Bu aralar pek giremiyorum yani giriyorum da mesaj yazmiyorumsen nerdesin ortada yoksun
Bu aralar pek giremiyorum yani giriyorum da mesaj yazmiyorumsen nerdesin ortada yoksun
Bu aralar pek giremiyorum yani giriyorum da mesaj yazmiyorum
ohaaa 😱😱😱Bu haftaki şarkımız sade Candan Erçetin'in değil Türk pop müziğinin en önemli eserlerinden biri. Muhteşem sözleri, harika melodisi ve elbette Candan Erçetin'in enfes yorumuyla yüzyıllar sonra bile anılacak bir klasik: "YALAN"
Geri döndüren gördünmü geçmişi
Boşa soldurdun o nazlı gençliği
Bir avuç toprak için yor kendini
Dünyada ölümden başkası yalan
Yalan başkası yalan
Zaman kendine benzetmez herkesi
Hesapsız açar baharlar pembeyi
Açmadığın dalda sözün geçermi
Yalan başkası yalan
Sitem etme haberi yok dağların
Gözlerini ellerinle bağladın
Faydası yok geç kalınmış figanın
Yalan başkası yalan
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Doğu @tolgab @RüzgarGülü @Billy Kane
ohaaa 😱😱😱
muhteşem 4lüden tam iki tanesine veda edecez anlaşılan @Bully @mrt-06 @sokak sanati @denizz19 😕😕😕
Bir sey olmadi da biraz aktifligim düstü gibi ama tekrar yükselise gecerim esprilerimiz her zaman sizinle merak etmeyinizNiye ne oldu hayırdır inşallah bizi esprilerinden mahrum etme be
Bir sey olmadi da biraz aktifligim düstü gibi ama tekrar yükselise gecerim esprilerimiz her zaman sizinle merak etmeyiniz
jurisin artık sen rahatladın ayoll elenenleri ben açıklıcamKızz nasıl oy vercez biz yaa😕
jurisin artık sen rahatladın ayoll elenenleri ben açıklıcam
yarışmacı olsan sanada kötü veririm diye tehdit durumu oluyordu juriyken öyle bir korkun yok cnm oyunu ver geç napacakalr kötü puanmı vericeklerJüriyizde oy vermicezmi acaba öyle bir kuralmı getirdin de haberimiz yok
yarışmacı olsan sanada kötü veririm diye tehdit durumu oluyordu juriyken öyle bir korkun yok cnm oyunu ver geç napacakalr kötü puanmı vericekler
Çakmak Çakmak efsanesiyle elenirsem çok üzülürüm.ohaaa 😱😱😱
muhteşem 4lüden tam iki tanesine veda edecez anlaşılan @Bully @mrt-06 @sokak sanati @denizz19 😕😕😕
şuan sadece koca kafalı @OzaN kendini sağlama almıs siz dörtlüden ikisi yolcu olucak gibi tabi oylama ne olur bilemem ozan itici bir insan onuda şutlayabilirlerÇakmak Çakmak efsanesiyle elenirsem çok üzülürüm.
İbrahim Tatlıses şarkısıyla gelmiş orijinali varken Candan dinleyecek değiliz.şuan sadece koca kafalı @OzaN kendini sağlama almıs siz dörtlüden ikisi yolcu olucak gibi tabi oylama ne olur bilemem ozan itici bir insan onuda şutlayabilirler
şuan sadece koca kafalı @OzaN kendini sağlama almıs siz dörtlüden ikisi yolcu olucak gibi tabi oylama ne olur bilemem ozan itici bir insan onuda şutlayabilirler
dogru sarkiya yorum yapmisim isteARİANA GRANDE,
JESSIE J., NICKI MINAJ
BANG BANG
Ekli dosyayı görüntüle 53436
Bu haftada Ariana'nın en büyük hiti ile geliyoruz. Yarı finale çıkmak için Gerçek bir efsane ile gelelim dedik ve BANG BANG ile karşınızdayız.
Ekli dosyayı görüntüle 53437
2014 yılında piyasayı altüst eden şarkı en ikonik Ariana şarkılarındandır. Billboard top 200 listesinde 1 numara olan Bang Bang her dönemin şarkısı olmuştur. 2 yıldır hala dinlenmektedir.
Ekli dosyayı görüntüle 53435
Resmi klibi 800 milyonu geçmiş olan şarkının American Music Awards'da ki performansıda 100 milyon izlendi. En çok izlenen AMA performansı oldu.
Milyonların izlediği American Music Awards performansı
@dosimosi @vadikızı @ozmoturk @dreamy @Bully @Billy Kane @OzaN @destere @mrt-06 @denizz19 @EFE UYSAL @Harunnn60 @Mr.At @RüzgarGülü @FaJi @tolgab @eskici @Sherlock @batuhankaralar @MayısKralı @soo @MasacRE- @Doğu @MEnes @Ahmad @cookies @Maskeli Fedai @Forumdash @BesaleT @cevaa @sürgünüm @Dka ve diğer herkes.
dogru sarkiya yorum yapmisim iste
Kızz koskoca admine nasıl öyle dersin senn forumdan banlanmakmı istiuon
@OZAN IN adminliği diğer sayfalarda geçer bu sayfadayken ben onun patronuyum oda benim elemanımİbrahim Tatlıses şarkısıyla gelmiş orijinali varken Candan dinleyecek değiliz.
Hiç duymadım böyle bir şarkı.ARİANA GRANDE,
JESSIE J., NICKI MINAJ
BANG BANG
Ekli dosyayı görüntüle 53436
Bu haftada Ariana'nın en büyük hiti ile geliyoruz. Yarı finale çıkmak için Gerçek bir efsane ile gelelim dedik ve BANG BANG ile karşınızdayız.
Ekli dosyayı görüntüle 53437
2014 yılında piyasayı altüst eden şarkı en ikonik Ariana şarkılarındandır. Billboard top 200 listesinde 1 numara olan Bang Bang her dönemin şarkısı olmuştur. 2 yıldır hala dinlenmektedir.
Ekli dosyayı görüntüle 53435
Resmi klibi 800 milyonu geçmiş olan şarkının American Music Awards'da ki performansıda 100 milyon izlendi. En çok izlenen AMA performansı oldu.
Milyonların izlediği American Music Awards performansı
@dosimosi @vadikızı @ozmoturk @dreamy @Bully @Billy Kane @OzaN @destere @mrt-06 @denizz19 @EFE UYSAL @Harunnn60 @Mr.At @RüzgarGülü @FaJi @tolgab @eskici @Sherlock @batuhankaralar @MayısKralı @soo @MasacRE- @Doğu @MEnes @Ahmad @cookies @Maskeli Fedai @Forumdash @BesaleT @cevaa @sürgünüm @Dka ve diğer herkes.
@Bully böyledir derken ? anlamadımEvet ama kötü değil şarkım.
Ayrıca ilk sırada yine seni etiketledim. Eski duyarlılığın gitmiş senin. Bully böyledir.