Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 1.Hafta / Oylama Başladı

Yoo bak Demet ile geldim ezeceğim sizi :A

Dördüncü yarışmacımız Aşk-ı Memnu dizisiyle iyi bir çıkış yakalayan ve Muhteşem Yüzyıl ile yükselişini sürdüren, akabinde ise Filinta ve Hayat Yolunda dizileriyle kendini kanıtlayan 'Nur Fettahoğlu' ve sahibi @mrt-06 olacak. :)

nur-fettahoglu-bebegi-cinsiyeti-ve-adipng.png
İddialı değilim sadece Nur Fettahoğlu'nu foruma tanıtmak için seçtim. :) Keşke sen de Meryem'i seçseydin asıl biz savaşı öyle olurdu. :A @xemrexxx

On birinci yarışmacımız ise pek çok önemli dizide rol almış olan ki bunlardan en son dördü İbreti Alem, Yalan Dünya, Gönül İşleri ve Anne dizileriyle karşımıza çıkan 'Gonca Vuslateri' ve yöneticisi ise @xemrexxx olacak. :)

1058630_620x410.jpg

Onuncu yarışmacımız ise son olarak Medcezir, Analar ve Anneler ve şimdilerde Muhteşem Yüzyıl Kösem dizileriyle karşımıza çıkan 'Metin Akdülger' olurken onu yönetecek kişi ise @MayısKralı olacak. :)

medcezirdeki%2Borkun.PNG
oylamalarda metin akdülger denilip duruyordu o bumuydu :A
medcezirden biliyorum. My de izlemedim hic.
@mrt-06 yanliz değilmiş

oylamalarda metin akdülger denilip duruyordu o bumuydu :A
medcezirden biliyorum. My de izlemedim hic.
@mrt-06 yanliz değilmiş
Aynen o bu :A Zaten 3 dizisi var :D

Sadri Alışık çok iyi bir oyuncu fakat bir Kemal Sunal, Perran Kutman, Şener Şen, Metin Akpınar vs. günümüzde de popüleritisini koruyan bir isim değil bence. :D

Kim aldı la onu All Star'a. :A Ben yokken mi oldu o rezalet?

Aynen fazla uzamasın ama, sahne seçimi zor oluyor sonra. Bu 13 hafta seçilmeyen 2 kişi de dahil demi atıyorum onlar katılmazsa daha kısa sürcek?
Aynen o seçmeyen 2 kişide dahil ve 13 hafta. Hem ben hızlı sunuyorum biliyon :A

Sadri Alışık 2 hafta dayanamadı ama :A

Allstarda bile yarıştı:A
Sadri Alışık çok iyi bir oyuncu fakat bir Kemal Sunal, Perran Kutman, Şener Şen, Metin Akpınar vs. gibi günümüzde de popüleritisini koruyan bir isim değil bence. :D

Kim aldı la onu All Star'a. :A Ben yokken mi oldu o rezalet?

Yarışmada ikili eleme hiç olmasın diyorum yani 13 hafta sürsün :D en son 2 kişi finale kalır. :D
Aynen fazla uzamasın ama, sahne seçimi zor oluyor sonra. Bu 13 hafta seçilmeyen 2 kişi de dahil demi atıyorum onlar katılmazsa daha kısa sürcek?