Gerek Yok kendin olElendin yani o mesajı ciddiye almam ama istersen 3 yazıp ziynete oy veririm.
@RüzgarGülü aslan napiyon ne ediyon. Bu haftada çılgın geldim.
Gerek Yok kendin olElendin yani o mesajı ciddiye almam ama istersen 3 yazıp ziynete oy veririm.
@RüzgarGülü aslan napiyon ne ediyon. Bu haftada çılgın geldim.
hhhah aa sen bu işi çözmüşsün ayoll bizim yoğun mesaj trafiğinde ssizliğini korudun mesajların arada kaynamaın diye @Bully falan gidince ortalık sakinleşti sazı eline almışsın hemen ayoll@turkuazz zirvene adayım bu haftada.
@Forumdash iyi ver bu hafta. Lütfen. Son düzlükte bana destek ol.
Şarkımı sevdiğini biliyorum sorun yok.
@MEnes şarkım ile ilgili fikrini biliyorum. Oy kullanmayı unutma diyeceğim sadece.
Yok be seni niye ciddiye alayım.
@Doğu şarkımı sevdiğini biliyorum. Sanada oy vermen için etiket yollayayım dedim.
hhhah aa sen bu işi çözmüşsün ayoll bizim yoğun mesaj trafiğinde ssizliğini korudun mesajların arada kaynamaın diye @Bully falan gidince ortalık sakinleşti sazı eline almışsın hemen ayoll
etiketlediklerin sinir olup 1 miveriyor sence sana yoksa tam puanmıBoş konuşmaya gerek yoktu.
etiketlediklerin sinir olup 1 miveriyor sence sana yoksa tam puanmı
bence senden etiket gören kişi konuya girmiyor ayollBilmem geçen sefer böyle yapıp 1. Oldum.
bence senden etiket gören kişi konuya girmiyor ayoll
pompy diğer konularda hemen yakalayıp halkın polisine neden bakmıyorsun diye yapısıyordu üyelerin yakasınaBende başka konuda yakalıyorum artık.
Yemeğe gidip geldimhhhah aa sen bu işi çözmüşsün ayoll bizim yoğun mesaj trafiğinde ssizliğini korudun mesajların arada kaynamaın diye @Bully falan gidince ortalık sakinleşti sazı eline almışsın hemen ayoll
senden önce davrandımYemeğe gidip geldim
Sen recabı yolla da milletin özeline, öyle bastırırız
pompy diğer konularda hemen yakalayıp halkın polisine neden bakmıyorsun diye yapısıyordu üyelerin yakasına
Ben de onu soracaktım sana, 2003 yılı da harikaydı, merakla bekliyoruz.
Kalp kalbe karşıymış diye boşuna demiyorlar ayollBen de onu soracaktım sana, 2003 yılı da harikaydı, merakla bekliyoruz.
Efsane yıllara geldik artık, acımadan eleştirimi yaparım liste dışı bıraktığın şarkılar hakkındaKalp kalbe karşıymış diye boşuna demiyorlar ayoll
2004 yılının habercisi gibi olmuş 20 tane seçtik ama 10 tane temiz liste dışı kaldı vlla
yapacak birşey yok ayoll .AEfsane yıllara geldik artık, acımadan eleştirimi yaparım liste dışı bıraktığın şarkılar hakkında