MusicSurvivor 5.Sezon/ Yarı Final Haftası Oylama Başladı

Oha sinsi.:A

Ama iyi oldu. Şarkı 21 oy almış. İyi destek alırım oradan. Çiğdem'de sonradan sevmiş olabilir.:A @destere zaten şarkı için oy toplamış.:Z
Elimde tek Focus kaldı:F

Gösterdim özelden aslında size.:F
bu cadolozu nerden buldunuz demişim hahha :A

ama survivorda yarısırken bu sezon sokak sanatı o şarkıdakı kadının ariana olduğunu bilmiyordum bu konuyuda şimdi hatırladım demek o klipteki kızmız bu hiç benzemiyorda ,
:A :A :A

Oha sinsi.:A

Ama iyi oldu. Şarkı 21 oy almış. İyi destek alırım oradan. Çiğdem'de sonradan sevmiş olabilir.:A @destere zaten şarkı için oy toplamış.:Z
İkinci turda elenmiş ama, ben de ordan karşılık veririm :A Ayrıca destere her türlü sende, ben sunucuyu almaya çalışıyorum :A

Bu belgelerle işini baya zora soktum, insanın geçmişi dönüp dolaşıp buluyor işte kendisini :A

İkinci turda elenmiş ama, ben de ordan karşılık veririm :A Ayrıca destere her türlü sende, ben sunucuyu almaya çalışıyorum :A

Bu belgelerle işini baya zora soktum, insanın geçmişi dönüp dolaşıp buluyor işte kendisini :A

Sana şarkıyı söylediğim güne lanet olsun.:F

Olsun ilk turda destek olanlar bende. Sorun yok. Zaten oylamada destek vermişsin deyip yürürüm ben.:A

Bende her türlü sokaktayım, @GunesinOglu ile @yigit_00 da gelir ve sonrasında Gökhan can go home :A

@Bully hele önce bu haftayı atlatsında sonra final için hülyalara dalsın :)

Aynen su cocuğu elesiler ya 1.haftadan beri finalde şöyle, yarı finalde böyle diyip duruyor.ss

Atlatırsam şampiyonum biliyorsun dimi :A Şimdiden tebrik mesajını hazırla, okuduğumda duygulanmak istiyorum :A
elenmesen o sevinçle yazacağım mesajı okuduğunda fazla duygusallaşıp beni banlamada :) onun haricinde her türlü duyguya kapılmakta serbestsin :)

Murat Dalkılıç her türlü ezer Soner Sarıkabadayıyı:A

Oda doğru şampiyon olursa postalarız öbür ki sezon kafamız rahat :A
Soner keltoşuyla ne işim olur benim :A Dalkılıç'ın dallarını kılarız her türlü sıkıntı yok :A

Dalkılıç'ı @destere bile sever. Senin türbüşon bilmiyor işi kendisi soyunuyor ama Dalkılıçın klipteki kızları görünce destere kıyamaz Mayıs Böcüğüne. :A
Sen işi bilmiyon, sıvacı tayfadan çok çekecen yine, Murat Dalkılıç'a tek oy çıkmaz onlardan. :A

@destere'nin en nefret ettiği şarkıcı tipi, şimdiden kolay gelsin sana. :F

Dalkılıç'ı @destere bile sever. Senin türbüşon bilmiyor işi kendisi soyunuyor ama Dalkılıçın klipteki kızları görünce destere kıyamaz Mayıs Böcüğüne. :A
Sen işi bilmiyon, sıvacı tayfadan çok çekecen yine, Murat Dalkılıç'a tek oy çıkmaz onlardan. :A

@destere'nin en nefret ettiği şarkıcı tipi, şimdiden kolay gelsin sana. :F
murat dallamaya bayılırım:) hele bir onunla gel mayıs böcüğü, elenene kadar gün yüzü görmezsin :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,000
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan