Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 1.Hafta / Oylama Başladı

Suskunları izlediysen anlaman lazım işte cnm oradan sahne seçerse ozaman şener sen tam puan alabilir ezel sahnesi oldumu avucunuzu yalarsınız :A

Ben bu sefer yarışmacı değilde destekçi olarak bulunuyorum @Bully un şampiyonluğu garanti ezel dedinmi şener şeni bile tanımam ayoll :A :A :A
buna kargalar bile güler :F
@Bully benden önce elenecek yoksa burayida senin yarismalarida dağitirim :A ciddiyim @denizz19

Harika bir sahne, harika bir performans, benden alacağın puanları az çok tahmin ediyorsundur zaten kardeşim, Mahimusticiler forever. :bhr: :love1:
uhu uhu :A
ben sana düşük verecem ama sen yüksek ver :F

buna kargalar bile güler :F
@Bully benden önce elenecek yoksa burayida senin yarismalarida dağitirim :A ciddiyim @denizz19

uhu uhu :A
ben sana düşük verecem ama sen yüksek ver :F
Sahneni görmeden bir şey diyemem :A

Şener Şen'le yarışıyor olabilirsin ama korkmuyorum senden, benim arkamda dağ gibi @Çiğdem- var :A

@denizz19 beni neye bulaştırdın sen.
şimdiden yoruldum.
bir daha yarışmacı olmayacam :A
şimdiden kuyu kazmalar başladı ki bunu bende yapmaya başladım.
bu ben değilim.
Neyse frene basıyorum.
Benim efsane kendi başınada bu sonradan gelme oyunculari eler.
seninkini ayrı tarafa tutuyorum.
benim favorilerimden :A

Ezel'in ilk 14 bölümü muazzamdır, 14. bölümden sonra çok bozdu. İlk 14 bölümü izle bence. :)
Ben ne efsaneler gördüm ama bittiler :A

@denizz19 beni neye bulaştırdın sen.
şimdiden yoruldum.
bir daha yarışmacı olmayacam :A
şimdiden kuyu kazmalar başladı ki bunu bende yapmaya başladım.
bu ben değilim.
Neyse frene basıyorum.
Benim efsane kendi başınada bu sonradan gelme oyunculari eler.
seninkini ayrı tarafa tutuyorum.
benim favorilerimden :A
İşte benim yarışmamın angaryası da bu :A kuyu kazmalar, entrikalar falan filan gırla :F

Sevdaluktan bahsediyorum :A

1 gün dolmadan 7 sayfaya çıktık olaylı başladık daha yarışma başlamadan. :A @dosimosi herkesle kavga et zehir koy çorbalarına :A
bak herzamnki gibi ilk 2 deyim :A
Hababam sinifindan bir sahneyle geleyim diyorum yada hamam sahnesi vardi antepin hamalari diye :A
sahne çok bilemiyorum. yarin detayli bakacağım :A

bak herzamnki gibi ilk 2 deyim :A
Hababam sinifindan bir sahneyle geleyim diyorum yada hamam sahnesi vardi antepin hamalari diye :A
sahne çok bilemiyorum. yarin detayli bakacağım :A
İstediğinle gel ama kavga da et. Mesela @Çiğdem- in o uçları kırık saçlarını yol :F

@halukerogluFOX jüri kadromuzda görmek isterim senİ :)

Ayy o nasıl ağlama ühühüg diye ağlama mı olur :A

Daha yarışma başlamadan fazla alevlenme yarışma başlayınca yardır :F
ne yapayım yeniyiz ondan herhalde.
@Bully beni ezdi Ömde ondan hırslandım böyle
bide arkasında dağ gibi @Çiğdem- varmiş :ppp:
Benim değilde
Şener Şeninde seven sivaci ekibi var.
Ben forumda populer olmadigim icin adaletli oylar gelir Şener Sene. insanlar bana değil ona oy verir.
@MEnes @MasacRE- @Doğu @destere (destos seni çok övdum bugun sakın kacirma etiketleri) :A

ne yapayım yeniyiz ondan herhalde.
@Bully beni ezdi Ömde ondan hırslandım böyle
bide arkasında dağ gibi @Çiğdem- varmiş :ppp:
Benim değilde
Şener Şeninde seven sivaci ekibi var.
Ben forumda populer olmadigim icin adaletli oylar gelir Şener Sene. insanlar bana değil ona oy verir.
@MEnes @MasacRE- @Doğu @destere (destos seni çok övdum bugun sakın kacirma etiketleri) :A
Ben de bir kere o çukura düşmüştüm yarışmacı olmuştum zor kurtuldum. :A Ama Leyla ile Mecnun gibi bir diziyi Yarı Finale çıkardım az buz bir iş yapmadım yani böyle bir forumda. :A

Senin işin zor şimdiden söyleyeyim ama Şener Şen gibi bir efsane kolay kolay elenmez gibi duruyor. Elenirse zaten zevksizliğinden iyice emin olacağım forumun. :A