Oha harbi tam benlik bir şey çıkmış ne zaman evlencez. 😱 Arkadaşlar da diyor burcunu çok iyi yansıtıyorsun diye harbi inanmaya başladım. (Yengeç)
Çakmak Çakmak demi teşekkürler.Bu arada tüm şarkıları dinledim. Hepsi gayet güzel ama bir tanesi diğerlerinden daha önde. Yani sadece tam puanım belli, ondan sonrası için kıyasıya bir rekabet var
Bu arada tüm şarkıları dinledim. Hepsi gayet güzel ama bir tanesi diğerlerinden daha önde. Yani sadece tam puanım belli, ondan sonrası için kıyasıya bir rekabet var
Yok artık benim şarkıyı da mı beğendin ben şokBu arada tüm şarkıları dinledim. Hepsi gayet güzel ama bir tanesi diğerlerinden daha önde. Yani sadece tam puanım belli, ondan sonrası için kıyasıya bir rekabet var
Oha harbi tam benlik bir şey çıkmış ne zaman evlencez. 😱 Arkadaşlar da diyor burcunu çok iyi yansıtıyorsun diye harbi inanmaya başladım. (Yengeç)
Çakmak Çakmak demi teşekkürler.
Bu ay doğdum, oğlak galibaÇok rezil bir şey çıktı dimi. Tahminim koç yada akrep.
Bu ay doğdum, oğlak galiba
Yükselenin ne?Bende Başak'ım ama hiç cool değil sevmedim.
Çakmak Çakmak demi teşekkürler.
Ben mi.
Lütfen elenmeden duyayım bana tam verdiğini.
Yok artık benim şarkıyı da mı beğendin ben şok
Yükselenin ne?
Harbi aç köpek gibi puan görünce atlıyoruz. @sokak sanati @denizz19Bak bak hepsi birden nasıl saldırdı aç kurtlar gibi @Bully bir tek sen eksiksin Ozan zaten uğraşmaz böyle şeylerle Neyse başka yorum yok oylamada görürsünüz artık herkese bol şans
Benim yükselenim de yengeç hani belki seninki farklıysa birde yükseleninden bak diyecektim.Valla annem.beni doğurduğu günü zor hatırlıyor saati hiç bilmez.
Öğlen saatleri diyor ama net değil.
Harbi aç köpek gibi puan görünce atlıyoruz. @sokak sanati @denizz19
Benim yükselenim de yengeç hani belki seninki farklıysa birde yükseleninden bak diyecektim.
Saldırırlar tabii, senin de en kritik haftada yorum yapacağın tutmuş.Bak bak hepsi birden nasıl saldırdı aç kurtlar gibi @Bully bir tek sen eksiksin Ozan zaten uğraşmaz böyle şeylerle Neyse başka yorum yok oylamada görürsünüz artık herkese bol şans
bana takılsan yeterliydi diğerleri gereksiz uğraşlarsenle bide @xemrexxx ile takılınca kötu huylar edinmistim eski sakin kabuğundaki kiz canavara dönüştü.
@denizz19 takıldım kendimi beğenmislik vede eğlenceli enerji bir yanım oldu.@vadikızı ile takıldım tek @Bully e trip atan alingan biri oldum ve @destere ye takıldım Gökhanın klibinden etkilenen birine döndüm
vede @Bully e takılınca anlatmak istemediğim banbaşka hallere büründüm
ama artik gözüm açıldı kendime banbaşka bir yön çiziyorum.
kimseye eyvallah demiyeceğim ruh halim ne derse onu yapacağim.
eski duyarlılık yok. şarkı okadarda beğenemedim ama diğerleri içinde geçerli.
bu hafta kötü gelirse kusura bakma.
Bihterle kapatırız farkı
hepinizle ilişkimi kesiyorum.
kıymetimi hiç biriniz bilmediniz.
ben size 1 adım attım siz 3 adım geriye giderek uzaklastınız.
@denizz19 gecen korkarak belirtti zaten
sende geçen beni çok sinirlendirmistin daha unutmadim.
@Bully şuan sinirliyim. yanımda olsa baya pataklardım neyseki yarinki beyaz sayfa sil baştan yapar bizi
ARİANA GRANDE,
JESSIE J., NICKI MINAJ
BANG BANG
Ekli dosyayı görüntüle 53436
Bu haftada Ariana'nın en büyük hiti ile geliyoruz. Yarı finale çıkmak için Gerçek bir efsane ile gelelim dedik ve BANG BANG ile karşınızdayız.
Ekli dosyayı görüntüle 53437
2014 yılında piyasayı altüst eden şarkı en ikonik Ariana şarkılarındandır. Billboard top 200 listesinde 1 numara olan Bang Bang her dönemin şarkısı olmuştur. 2 yıldır hala dinlenmektedir.
Ekli dosyayı görüntüle 53435
Resmi klibi 800 milyonu geçmiş olan şarkının American Music Awards'da ki performansıda 100 milyon izlendi. En çok izlenen AMA performansı oldu.
Milyonların izlediği American Music Awards performansı
@dosimosi @vadikızı @ozmoturk @dreamy @Bully @Billy Kane @OzaN @destere @mrt-06 @denizz19 @EFE UYSAL @Harunnn60 @Mr.At @RüzgarGülü @FaJi @tolgab @eskici @Sherlock @batuhankaralar @MayısKralı @soo @MasacRE- @Doğu @MEnes @Ahmad @cookies @Maskeli Fedai @Forumdash @BesaleT @cevaa @sürgünüm @Dka ve diğer herkes.
haha iyiki sildinbana takılsan yeterliydi diğerleri gereksiz uğraşlar
yorumumu sildim dosi hadi yine iyisin )
BLEPOST=1484096100]
bu şarkıda tüm yük jessie nin sırtında yani kızda zenci gırtlağı var şarkıya katkısı yüzde 60 diyebilirim ariananın yüzde 30, fiki patinajın yüzde 10 luk bir katkısı var şarkıya
Ne degisikligimi gördün lan sen de mi terazisin yoksaSen gibi bi denişik nasıl terazi çıkar.😱
Ne degisikligimi gördün lan sen de mi terazisin yoksa
Basak neydi carsaf yikama miYok ben başak'ım.