinya Gökhanla yarisan baska biri olsa hatirima yukaeltebilirmiasin puani. @Bully e karsi bir durum olduğunu belli etmiş oldun.
onun kalbi benimle atıyor rütbeye değer vermez hogatham biliyor benim mesaj değiştirmeyeceğimi bana inancı tam nede olsa :)
Kaancigim hic destere mesaj değistirirmi aa be hiç rastlamadim :D
hele bir tane mesaj varki seneler öncesinden sen tur attikca destere günceliyor pardon o değistirme yapmiyordu demi

O zaman hodrimeydan bakalım, zaten 1 gün süre kalmış, 5-2 şeklinde oylaman için elimden geleni yapacağım, sen en iyisi oylarını o şekilde yolla, başka türlüsü kabul olmayacak zaten, hiç yollamamaktan iyidir. :A

sana yildizlar yarismasindada cevap verdim.
sen kendin dedinya Gökhanla yarisan baska biri olsa hatirima yukaeltebilirmiasin puani. @Bully e karsi bir durum olduğunu belli etmiş oldun.

Kaancigim hic destere mesaj değistirirmi aa be hiç rastlamadim :D
hele bir tane mesaj varki seneler öncesinden sen tur attikca destere günceliyor pardon o değistirme yapmiyordu demi
mesajlarım benim gibi güncele ayak uydurma konusunda çok çevik ve halihazırda bekliyorlar :) bayatlama imkanları yok denecek kadar az :)

O zaman hodrimeydan bakalım, zaten 1 gün süre kalmış, 5-2 şeklinde oylaman için elimden geleni yapacağım, sen en iyisi oylarını o şekilde yolla, başka türlüsü kabul olmayacak zaten, hiç yollamamaktan iyidir. :A
kesinlikle 5-2 olmayacak bende çok büyük yemin ettim:) @Çiğdem- zaten 5 diye başlarım ama seninle ortak bir noktada anlaşırız dedi yani onunda niyeti beni sekizden düşürmek yani 7 veya 6 puanda anlaşmış olacağız hogathayla:) karşılıklı iyi niyetimizi sergileriz artık 7 veya 6 olması kimin daha az şirret olduğunu gösterir başkada bir şeye işaret etmez :)

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan