Ozaman yerini doldurduk hemenGelecek sezon ben yokum ki.
Ozaman yerini doldurduk hemenGelecek sezon ben yokum ki.
Ben öyle şeylere takılmam ya ne olacak.
Rahmetli babaannem de bana Atoşum derdi Deniz öyle dedikçe aklıma babaanmem geliyor.
Sen Ozanla ilgili gerçeği bilmiyor musun yoksa :O Ozan ilk doğduğunda çok zayıfmış küveze almışlar sonra doktorlar elektriğe yazık demişler kapatmışlar fişini annesi kurtarmış
Kanka bu zıpçıktıya bu hafta haddini bildirelim 1 verelim ya da 2 mi versek 1 puan OzanBunu diyorsan bunu sana demiştir. @sokak sanati
Ortalığı karıştıran sensin ben ne yapıyorum ki bana öyle desin.Bana mı dedi lan senle kavga etti niye bana desin.
Aynen öyle bir puanlama yaptım zaten 1 Ozan, 2 sokak sanati.Kanka bu zıpçıktıya bu hafta haddini bildirelim 1 verelim ya da 2 mi versek 1 puan Ozan
giderken hatıralarımı bırakıyorum size.Yaa bizden kopmana izin vermemmmm
Atoş bana ait kimse diyemez sen başka şey de .ss ama tam verirsen beraber diyebilirizBiliyorum ablam takılıyorum sana bende birde sana isim bulabilseydim bendemi
atoşum desem acaba
aaa neee töbe yarabbim
Ozaman yerini doldurduk hemen
giderken hatıralarımı bırakıyorum size.
sana avatarindaki yazilarimi birakiyorim.
@Bully e baya şeyler bıraktığımı düşünüyorum ve şuana kadarki avatarim onaydi zaten. onada teslim ettim ve @denizz19 sanada zaten resimlerinle yaptigim kolaj (türkcesi bu galiba) benden sana hatira.
ay veda yazisi yaziyormusum hissine kapıldım biran.
yok bir yere gitmiyorumda ama ben eski ben olmayacam artik
Atoş bana ait kimse diyemez sen başka şey de .ss ama tam verirsen beraber diyebiliriz
Ortalığı karıştıran sensin ben ne yapıyorum ki bana öyle desin.
Aynen öyle bir puanlama yaptım zaten 1 Ozan, 2 sokak sanati.
Tamam kanka sen ben Bully yarı finale eski günlerdeki gibiOrtalığı karıştıran sensin ben ne yapıyorum ki bana öyle desin.
Aynen öyle bir puanlama yaptım zaten 1 Ozan, 2 sokak sanati.
Yapma beni bırakma seni özlerim bengiderken hatıralarımı bırakıyorum size.
sana avatarindaki yazilarimi birakiyorim.
@Bully e baya şeyler bıraktığımı düşünüyorum ve şuana kadarki avatarim onaydi zaten. onada teslim ettim ve @denizz19 sanada zaten resimlerinle yaptigim kolaj (türkcesi bu galiba) benden sana hatira.
ay veda yazisi yaziyormusum hissine kapıldım biran.
yok bir yere gitmiyorumda ama ben eski ben olmayacam artik
çok lakap takılıyor isminle alakalı sana ama benim aklıma hep ataç geliyor yaaaBen öyle şeylere takılmam ya ne olacak.
Rahmetli babaannem de bana Atoşum derdi Deniz öyle dedikçe aklıma babaanmem geliyor.
arianadan 12 cm uzunum canikomBen doldurdum sen neyi dolduruyorsun cüce boyunla
Eğer her şeye eklememi istiyorsan tam puan da anlaşacağızayy senn hep neşeli dosi ol ya hep böye gülll
Allahımm herşeye ekliyor bee
Canım öyle istiyor
arianadan 12 cm uzunum canikom
Ne alaka saçmaymış .ssçok lakap takılıyor isminle alakalı sana ama benim aklıma hep ataç geliyor yaaa
Eğer her şeye eklememi istiyorsan tam puan da anlaşacağız