Kanka en fazla versem 2 veririm o da diğer 3 şarkıyı çok seviyorumEvet bu hafta beni es geçsende çok destek oldun.
Kırılıyorum bil yani ben o kadar adım atarken sen hala aynı tavrı sergileyince itici geliyor durum.![]()
![]()
Kanka en fazla versem 2 veririm o da diğer 3 şarkıyı çok seviyorumEvet bu hafta beni es geçsende çok destek oldun.
Kırılıyorum bil yani ben o kadar adım atarken sen hala aynı tavrı sergileyince itici geliyor durum.![]()
![]()
Kanka en fazla versem 2 veririm o da diğer 3 şarkıyı çok seviyorumyani şarkın kötü değil türkler çok iyi
![]()
Oylarımızı kullandık.
@sokak sanati Finale çıkmak için Jessie J ve Nicki Minaj'ı devreye sokmuş, finalde de kendi videosunu yayınlayacak heralde
@Bully Keşke " Durum Leyla " yı koysaydın 🙁
Biz nasıldıkOylarımızı kullandık.
@sokak sanati Finale çıkmak için Jessie J ve Nicki Minaj'ı devreye sokmuş, finalde de kendi videosunu yayınlayacak heralde
tesekkurler gönul koymadigin icin 😉Evet bu hafta beni es geçsende çok destek oldun.
![]()
3 vermişsin belli@sokak sanati Bu şarkıyla risk aldı bence ama kötü şarkısı bile yüksek alınca insan kullanabilyior tabi, pis bully :s
@denizz19 Bana göre orta, sana göre neresi bilmem![]()
@sokak sanati Bu şarkıyla risk aldı bence ama kötü şarkısı bile yüksek alınca insan kullanabilyior tabi, pis bully :s
@denizz19 Bana göre orta, sana göre neresi bilmem![]()
Belki 1 verdim ama şarkın kötü olmadığı için orta diyorum, ne malum3 vermişsin belli![]()
Sağlık olsun o haldeBelki 1 verdim ama şarkın kötü olmadığı için orta diyorum, ne malum![]()
Senin sezonun full risk zaten Cesur BillyRisk derken. Finalde mi riske girdim. Aman ben All Star şampiyonu oldum Kaan hiç 1. Olmadı finalde 1. O olsun.
Finale başkası çıkarsa dişimi çıkartırım.![]()
tesekkurler gönul koymadigin icin 😉
Sibel'e iyi vermişsindir umarım. .ssOylarımızı kullandık.
bully risk aldı diyor sanırımRisk derken. Finalde mi riske girdim. Aman ben All Star şampiyonu oldum Kaan hiç 1. Olmadı finalde 1. O olsun.
Finale başkası çıkarsa dişimi çıkartırım.![]()
Oldu olacak tam listeyi vereyim şimdidenSibel'e iyi vermişsindir umarım. .ss
@Amouruex Çakmak Çakmak'ı sever misin?![]()
Senin sezonun full risk zaten Cesur Billy@Bully nin isim babası Billy mi acaba bak merak ettim
Yabancı şarkılara çok hakim olmadığımdan klibi görünce dedim heh, şarkın güzel, hakkını da verdiğimi düşünüyorumİnşallah dolar gibi yükselişte olursun
![]()
İyi ya da kötü demen yeterli puan söyle demedim ki kardeşim.Oldu olacak tam listeyi vereyim şimdiden![]()
2 gün süre cnm zaten yarışma bitme aşamasına geldi oyüzden hemen bitirmeye çalışmasak iyi olurAbla Cuma çok geç değil mi? @Çiğdem-
bully risk aldı diyor sanırım![]()
Bitsin ne olacak yeni sezona geçeriz.2 gün süre cnm zaten yarışma bitme aşamasına geldi oyüzden hemen bitirmeye çalışmasak iyi olur![]()