Gerek Yok kendin olElendin yani o mesajı ciddiye almam ama istersen 3 yazıp ziynete oy veririm.
@RüzgarGülü aslan napiyon ne ediyon. Bu haftada çılgın geldim.![]()
Gerek Yok kendin olElendin yani o mesajı ciddiye almam ama istersen 3 yazıp ziynete oy veririm.
@RüzgarGülü aslan napiyon ne ediyon. Bu haftada çılgın geldim.![]()
hhhah aa sen bu işi çözmüşsün ayoll bizim yoğun mesaj trafiğinde ssizliğini korudun mesajların arada kaynamaın diye @Bully falan gidince ortalık sakinleşti sazı eline almışsın hemen ayoll@turkuazz zirvene adayım bu haftada.
@Forumdash iyi ver bu hafta. Lütfen.Son düzlükte bana destek ol.
Şarkımı sevdiğini biliyorum sorun yok.
@MEnes şarkım ile ilgili fikrini biliyorum. Oy kullanmayı unutma diyeceğim sadece.
Yok be seni niye ciddiye alayım.
@Doğu şarkımı sevdiğini biliyorum. Sanada oy vermen için etiket yollayayım dedim.![]()
hhhah aa sen bu işi çözmüşsün ayoll bizim yoğun mesaj trafiğinde ssizliğini korudun mesajların arada kaynamaın diye @Bully falan gidince ortalık sakinleşti sazı eline almışsın hemen ayoll![]()
![]()
![]()
etiketlediklerin sinir olup 1 miveriyor sence sana yoksa tam puanmıBoş konuşmaya gerek yoktu.![]()
etiketlediklerin sinir olup 1 miveriyor sence sana yoksa tam puanmı![]()
bence senden etiket gören kişi konuya girmiyor ayollBilmem geçen sefer böyle yapıp 1. Oldum.![]()
bence senden etiket gören kişi konuya girmiyor ayoll![]()
![]()
![]()
pompy diğer konularda hemen yakalayıp halkın polisine neden bakmıyorsun diye yapısıyordu üyelerin yakasınaBende başka konuda yakalıyorum artık.![]()
Yemeğe gidip geldimhhhah aa sen bu işi çözmüşsün ayoll bizim yoğun mesaj trafiğinde ssizliğini korudun mesajların arada kaynamaın diye @Bully falan gidince ortalık sakinleşti sazı eline almışsın hemen ayoll![]()
![]()
![]()
senden önce davrandımYemeğe gidip geldim
Sen recabı yolla da milletin özeline, öyle bastırırız![]()
pompy diğer konularda hemen yakalayıp halkın polisine neden bakmıyorsun diye yapısıyordu üyelerin yakasına![]()
Ben de onu soracaktım sana, 2003 yılı da harikaydı, merakla bekliyoruz.
Kalp kalbe karşıymış diye boşuna demiyorlar ayollBen de onu soracaktım sana, 2003 yılı da harikaydı, merakla bekliyoruz.![]()
Efsane yıllara geldik artık, acımadan eleştirimi yaparım liste dışı bıraktığın şarkılar hakkındaKalp kalbe karşıymış diye boşuna demiyorlar ayoll![]()
![]()
2004 yılının habercisi gibi olmuş 20 tane seçtik ama 10 tane temiz liste dışı kaldı vlla![]()
yapacak birşey yok ayoll .AEfsane yıllara geldik artık, acımadan eleştirimi yaparım liste dışı bıraktığın şarkılar hakkında![]()