MusicSurvivor 5.Sezon / Çeyrek Final Haftası / Oylama Başladı

Evet bu hafta beni es geçsende çok destek oldun.:D

Kırılıyorum bil yani ben o kadar adım atarken sen hala aynı tavrı sergileyince itici geliyor durum.:( :)
Kanka en fazla versem 2 veririm o da diğer 3 şarkıyı çok seviyorum :D yani şarkın kötü değil türkler çok iyi :D

Oylarımızı kullandık.

@sokak sanati Finale çıkmak için Jessie J ve Nicki Minaj'ı devreye sokmuş, finalde de kendi videosunu yayınlayacak heralde :A

@Bully Keşke " Durum Leyla " yı koysaydın 🙁

Kanka en fazla versem 2 veririm o da diğer 3 şarkıyı çok seviyorum :D yani şarkın kötü değil türkler çok iyi :D

Zorlamayayım ben seni sadece derdimi dile getirdim.:D

Oylarımızı kullandık.

@sokak sanati Finale çıkmak için Jessie J ve Nicki Minaj'ı devreye sokmuş, finalde de kendi videosunu yayınlayacak heralde :A

@Bully Keşke " Durum Leyla " yı koysaydın 🙁

Şuan hedef yarı final.:F Yarı finalde problem efsanesi var zaten. Finalde Gökhan çıkarsa şansım yok o çıkmazsa focus ile baskılara devam.:F

@sokak sanati Bu şarkıyla risk aldı bence ama kötü şarkısı bile yüksek alınca insan kullanabilyior tabi, pis bully :s

@denizz19 Bana göre orta, sana göre neresi bilmem :A

@sokak sanati Bu şarkıyla risk aldı bence ama kötü şarkısı bile yüksek alınca insan kullanabilyior tabi, pis bully :s

@denizz19 Bana göre orta, sana göre neresi bilmem :A

Risk derken. Finalde mi riske girdim. Aman ben All Star şampiyonu oldum Kaan hiç 1. Olmadı finalde 1. O olsun.:D
Finale başkası çıkarsa dişimi çıkartırım.:A

Risk derken. Finalde mi riske girdim. Aman ben All Star şampiyonu oldum Kaan hiç 1. Olmadı finalde 1. O olsun.:D
Finale başkası çıkarsa dişimi çıkartırım.:A
Senin sezonun full risk zaten Cesur Billy :F @Bully nin isim babası Billy mi acaba bak merak ettim :)

Yabancı şarkılara çok hakim olmadığımdan klibi görünce dedim heh, şarkın güzel, hakkını da verdiğimi düşünüyorum :bhr: İnşallah dolar gibi yükselişte olursun :A

Senin sezonun full risk zaten Cesur Billy :F @Bully nin isim babası Billy mi acaba bak merak ettim :)

Yabancı şarkılara çok hakim olmadığımdan klibi görünce dedim heh, şarkın güzel, hakkını da verdiğimi düşünüyorum :bhr: İnşallah dolar gibi yükselişte olursun :A

Ayy canım yaa. Nasılda severim seni.:love1:

Düşe kalka final haftasına geldim ve Ariana'yı tanıttım. Başarılı gitti bence.:D