Valla bence o kadar emin olmaKötü puan verecek 1 isim var oda senin ekürin.![]()
Valla bence o kadar emin olmaKötü puan verecek 1 isim var oda senin ekürin.![]()
Valla bence o kadar emin olma![]()
@Bully güya sahalara dönmüştü meydanı boş bırakmış ayoll nerelerde yineSeni atacan'ı saymıyorum sizlerde varsınız.Ozan iyi verecek. Kaan'ı mi ayartmam lazım.
![]()
Kaan'dan en fazla 2 alırsınSeni atacan'ı saymıyorum sizlerde varsınız.Ozan iyi verecek. Kaan'ı mi ayartmam lazım.
![]()
Kaan'dan en fazla 2 alırsın![]()
@Bully güya sahalara dönmüştü meydanı boş bırakmış ayoll nerelerde yine![]()
elenirse yarı finale kalan 3 kişininde şansı eşit olur ama elenmezse finale çıska zaten şampiyon olur ayy vlla artık kim elense süpriz olmayacak turlardayız en zor işte benimYok valla o bana 3 vermezse bosuşuruz. Sana 2 versin bana niye 2 veriyo
Elenir umarımŞaka ya o kadar final puanı aldı elenmesin.
![]()
elenirse yarı finale kalan 3 kişininde şansı eşit olur ama elenmezse finale çıska zaten şampiyon olur ayy vlla artık kim elense süpriz olmayacak turlardayız en zor işte benim![]()
nasıl bağlamıyım bee elenen bana sitem ederYine olayı nasıl çevirdin kendine bağladın.Sen beni dinle rahat et canım.
![]()
nasıl bağlamıyım bee elenen bana sitem ederama emir kuluyuz bizde ayoll
![]()
hhahaha aa rahatladım biraz vlla zaten seni atlatsak diğerleri okaDar sorun olmazBen sana çok sitem etmeyeceğim sağol her dediğimi yapıyorsun.![]()
hhahaha aa rahatladım biraz vlla zaten seni atlatsak diğerleri okaDar sorun olmaz![]()
Benim şarkım daha güzelYok valla o bana 3 vermezse bosuşuruz. Sana 2 versin bana niye 2 veriyo
Elenir umarımŞaka ya o kadar final puanı aldı elenmesin.
![]()
Benim şarkım daha güzel![]()
Sen şimdiden karşıla o zaman 1 bile gelebilirNeyse o yola çıktıklarını yolda bulduklarına değişmez. Kaliteli bir arkadaştır @Bully yani ne yapacağını bilir. 2 verirsede anlayışla karşılarım.![]()
Sen şimdiden karşıla o zaman 1 bile gelebilir![]()
Sibel Can sevdiğini biliyorum.O nerden çıktı ya.![]()
BilmiyorumOna ihtimal dahi vermiyorum bakalımNeyse sen bana 2 mi verdin şimdi.
![]()
Bilmiyorum![]()
senin tombalak birader sibel teyzeye oy vermeyeceğimi anlayınca benden ümidi kesti iftiralar gırlaHhahaha aaa inanmam ayoll @destere çevreyi rahatsız etmez kızları rahatsız eder boyu posu devrilsin![]()
![]()
Olmaz sen orjinal juri bile değilsin ayoll![]()
![]()
Oylarını yolla bakalım![]()
Son oyuna kadar çok sıkı fıkıydınız @mrt-06 ile kıskanmaya baslamıstım iyiki tekrar aranız bozulmus ayollsenin tombalak birader sibel teyzeye oy vermeyeceğimi anlayınca benden ümidi kesti iftiralar gırla![]()