Dövüşe dövüşe anlaşıyorsunuz evetBenden de neşe saçıyor bak herkesle gül gibi anlaşıyorum.
Dövüşe dövüşe anlaşıyorsunuz evet
kavga gürültüye gelemiyorum ben yapıma tersSende fazla yapmacık davranıp alttan kutu kazıyorsun tam cadı
kavga gürültüye gelemiyorum ben yapıma ters
IYYY paylasmayın şöyle şeyler kaç defa söyleyecem beeeSinsi sinsi alttan gelmeyi tercih et zaten.
IYYY paylasmayın şöyle şeyler kaç defa söyleyecem beee
yemek yiyemiyorum suyunu ısıtıcam ben seninSana inat olsun diye yapıyorum az suyuma git.
yemek yiyemiyorum suyunu ısıtıcam ben senin
inş elenmezsin ne yapayım cnmYine konuya en çok ben yazdım ben gidersem konun çöker.
inş elenmezsin ne yapayım cnm
henüz oy toplmaya baslamadım bakalım bu gece bir bakacam Kim ne yapıyor ama bir kabaca bakınca ilginç şeyler oluyor gibi görünüyorÖzelden uyar beni. Oy vereceklere ayar vereyim.
henüz oy toplmaya baslamadım bakalım bu gece bir bakacam Kim ne yapıyor ama bir kabaca bakınca ilginç şeyler oluyor gibi görünüyor
Yollamıyor cnm daha yollamayanlara uğraşmıyorum haftalık oy vericekleri etiekt ediyorum sadeceKız merak ettim var ya.
Besalet'e özelden şarkıları yollasana o oy verir.
Yollamıyor cnm daha yollamayanlara uğraşmıyorum haftalık oy vericekleri etiekt ediyorum sadece
sen karışma ayoll yarışmacılar bukadar yakın temasta olmasın benim abümümden beridir oy verenelrden biriydi besalette ben videoyu atarım ona oylarsa oylarO zaman işimi bilirim. Ben yollarım.
sen karışma ayoll yarışmacılar bukadar yakın temasta olmasın benim abümümden beridir oy verenelrden biriydi besalette ben videoyu atarım ona oylarsa oylar
puanına karışmam ayoll inş raKibine yararBenim olduğum yerde senin hükmün geçmez. İyi o zaman at videoları @BesaleT Çağlar abimize tam puanı versin.
puanına karışmam ayoll inş raKibine yarar
dün @yader e yakınırken bir ara sana kazayla pis falan dedim ama onun sebebi yader in beni kutlamayıp sinir etmesiydi yani arada sen güme gitmiştin? onun haricinde nerde senden bahsedersem hep harika dosi nerde kaldı diye lafa başlıyorum aha bunca millette şahidimdir @Bully ve @mrt-06 haricinde herkese sorabilirsin
ben 8-1 taktiğiyle oy vermek istiyordum ama yinede 7-2 fena sayılmaz hemde kimse bana niye bir verdin diye kızmayacaktır hatta @vadikızı 2 puan vediğimde tam puan vermişim gibi seviniyordu ? ama nerde öyle iyi niyetli yarışmacılar iyiler aramızdan ayrıldı ne kadar hain ve kötü varsa çeyrek finale kaldı keşke hepsi elense