MusicSurvivor 5.Sezon / Çeyrek Final Haftası / Oylama Başladı

Ne yapıyoruz bi özet geçin bir de etiket kullanmazsan göremem yazdığını @Çiğdem- :D

Çiğdem özelden sana şarkı atacak onları sırala. Zaten biliyorsun bir ara David Guetta ile katıldın aynı sistem.:D
Çeyrek final bu hafta. Ben Ariana ile kaldım.şarkım bang bang. Tam vereceğine inanıyorum seversin bu şarkıyı sen:Z

5 ŞARKI KALDI ÖZELDEN LİSTEYİ VİDEOYU ATTIM ÖNCEDEN OYLADIĞIN FORMATTAN OYLAYABİLİRSİN EN YÜKSEK 5 ŞEKLİNDE :F
Tamam sayı azalmış bundan sonra atarsan yollarım bazen 20 falan şarkı olunca zor oluyor :D

Çiğdem özelden sana şarkı atacak onları sırala. Zaten biliyorsun bir ara David Guetta ile katıldın aynı sistem.:D
Çeyrek final bu hafta. Ben Ariana ile kaldım.şarkım bang bang. Tam vereceğine inanıyorum seversin bu şarkıyı sen:Z
Ariana sınıfta kalır da Jessie J'mmm var orada kaçmazdı. :J :pala::F

Tamam sayı azalmış bundan sonra atarsan yollarım bazen 20 falan şarkı olunca zor oluyor :D

Sen alıcı göz ile bakıyorsan evet iki butlunun arasında sıska kalmış ama sesi yeter.:Z Şarkı efsane çok ikonik bekliyorum puanını.:A

Sen kadrolu jurimiz sayılırsın zaten ama survivorda benim albümüm kadar kullanamadın yarıdada kullanırsın artık :F

Forum İstatistikleri

Konular
173,011
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar