Bu cevaptan sonra sana 1 puan
Ayy tabiki var Aşkımız Buraya Kadar - Seni Anan Benim İçin Doğurmuş falan
Ayy seni anan benim için doğurmuş çok güzel yaa zamanında ne dinlerdim şarkıyı ya
aklıma düşürdün dinlim şarkıyı
Çok ciddiye alıyorum yoruyor.
evet o konuda haklısın juri olarak puan verirsin ozaman sende @sokak sanatiAllah izin verirde bir çocuğum olursa ilerde erkek olursa Kemal, kız olursa İpek koyacağım. Bunu da yeri gelmişken sizinle paylaşmak istedim.
evet o konuda haklısın juri olarak puan verirsin ozaman sende @sokak sanati
Allah bağışlar inş cnm güzel anlamlı isimler
Kanka çeyreğe kadar gelmekte başarı kim elenir bilmiyorum tabi ama üzülmemeliyiz Metin olmalıyız bu arada sen benim şarkımı sevmedin dimi bu hafta yanılıyor muyumHep 1 veriyor zaten
Bence sen Kibariye ile gel karakterine de uygun
Kırgın Çiçekler etkisi
Ne alaka yahu Atamın adını koycam.Bence sen Kibariye ile gel karakterine de uygun
Kırgın Çiçekler etkisi
Arada gıcıklığın tutsa da tatlısın.Çok tatlıyım o zaman.
Allah izin verirde bir çocuğum olursa ilerde erkek olursa Kemal, kız olursa İpek koyacağım. Bunu da yeri gelmişken sizinle paylaşmak istedim.
Belki kısırsınNe alaka yahu Atamın adını koycam.
İpek Melekler Korusun etkisi olabilir ama.
Arada gıcıklığın tutsa da tatlısın.
Kanka çeyreğe kadar gelmekte başarı kim elenir bilmiyorum tabi ama üzülmemeliyiz Metin olmalıyız bu arada sen benim şarkımı sevmedin dimi bu hafta yanılıyor muyum
Belki kısırsın
Ne alaka yahu Atamın adını koycam.
İpek Melekler Korusun etkisi olabilir ama.
Arada gıcıklığın tutsa da tatlısın.
Kimler derken.Güzel isimlermiş ablam kimlerin ismide koycan 😉
Ağzını hayrı aç ya. Hem kısırlık sorun değil ki artık tedavisi var.Belki kısırsın
İlkokulda Ataç diyen oluyordu ama sonradan kimse demedi.
hhahah ne hakareti beee atacanın çocukluk lakabıymış içime doğmuş demekki ayoll@Çiğdem- sana hakaret niteliğinde kapak
Aaa çok sevindim cidden valla kim elenirse üzüleceğim gerçekten buradan sonra elenmek herkese aynı koyacak.Yok leyla şarkısı çok güzel. Dikkatlice vereceğim oyumu. Artık 1 arkadaş harcanacak
Kimler derken.
Ağzını hayrı aç ya. Hem kısırlık sorun değil ki artık tedavisi var.
Nasıl tedavi ediyorlar kısırlığı acaba hep merak etmişimdirKimler derken.
Ağzını hayrı aç ya. Hem kısırlık sorun değil ki artık tedavisi var.
Sperm takviyesi yapılıyor.Nasıl tedavi ediyorlar kısırlığı acaba hep merak etmişimdir
Yarım kilosu ne kadar acabaSperm takviyesi yapılıyor.
Birisi Mustafa Kemal Atatürk'ten dolayı Mustafa ve Kemal isimlerini çok severim, İpek de çok tatlı bir isim keza senin adını da çok seviyorum Melek.Yani önemsediğin değer verdiğin insanların ismimi diye soruyorum
varda cnm maalesef bazen oda işe yaramıyor
Gece gece güldürdün Allah kahretmesin.Yarım kilosu ne kadar acaba