Şubat 2025 Ayının En Favori Üyesi - xdragxx

Konudan bağımsız bir şey söylemek istiyorum. Aklıma ne zamandır takılıyor. Mesela ben ölürsem foruma giremeyeceğim için herkes bıraktım sanacak ama aslında ölmüşüm. Haberiniz olmasını nasıl sağlayabilirim diye düşünüyorum birkaç zamandır..
(b) (b) (b)
Allah hayırlı , sağlıklı uzun ömür versin düşünme ölümü şimdi :(

• Beğendim
Reactions: Royal_Highness
Konudan bağımsız bir şey söylemek istiyorum. Aklıma ne zamandır takılıyor. Mesela ben ölürsem foruma giremeyeceğim için herkes bıraktım sanacak ama aslında ölmüşüm. Haberiniz olmasını nasıl sağlayabilirim diye düşünüyorum birkaç zamandır..
(b) (b) (b)
Konunun yeri inanılmaz ütopik olmuş..
Düşüncene ve önem verdiklerine saygım var ama açıkçası.. Forum ne düşünür diye hiç düşünmem...

Dosinin dediği gibi diyolog kurup, forum dışında görüştüklerin varsa.. Elbet bir şekilde haber ulaşır...

Konu dışında, ALLAH ömür versin.

• Beğendim
(b) (b) (b)
Hocam Allah korusun da sen öldükten sonra ne anlamı kalıyor ki ayrıca bu durumda zaten bizim bilmemiz de daha iyi olur bence düşünme böyle şeyler

• Beğendim
Ben de senden böyle bir cevap beklemiyordum.
Sen de şaşırttın. Ben önemsiyorum ve bir yöntem geliyor aklıma. Tabi ki gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini asla bilemem.

Evet bu konuda yazmamam gerekirdi. Benim mesajım ve sonrasını Sohbet & Muhabbet konusuna taşır mısın rica etsem?
Kimse de dememiş yöntemin ve demek ki bir fikrin var. Evet ilginç fikirlerinizi düşüncelere önem veririm buyrun benim dinlerim efem :)

Kimse de dememiş yöntemin ve demek ki bir fikrin var. Evet ilginç fikirlerinizi düşüncelere önem veririm buyrun benim dinlerim efem :)
Sohbetin devamını okusaydın bu konununda konuşulduğunu görürdün.
Fikir: bir arkadaşına “öldüğümde foruma gir ve orda insanlara bunu belirt”.

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
Tamam yaşlandık da o kadar değil niye benim konumda ölüm konuluşuyor :A