Zaten beğendiğini 50 kere söyledin sorun yok sende.
@MasacRE- domuzluk yapmada benim şarkıya yorum yap.![]()
Ben ilk ve son yorumumu yaptım başka da birşey demem cuma günü görürsünüz
Zaten beğendiğini 50 kere söyledin sorun yok sende.
@MasacRE- domuzluk yapmada benim şarkıya yorum yap.![]()
Ben ilk ve son yorumumu yaptım başka da birşey demem cuma günü görürsünüz![]()
Evet@dreamy Bugün Adım Leyla tam senlik bence![]()
Bu haftaki şarkıyı daha önce dinlememiştim ama Problem var daha@dreamy kankim geçen hafta verdiğin tam puan şahaneydi sana minnet doluyum. Son haftalarda umarım bu minnetim devam eder.![]()
Hiç 1-2 vermedin bana o yüzden minimum 3 bekliyorum ama şarkı iyi olduğu için 4 yada 5 vereceğine inanıyorum.![]()
EvetBu arada finali hangi şarkıyla yapacaksın ?
Bu haftaki şarkıyı daha önce dinlememiştim ama Problem var dahaSen finali onunla yaparsın sanırım
![]()
@mrt-06 duydum diyor bilemem vllaİnanma fena sallıyor.![]()
Diğer şarkılarda iyi ama belli olmaz o iş![]()
İbrahim Tatlıses'inki başka şarkı.@mrt-06 duydum diyor bilemem vllaayy çocukluğumun şarkısının çakma olduğunu 20 yıl sonramı öğrenecektim 😕😕😕
özeliende yolladım listeyi videoyu oylarsan sayarız@sokak sanati bu bildirimlerin sebebi senmişsin![]()
İşin aslı şarkılara çok güzel hepsini dinledim karar vermesi zor![]()
![]()
![]()
Büyük ihtimalle karıştırmıştır ayoll art niyeti yokturİbrahim Tatlıses'inki başka şarkı.![]()
Bu hafta herkes çok iyi,bakıcazBang Bang ile problem en iyileri. Bu hafta en iyilerden birini kullandım sırf yarı fine çıkmak için haftaya problem olacak muhtemelen.Desteğin önemli yine tam ver şenlenelim zaten yabancı dinleyen 3-5 kişiyiz.
![]()
Bu hafta herkes çok iyi,bakıcaz![]()
@sokak sanati bu bildirimlerin sebebi senmişsin![]()
İşin aslı şarkılara çok güzel hepsini dinledim karar vermesi zor![]()
![]()
![]()
madem gördün tekrar ekleyeyimhaha iyiki sildin
daha sana ne bu göz zevkim bozuldu diyecektim
neyse ilk yoruma dönelim. senle takıldım diye Gökhana yöneldim amaen sonki videoda sırf ona yüksek vermiştim
![]()
Eğer kalırsam yarı final Alışkın Değiliz - Final Her Şey Güzel OlacakEvetBu arada finali hangi şarkıyla yapacaksın ?
Bu haftaki şarkıyı daha önce dinlememiştim ama Problem var dahaSen finali onunla yaparsın sanırım
![]()
tamam bir deniz manzarası koydum artık rahatlıkla resme bakabilirsinOfff yemek yiyecez şöyle şeyler paylasmayın bee![]()
![]()
![]()
Hhahah hiç adetim değildir ama görmemek için mesajımı sildim bende midem çok hassas benimtamam bir deniz manzarası koydum artık rahatlıkla resme bakabilirsin![]()