MusicSurvivor 5.Sezon / Çeyrek Final Haftası / Oylama Başladı

Yok la alışkınım ben bunlara, her hafta birinci geldiğim için kıskanılıyorum haliyle ama sessiz kitle arkamda benim sıkıntı yok. :F

Korkak şarkısına güzel puanını bekliyorum bu arada :Z

Artık buralardayım sıkıntı yok, uğraşmak zorunda kalmayacaksın bundan sonra. :bhr:
insallah. pazartesi görevim bitmişti sanmıştım ama bugünde uğrastım mecburi.
artik millet beni sevmiyor bu yüzden :F ama önemli değil sen sev yeter :A

Yok la alışkınım ben bunlara, her hafta birinci geldiğim için kıskanılıyorum haliyle ama sessiz kitle arkamda benim sıkıntı yok. :F

Artık buralardayım sıkıntı yok, uğraşmak zorunda kalmayacaksın bundan sonra. :bhr:

@sokak sanati saol lan :A :Z

Min 3 puanın için de teşekkürler, bakalım ben kaç vereceğim sana :A

Bak sen yokken full sana çalıştım. 1 hafta daha tam puan hakediyorum.:Z

@sokak sanati saol lan :A :Z

Min 3 puanın için de teşekkürler, bakalım ben kaç vereceğim sana :A
Ayrıca @Bully o saydıkların oy verdi geç kaldın.:A @eskici belki vermemiştir o zaten bana tam veriyor.:A

Ou topladiklarımın hepsi ona ii verdi dimi.:F
Canı sağolsun dediğim gibi bu yıl sadece finale çıkmak istiyorum. 1. Gökhan olsun.:D
bir bakayım yavas yavas oyları toplamaya ayoll kim ne yapıyor siz yinede hakkınızı helal edin çocuklar :A :A :A

Herkes hatir matir diyor sen sarki diyorsun iyi puani kaptin simdiden :A
Zaten kalan tüm yarışmacıları seviyorsun sana hatırdan gitmek yanlış tercih olur :A

Şarkıma forum oylamalarında çok destek olmuşsun, bunu bildiğim için güzel puanına talibim. :Z

insallah. pazartesi görevim bitmişti sanmıştım ama bugünde uğrastım mecburi.
artik millet beni sevmiyor bu yüzden :F ama önemli değil sen sev yeter :A
Seviyorum zaten :bhr:

Aman sen ne takıyon onları ya, anti laflar edenler bile iyi puan verecekler, Gökhan bu boru mu :A

Ayrıca benim yanımda yer alman seni düşürmez, aksine daha da yükseltir. :A

@destere yi hic tanımamışsın kaç senede yazık..

pis noyancı bu mesajla dedikodulara başlamış:)

Kızları rahatsız etmezmi diyorsun :Z:Z:Z
burdada hogatha yangına körükle gidiyor :)
sırtımı döndüğüm an bıçaklayanlardan biri olmuşsun hogatha sanada boşuna güvenmişiz demekki :)

820 milyon izlenmiş şarkım yorumun ne. Destereyi zaten bilen biliyor boş ver onu.:A

bu mesajınla kendi totona bıçak saplamışsın :) bu hafta oyumu çantada keklik sanmanın cezasını çekeceksin elbette gel cuma gel :)

@destere ye laf dedirtmem :A
kizlari rahatsiz eder tabiki. en büyük örnek benim :F

harikasın dosi efe kerkenezine gereken cevabı vermişsin sana güvenmek istiyorum :)

Benden bi isteğin varsa çekinme söyle. Senin gibi saygın jurileri kırmayız.:Z
Harikasın bu arada. Kedi kıza desteğin süper.:bhr:
arinayı soyunuk halde istiyoruz üstünde hiçbişey olmamalı madem isteklerimizi karşılıycan al sana istek ? :)

sen 2 aydir nerdeydin :A demedigini birakmadi bana.
5000 kutlama mesajinda cok pis bir konu acmistida Bully ondan önceden davrandida silindi onunki :A
ama ben kendisine papuc birakmadim zaten.
artik yavas yavas anlasmaya basladik gibi fakat her forumdan cikisimda laf etmeden durmuyor :A

iki dakikalık sevincime gölge düşürdün hain isveçli, @Bully i övgülere boğup beni silindir gibi ezmen hiç hoş olmamış:)neyse hata veya kaza diyelim :)

iyi bari.
bu aralar @Bully mesguldu diye meydanin kendisine kaldigini sanip seviniyordu :D
koruyucularimin cogalmasi iyi.
gerci kendimde bas ediyorumda nekadar cok kisiysek okadar benden uzak durur.
kötu hayallerine alet etmez beni :A

burda ilk yaptığın hatanın hata olmadığını aslında ne kadar hain olduğunu gözler önüne sermişsin :) @yader gör bu mesajları birde dosiyle her aramız bozuluşunda beni suçluyordun gör bakalım senin kankin arkamdan ne dümenler çevirmiş ? :)

Son anda tekmeyi basıcaz ona @destere ile birlikte. :Z Şu an en favorim @mrt-06 , sende favorimsin ama bestlerimi çabuk tükettin. :(

harika bir mesaj evet bu hafta dediğin gibi türbüşonu şutluyoruz :) umarım son hafta sıva ekibinden fire vermeyiz :) @MEnes e güvenim tamda @Doğu ile @MasacRE- ye pek güvenmiyorum :)

Ben sizin finalinizle uğraşamam ayoll fıratı bulmuşken tekmeyi atabilirim :A :A :A

Şimdilik öyle duruyor cadı. Bize 1 hafta daha katlanacaksın.:A

pis noyancı bu mesajla dedikodulara başlamış:)

burdada hogatha yangına körükle gidiyor :)
sırtımı döndüğüm an bıçaklayanlardan biri olmuşsun hogatha sanada boşuna güvenmişiz demekki :)

bu mesajınla kendi totona bıçak saplamışsın :) bu hafta oyumu çantada keklik sanmanın cezasını çekeceksin elbette gel cuma gel :)

harikasın dosi efe kerkenezine gereken cevabı vermişsin sana güvenmek istiyorum :)

arinayı soyunuk halde istiyoruz üstünde hiçbişey olmamalı madem isteklerimizi karşılıycan al sana istek ? :)

iki dakikalık sevincime gölge düşürdün hain isveçli, @Bully i övgülere boğup beni silindir gibi ezmen hiç hoş olmamış:)neyse hata veya kaza diyelim :)

burda ilk yaptığın hatanın hata olmadığını aslında ne kadar hain olduğunu gözler önüne sermişsin :) @yader gör bu mesajları birde dosiyle her aramız bozuluşunda beni suçluyordun gör bakalım senin kankin arkamdan ne dümenler çevirmiş ? :)

harika bir mesaj evet bu hafta dediğin gibi türbüşonu şutluyoruz :) umarım son hafta sıva ekibinden fire vermeyiz :) @MEnes e güvenim tamda @Doğu ile @MasacRE- ye pek güvenmiyorum :)

Kuzenim yazmış. Ona tekmeyi attım şimdi.:A