Seni kimse tanımıyoken ben tanıyodum, sana kimse gülmezken ben gülüyordumben ne yapım nerelere gidiyim oy deme bana şoklardayım benn yorum
yapmıyım şimdii
Seni kimse tanımıyoken ben tanıyodum, sana kimse gülmezken ben gülüyordumben ne yapım nerelere gidiyim oy deme bana şoklardayım benn yorum
yapmıyım şimdii
hepinizle ilişkimi kesiyorum.
Seni kimse tanımıyoken ben tanıyodum, sana kimse gülmezken ben gülüyordum@OzaN gibi yaşaması bile mucize olan birine yüksek veremezsin sen bana tam vermelisin ki sana Öleyim biteyim ben
![]()
Ne zaman nerde? 😱Deniz sana az önce sinsi demedi mi
Oyy Atoşum yerler seni
hepinizle ilişkimi kesiyorum.
kıymetimi hiç biriniz bilmediniz.
ben size 1 adım attım siz 3 adım geriye giderek uzaklastınız.
@denizz19 gecen korkarak belirtti zaten
sende geçen beni çok sinirlendirmistin daha unutmadim.
@Bully şuan sinirliyim. yanımda olsa baya pataklardımneyseki yarinki beyaz sayfa sil baştan yapar bizi
Ne zaman nerde? 😱
Oyyy bonişim ölürüm.Oyy Atoşum yerler senimis kokulum
hhahaha ayy tam bir uyum içindesiniz vlla cnm
Kanka sen bakma o hellim peynirine aramızı bozuyor o küçük beyinciğiyleNe zaman nerde? 😱
Denir niye denmesinerkeğe böyle denmesi olmuyor ama ya
Titriyorumhepinizle ilişkimi kesiyorum.
kıymetimi hiç biriniz bilmediniz.
ben size 1 adım attım siz 3 adım geriye giderek uzaklastınız.
@denizz19 gecen korkarak belirtti zaten
sende geçen beni çok sinirlendirmistin daha unutmadim.
@Bully şuan sinirliyim. yanımda olsa baya pataklardımneyseki yarinki beyaz sayfa sil baştan yapar bizi
Oyyy bonişim ölürüm.![]()
Kanka sen bakma o hellim peynirine aramızı bozuyor o küçük beyinciğiyle
Denir niye denmesin
Titriyorum![]()
Cidden mi bana sinsi demez @denizz19 ya.![]()
Ben öyle şeylere takılmam ya ne olacak.erkeğe böyle denmesi olmuyor ama ya
Sen Ozanla ilgili gerçeği bilmiyor musun yoksa :O Ozan ilk doğduğunda çok zayıfmış küveze almışlar sonra doktorlar elektriğe yazık demişler kapatmışlar fişiniLütfen lafımı bana sormadan almayınız patenti bende
ne bilim![]()
@Ahmad ta katılıyormuş gelecek sezona sana yoldaş geliyor ayollTam bir safsın yaa özür diledi mi bari
Bunu diyorsan bunu sana demiştir.Bu haftalık başka da mesaj atmayacağım çünkü insanların çirkin yüzlerini görüyorum şu an Ve hiç uğraşamam sinsi işlerle. Çıkarsam yarı finale ne ala çıkaramazsam bir şey Yok. İyi seyirler.