CandanYok artik elendinmi kac oyla?
Olucak mi kim kaldi
Türkmeni bende severim ama bu ara @Bully e gıcığım@EFE UYSAL ben Gökhani Sibeli cok severim![]()
Gökhana okadar destek olanlardan bi benimi gözune kestirdin.%10 'u sensin, %70'i @Bully nin yoldaşlığı bozması. %20 'de çok aşırı dinlemem.![]()
İrem mi seslendiriyor.
Gökhan'a puan vermesin söyle sana minnet duyar şimdi kırmaz seni.![]()
AA siz yarisanlara göremi oy veriyorsunuz.
Ariana net favorim sibelle gökhan yarışırCandan
ariana
ziynet
sibel
gökhan
kaldılar zöeline videoyu attım @sokak sanati benide harcamasınalr diye uğraşıyor![]()
Candan
ariana
ziynet
sibel
gökhan
kaldılar zöeline videoyu attım @sokak sanati benide harcamasınalr diye uğraşıyor![]()
Ariana net favorim sibelle gökhan yarışır![]()
Aynen İrem seslendiriyor ama söz beste Ceceli.Zaten Gül Rengi'ne çok benzetiyorum o şarkıyı.
@EFE UYSAL 1 vereceğin isim ekte.
![]()
@Bully me yazik degilmiAynen İrem seslendiriyor ama söz beste Ceceli.Zaten Gül Rengi'ne çok benzetiyorum o şarkıyı.
@EFE UYSAL 1 vereceğin isim ekte.
![]()
Yok ablam biz takılmacasına diyoruz yoksa @Bully kardesimizdirAA siz yarisanlara göremi oy veriyorsunuz.
cok yazik
Laa 1 verse ne olur yine 1. Olur boşa uğraşıyoruz.![]()
Ariana net favorim sibelle gökhan yarışır![]()
Yalnız bu düzenli oy göndermiyor kafasına estikçe kullanıyor ayoll buna çok güvenme sonra başın ağrırKendime inanıyorum bu haftayıda atlatacağım.
Canımsın yaa. Hemen oy ver uygunken.![]()
Korkak şarkısı 1. olursa forum ciddi anlamda hak yiyor.![]()
Yalnız bu düzenli oy göndermiyor kafasına estikçe kullanıyor ayoll buna çok güvenme sonra başın ağrır![]()
![]()
![]()
Ben bile seviyorum o şarkıyı. Boşa ona enerji harcayamam. O yüzden bully'e harcayacağım zamanı diğer yarisanları manipüle ederek daha fazla kar elde ederim.
Hemen verir şimdi buradayken.@EFE UYSAL ver hadi oy.
![]()
Beni yarismaya almadi bende prostesto ediyorumYalnız bu düzenli oy göndermiyor kafasına estikçe kullanıyor ayoll buna çok güvenme sonra başın ağrır![]()
![]()
![]()
Hata yapıyorsun.Neyse @Bully bu yarışmayla birlikte jübilesini yapıyordu İnşallah bay bay dicem ona
![]()
Aşk eşittir biz finallik şarkıydı bu şarkıyla elenmesi hiç iyi olmadı![]()