Neyse dedigim gibi bir kalpte tek kisi olmak isterim. cok zorlama.demiştim iftiracı kurbağa görümcek codminin iftiralarına kanma diye boşuna konuşmuyoruz heralde
arkadas olarak iyiyiz.
fazlasi zarar 😉
Neyse dedigim gibi bir kalpte tek kisi olmak isterim. cok zorlama.demiştim iftiracı kurbağa görümcek codminin iftiralarına kanma diye boşuna konuşmuyoruz heralde
Onu da diyecektim valla ama uygun bir kelime bulamadım.o kadar işi benmi yapmışım
içti kustu birde parkın ortasına zıçtı deseydin sibel teyzenin alacağı puanı garanti etmiş olurdun )
Neyse dedigim gibi bir kalpte tek kisi olmak isterim. cok zorlama.
arkadas olarak iyiyiz.
fazlasi zarar 😉
evde kalmayi tercih ederim 😉Balıkların kalbi 2 odacıklıdır.
Sürüngenlerin kalbi 3 odacıklıdır.
Kuşların kalbi 4 odacıklıdır.
Memelilerin kalbi 4 odacıklıdır.
yani tek odacıklı sadece sana yer bulabildiğin kalbi zor bulursun bu gidişlede evde kalıp küflenirsin benden söylemesi benim kalbim aslında dört de değil on odacıklı ama 5 kuma yeterli yani kumalar sıkıltıkca oda değiştirsin tıkış tıkış oturmasınlar diye mekanı ferah tutmaya karar verdim
o kadar işi benmi yapmışım
içti kustu birde parkın ortasına zıçtı deseydin sibel teyzenin alacağı puanı garanti etmiş olurdun )
Hhahaha aaa inanmam ayoll @destere çevreyi rahatsız etmez kızları rahatsız eder boyu posu devrilsinOlayı bilmiyorum ama dün @destere alkollüydü, 3 şişe bira, bir şişe şarap içmiş. Gözlerimle gördüm bir parka da çok afedersiniz kustu, yazık yazık yazık....
Olmaz sen orjinal juri bile değilsin ayollherkese 3 vereyim anlaşaılm çikinella
Kızları rahatsız etmez ama alkoliktir.Bonzai Esrar vs hepsinden alır her gün kafa 300 500Kızları rahatsız etmezmi diyorsun
ohaaaa ben sigaradan içkiden nefret ederim @destere hepsini kullanıyor demek 😱Kızları rahatsız etmez ama alkoliktir.Bonzai Esrar vs hepsinden alır her gün kafa 300 500
@destere her gün 2 paket bitiriyor herkesten dal direniyor daha ne olsun ayrıca bonz icin kacak bayilere gidiyor
çayı bile kaçak içiyormuş o geçenelrde demişti tühh ona@destere her gün 2 paket bitiriyor herkesten dal direniyor daha ne olsun ayrıca bonz icin kacak bayilere gidiyor
Üstlerde yerin hazır820 milyon izlenmiş şarkım yorumun ne. Destereyi zaten bilen biliyor boş ver onu.
Onu adam etmek lazım onu bir mafyaya bıraksak adam olabilirçayı bile kaçak içiyormuş o geçenelrde demişti tühh ona
Üstlerde yerin hazır
Onu adam etmek lazım onu bir mafyaya bıraksak adam olabilir
mafyada iyice kötü yola düşer bee @destereÜstlerde yerin hazır
Onu adam etmek lazım onu bir mafyaya bıraksak adam olabilir
Ariana Grandeyi sampi yapıcazŞu forumda 3-5 kişiyiz yabancılara ilgili olan biraz destek bekliyorum.
@destere ye laf dedirtmemKızları rahatsız etmez ama alkoliktir.Bonzai Esrar vs hepsinden alır her gün kafa 300 500
Ariana Grandeyi sampi yapıcaz
sen buradamı yatıyorsun bee mesaj atan herkesi yakalıyorsun hemenŞu forumda 3-5 kişiyiz yabancılara ilgili olan biraz destek bekliyorum.
Ariana Grandeyi sampi yapıcaz
Saf mısın ailesi mafyaya para ödücek kötü alışkanlıklarını bıraktırmak için sonra zaten gerisi gelirmafyada iyice kötü yola düşer bee @destere