SeçilmiştiO değilde Gökçe Bahadır'ı seçen oldu mu
SeçilmiştiO değilde Gökçe Bahadır'ı seçen oldu mu
gökce neslihani yiyebilirO değilde Gökçe Bahadır'ı seçen oldu mu
Yok bu değil, kurcalama işte gördüm diyorsam gördüm.
Veririz. Senden de iyi puanlar bekliyorum.Ben Emrahi sectim bana en yuksek oy ver
ha bide sadece ask ve mavideki sahnelerden olusacak
ve final sahnemde bicaklanma sahnesi. okadar eminimki Finali görecegimden final sahnem bile secilmis iste.
ordaki mimikleri bana yarismayi kazandiracak cunku
hhahaha sen diyoran doğrudur cnmYok bu değil, kurcalama işte gördüm diyorsam gördüm.
Veririz. Senden de iyi puanlar bekliyorum.
gökce neslihani yiyebilir
sahnelere bağli
Sen programı yönetiyorsun yarışman doğru olmaz. Sana zahmet mesajlarımızı taşı diğer tarafa.Bu cümleden onu çıkardıysan önce bir Türkçe öğretmenine danış
@sokak sanati @mrt-06 ben de Demet Akbağ ile geleceğim Hükümet Kadın sahneleriyle yardırırım
Yanlış yere yazdım
burda yeterince puan verdim.Yok bu değil, kurcalama işte gördüm diyorsam gördüm.
Veririz. Senden de iyi puanlar bekliyorum.
Ne alakası var canım oylarımı birine yolluyorum ben de o an ve o açıklıyor yani haksızlık olmaz ki daha önceden de bu şekilde yarışmıştım kalsın burda ders hazırlığındayım uğraşamamSen programı yönetiyorsun yarışman doğru olmaz. Sana zahmet mesajlarımızı taşı diğer tarafa.
Tamam bonişim. Ben bizi buraya ışınladım.Ne alakası var canım oylarımı birine yolluyorum ben de o an ve o açıklıyor yani haksızlık olmaz ki daha önceden de bu şekilde yarışmıştım kalsın burda ders hazırlığındayım uğraşamam
Sanırım yiğit seçmişti
Son 5 te elenmişti sanırım başarılıydı aslındaNasıl harcadı kim bilir.s.s
Son 5 te elenmişti sanırım başarılıydı aslında
Hakikatende çok iyi sahneleri bulunuyorGökçedeyince aklıma bu sahne geliyor. Efsane oynamış. Dizi yarışmasına katılıp yaprak dökümü ile 1. Olacağım çünkü böyle efsane sahneleri çok fazla
Hakikatende çok iyi sahneleri bulunuyor
O diziden çok iyi sahneler bulunur ayrıca dizideki tüm oyuncular iyi oynamıştı o diziyi onun için dizi savaşlarında bu diziyi seçebilirsin aslındaDaha çok var böyle. Deniz Çakır'in var efsane çıldırdıgı sahne ve daha bir çoğu. Çok trajik sahneler var o yüzden bu diziyle geleceğim
O diziden çok iyi sahneler bulunur ayrıca dizideki tüm oyuncular iyi oynamıştı o diziyi onun için dizi savaşlarında bu diziyi seçebilirsin aslında
Kayıp Şehir efsanesi varken bu neGökçedeyince aklıma bu sahne geliyor. Efsane oynamış. Dizi yarışmasına katılıp yaprak dökümü ile 1. Olacağım çünkü böyle efsane sahneleri çok fazla
Kayıp Şehir efsanesi varken bu ne