MusicSurvivor 5.Sezon/ Yarı Final Haftası Oylama Başladı

Finalde kura sana çıkar zaten kesin:A Her hafta birini çıkıyor.:A

Benim gibi küresel etkiden bahsediyorum. Onlar yerel etkiler.:A Senden küresel bir şey bekliyorduk ama yanıldık.:A
Etkiyi sonuçlarda göstereceğim sana, bir bu kadar gizli çalışmalarım da vardır belki :A

aaa 3 günde 2 yarışmacıyla 600 mesaj süpersiniz bence çocuklar :A

çeyrek finalden sonra yarı finalide en iyi şekilde atlattık bence artık bu akşam sonuclarında öyle geçmesini umuyoruz ayarlamaları daha yapmadım birşeyler düşünüyorum :A
Sonuçlarda daha fena coşturacağız merak etme sen :Z Her türlü kavgayı çıkarma potansiyelim var bugün :A

yarı final şansızlıkların ortada @Bully oyüzden birşy yapamazsın ayoll :A :A :A

bakalım candan birinizi yedimi @sokak sanati :A :A :A
Sus bakayım sen şom ağızlı. ss

Bence Candan'a 1 vermeliyiz @sokak sanati, sessizlerden her zaman korkacaksın :A

O benim dişimin kavuğuna yetmez ikisini çıkart ben tek.:A

Geçen hafta ki gibi olmasında.:A
Sen zaten sonlara doğru açılırsın, ama @Çiğdem- GunesinOglu gibi 5 final puanı şansı tanımadı sana, bu yüzden işin zor :A

Bence Candan'a 1 vermeliyiz @sokak sanati, sessizlerden her zaman korkacaksın :A

Sen zaten sonlara doğru açılırsın, ama @Çiğdem- GunesinOglu gibi 5 final puanı şansı tanımadı sana, bu yüzden işin zor :A
all starda son haftalara doğru puanlarda çok yeni kurllar geldi gerçekten @sokak sanati birazda ona borçlu ayoll :A

ben asla yarışma devam ederken kural koymam çünkü yarışırken en sevmediğim şey buydu
:A :A :A

O yüzden final konusuna hiç yorun atmayacağım.:A

all starda son haftalara doğru puanlarda çok yeni kurllar geldi gerçekten @sokak sanati birazda ona borçlu ayoll :A

ben asla yarışma devam ederken kural koymam çünkü yarışırken en sevmediğim şey buydu
:A :A :A

Geri kafalı..

O yüzden final konusuna hiç yorun atmayacağım.:A

Geri kafalı..

finalde @destere ile benim desteğimi aldınmı @Bully ile aranda 5 puan kalıyor bence heyecanlı bir final olacak :Z çıkabilriseniz tabi ayoll :A :A :A

finalde @destere ile benim desteğimi aldınmı @Bully ile aranda 5 puan kalıyor bence heyecanlı bir final olacak :Z çıkabilriseniz tabi ayoll :A :A :A

İyi o zaman ama @Bully 'e söz verdik o kazanacak dedik umarım çok fark atmaz.:A

Senin planların finalde işe yaramaz gibi:A

Elimde belgeler var, en favori yabancı şarkı etkinliğinde Umut'un final şarkısına oy vermeyip Ariana'ya iğrenç demişsin zamanında. :A

Senin şarkını da iğrenç der olur biter.:A

Elimde belgeler var, en favori yabancı şarkı etkinliğinde Umut'un final şarkısına oy vermeyip Ariana'ya iğrenç demişsin zamanında. :A
yanımdakalıda öyle çok sevmiyorumbir öykü olsaydı finalde :A

aaa bu arada @sokak sanati final şarkısı neyki iğrenc demişim arianaya yorum yaotıpımı hatırlamıyorum şarkı neydi ayoll (b)

İyi o zaman ama @Bully 'e söz verdik o kazanacak dedik umarım çok fark atmaz.:A

Senin planların finalde işe yaramaz gibi:A

Senin şarkını da iğrenç der olur biter.:A

yanımdakalıda öyle çok sevmiyorumbir öykü olsaydı finalde :A

aaa bu arada @sokak sanati final şarkısı neyki iğrenc demişim arianaya yorum yaotıpımı hatırlamıyorum şarkı neydi ayoll (b)
https://fav10.net/forum/threads/en-favori-yabancı-Şarkı-1-tur-i-grubu.255042/page-2#post-2646290

Buyrun ikinci sayfaya bakın :A Cadalozlar, iğrenç kadınlar havada uçuşmuş maşallah :A

Yanımda Kal'ı övdüğün, oylamalarda destek verdiğin kaç mesaj bulurum :A

Elimde tek Focus kaldı:F

Gösterdim özelden aslında size.:F
https://fav10.net/forum/threads/en-favori-yabancı-Şarkı-1-tur-i-grubu.255042/page-2#post-2646290

Buyrun ikinci sayfaya bakın :A Cadalozlar, iğrenç kadınlar havada uçuşmuş maşallah :A

Yanımda Kal'ı övdüğün, oylamalarda destek verdiğin kaç mesaj bulurum :A
aaaa tamam hatırladım :F

büyük finalde en doğru kararı alacağıma inanıyorum spoi vermeyeyim ayoll :A