Senle zevkli oluyor bence yarış. Kısmetse Olur'da bir kız var ya senin sevdiğin, onun gibisin işte.Canım öyle istiyor
Senle zevkli oluyor bence yarış. Kısmetse Olur'da bir kız var ya senin sevdiğin, onun gibisin işte.Canım öyle istiyor
çok lakap takılıyor isminle alakalı sana ama benim aklıma hep ataç geliyor yaaa
Yorumsuz kalmak istemiyorsan adres belliAbowww yorumsuzzzumm
Bu seferde bir türk şarkıcı ile yarışırdın 😉
İlkokulda Ataç diyen oluyordu ama sonradan kimse demedi.çok lakap takılıyor isminle alakalı sana ama benim aklıma hep ataç geliyor yaaa
Kız bunu Atacan'a diyor bana değil diyor da Atacan İle Ataçın ne alakası var çok saf canım bu kızBu ne kızz böylee @denizz19 bonişiminden uzak dur bee
çok öncelerden ilk yıllarımda yine söylemiştim @mrt-06 ya uyumlu bence hatta güzel erkek ismide olur oğlunun adını ataç koy atacanNe alaka saçmaymış .ss
@Çiğdem- sana hakaret niteliğinde kapakİlkokulda Ataç diyen oluyordu ama sonradan kimse demedi.
Kız bunu Atacan'a diyor bana değil diyor da Atacan İle Ataçın ne alakası var çok saf canım bu kız
Senle zevkli oluyor bence yarış. Kısmetse Olur'da bir kız var ya senin sevdiğin, onun gibisin işte.
Yeni sezonda Ebru Yaşar ile gelirim belkiayy ne bilimm dikkatli bakmamışımm teyzeliğim konuştu yinee
sen yinede forumda olursa düşün sia ile çok iddialı olursunTelefonumda türkçe şarkı var AMA ilk 100 şarkım girmiyor hiç biri. O yüzden gerek yok.
Yeni sezonda Ebru Yaşar ile gelirim belki
Bu cevaptan sonra sana 1 puanBoş ver anlama.
Ayy tabiki var Aşkımız Buraya Kadar - Seni Anan Benim İçin Doğurmuş falanHımm vardır güzel şarkıları
sen yinede forumda olursa düşün sia ile çok iddialı olursun
Allah izin verirde bir çocuğum olursa ilerde erkek olursa Kemal, kız olursa İpek koyacağım. Bunu da yeri gelmişken sizinle paylaşmak istedim.çok öncelerden ilk yıllarımda yine söylemiştim @mrt-06 ya uyumlu bence hatta güzel erkek ismide olur oğlunun adını ataç koy atacan
Bence sen Kibariye ile gel karakterine de uygunÇok ciddiye alıyorum yoruyor.
Kırgın Çiçekler etkisiAllah izin verirde bir çocuğum olursa ilerde erkek olursa Kemal, kız olursa İpek koyacağım. Bunu da yeri gelmişken sizinle paylaşmak istedim.