MusicSurvivor 5.Sezon / Çeyrek Final Haftası / Oylama Başladı

kavga gürültüye gelemiyorum ben yapıma ters :A :A :A

Sinsi sinsi alttan gelmeyi tercih et zaten.:A

giphy.gif

sen karışma ayoll yarışmacılar bukadar yakın temasta olmasın :F benim abümümden beridir oy verenelrden biriydi besalette ben videoyu atarım ona oylarsa oylar :F

Benim olduğum yerde senin hükmün geçmez.:A İyi o zaman at videoları @BesaleT Çağlar abimize tam puanı versin.:A

dün @yader e yakınırken bir ara sana kazayla pis falan dedim ama onun sebebi yader in beni kutlamayıp sinir etmesiydi:) yani arada sen güme gitmiştin? onun haricinde nerde senden bahsedersem hep harika dosi nerde kaldı diye lafa başlıyorum aha bunca millette şahidimdir @Bully ve @mrt-06 haricinde herkese sorabilirsin :)

ben 8-1 taktiğiyle oy vermek istiyordum ama yinede 7-2 fena sayılmaz :) hemde kimse bana niye bir verdin diye kızmayacaktır :) hatta @vadikızı 2 puan vediğimde tam puan vermişim gibi seviniyordu ? ama nerde öyle iyi niyetli yarışmacılar iyiler aramızdan ayrıldı ne kadar hain ve kötü varsa çeyrek finale kaldı keşke hepsi elense :)

vadikızı verilen hiç bir düşük oya birşey demedi oy verdiğindede bana oy verin demedi
amaç eğlenmek burda yarışırken eğleniyordum juri ikende eğlenecem tabii puan vermek zor olacak ama verecez işte :D

Forum İstatistikleri

Konular
173,014
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar