Ozan'la ittifak yapıp beni yeme peşindesiniz ikinize de oy atasım yok ama mecburen yapacaz bir tercih. ss
Ben daha karar veremedim ama belki iyi teklif ile gelir senden.
Deniz'i boş ver zaten o bi zahmet istemesin ama Kaan deli gibi oy istiyor.
Ozan'la ittifak yapıp beni yeme peşindesiniz ikinize de oy atasım yok ama mecburen yapacaz bir tercih. ss
Bu hafta da geçen hafta gibi kura çekecem bakalım @Bully yine şanslı olacak mıBen daha karar veremedim ama belki iyi teklif ile gelir senden.
Bu hafta da geçen hafta gibi kura çekecem bakalım @Bully yine şanslı olacak mı
Print screen yapıyom ya daha ne delili arıyon. .ssHer hafta aynı. Delil isterim..
Senin kurana güveniyorum ben Atacan'ımBu hafta da geçen hafta gibi kura çekecem bakalım @Bully yine şanslı olacak mı
Finalde bana zorluk çıkarmaman şartıyla bir şeyler yaparız belki Zaten tek hedefin finaldi senin dimiBen daha karar veremedim ama belki iyi teklif ile gelir senden.
Finalde bana zorluk çıkarmaman şartıyla bir şeyler yaparız belki Zaten tek hedefin finaldi senin dimi
Böyle düşünsen bile içinden de diyorsundur şimdi Gökhan finale çıkmasa ne güzel olur diyeTabi ki her zaman dediğim gibi.
Senin kurana güveniyorum ben Atacan'ım
Kurayı gece çekeceğim bakalım kim alacak bu sefer üçlü kura çekiyorum. 😛Her hafta aynı. Delil isterim..
Böyle düşünsen bile içinden de diyorsundur şimdi Gökhan finale çıkmasa ne güzel olur diye
Kurayı gece çekeceğim bakalım kim alacak bu sefer üçlü kura çekiyorum. 😛
Neyse ben Bodrum Masalı arası veririm birazdan zaten yeni kimse de gelmiyor konuya, Pazar tatili yapıyor herhalde herkesO zaman yapacağım bir şey yok ama yani öyle olursa şansına küs ama finalde beni destekle o zaman.
Ozan sevdiğimiz bir kardeşimiz ama yani senin özel bir hırsın çar diye biliyordum.
Neyse ben Bodrum Masalı arası veririm birazdan zaten yeni kimse de gelmiyor konuya, Pazar tatili yapıyor herhalde herkes
seninkini tahmim etmek kolayay en kısa oylama oldu hem adaylar az hem şarkıların kalite farkı çok fazlaydı
Oylarımı kullandım. Şarkılar güzel
@sokak sanati tüyo vermeyeyim sürpriz olsun 😉
Forumda aktiflik yerlerde bugün, önümüzdeki 2 gün coştururuz artıkBen tek başıma 30 sayfa yaptırdım sende bir abdest ihtiyacı var bence.
Forumda aktiflik yerlerde bugün, önümüzdeki 2 gün coştururuz artık