Teşekkür ederiz.Tebrikler nice bașarılara![]()
TeşekkürlerTebrikler nice bașarılara![]()
Yerime teşekkür ediyor adama bakTeşekkür ederiz.![]()
Estağfurullah abi az oyla kaçırmışsın bence böyle devam ederse en ciddi aday sensinDaha önce Yılın Favori Üyesini Kaanın kazanacağına adım gibi emin olduysam aynı şekilde Adı Şubatın En Öne Çıkan Anketinide Aykutun kazanacağına adım gibi emindim.
Tebrik ederim Aykutcum,hiç zorlanmadan kazandın.
Aldığın oylara baktımda Geri Dönüşün ve Eski dönemde kurduğun ikili ilişkiler yeterli olmuş... Yane Şubat ayında hiçbirşey yapmayıp,gene aday olsaydın..Gene sen seçilecektin. Sayende bu etkinlikde çok nadir oy kullandığını gördüğüm üyelerinde oy kullandığına şahit oldum. Büyük adamsın![]()
(Yalnış anlaşılmasın,Aykutun sıkı,sadık ikili ilişkilerinden dolayı oy verenler anlamında belirtmek istedim)
Bu arada. 11. kişi bana oy vermiş, bana oy veren 11 kişiye teşekkür ederim.Diğerlerininde canı sağolsun.
Katılımı yüksek bir etkinlik olmuş.
Bu arada @Gerekli24 aktifliğine devam edersen...Mart ayı ellerinden öper. Geri dönüşler etkilidir.
Emeğine sağlık @Dosi .
İnşallah bakalım teşekkür ederim darısı senin başına sen de terk etmeTebrikler hocam @xdragxx umarım buradan yine uzun ayrılmazsın yakın zamanda
Tabii ki büyük oranda yıllar sonra dönmenin katkısı oldu ben aday bile olacağımı tahmin etmiyordum yine de zorlandığım bir final oldu bence sadece 2 oy farkla kazandım teşekkürlerDaha önce Yılın Favori Üyesini Kaanın kazanacağına adım gibi emin olduysam aynı şekilde Adı Şubatın En Öne Çıkan Anketinide Aykutun kazanacağına adım gibi emindim.
Tebrik ederim Aykutcum,hiç zorlanmadan kazandın.
Aldığın oylara baktımda Geri Dönüşün ve Eski dönemde kurduğun ikili ilişkiler yeterli olmuş... Yane Şubat ayında hiçbirşey yapmayıp,gene aday olsaydın..Gene sen seçilecektin. Sayende bu etkinlikde çok nadir oy kullandığını gördüğüm üyelerinde oy kullandığına şahit oldum. Büyük adamsın![]()
(Yalnış anlaşılmasın,Aykutun sıkı,sadık ikili ilişkilerinden dolayı oy verenler anlamında belirtmek istedim)
Bu arada. 11. kişi bana oy vermiş, bana oy veren 11 kişiye teşekkür ederim.Diğerlerininde canı sağolsun.
Katılımı yüksek bir etkinlik olmuş.
Bu arada @Gerekli24 aktifliğine devam edersen...Mart ayı ellerinden öper. Geri dönüşler etkilidir.
Emeğine sağlık @Dosi .
Sağ ol ortaam 2011 ruhuTebrikler![]()
Aynen öyle zaten bu tür dönüşlerde kazanırsan direkt döndüğün zaman kazanman lazım bu şekilde anlıyorsun özlendiğiniTebrikler @xdragxx sevindik karşim 5 ay kafan rahat şimdi tam senin istediğin oldu![]()
Ben burada konuştuklarım kaldığı sürece gitmem az aktif olduğum olur belki bazı zamanlar ama gitmemİnşallah bakalım teşekkür ederim darısı senin başına sen de terk etme
------
Tabii ki büyük oranda yıllar sonra dönmenin katkısı oldu ben aday bile olacağımı tahmin etmiyordum yine de zorlandığım bir final oldu bence sadece 2 oy farkla kazandım teşekkürler@Gerekli24 ve seni de tebrik ederim abi final de başarıdır zaten ilerleyen aylarda bence ikiniz de alırsınız etiketi sırayla.
------
Sağ ol ortaam 2011 ruhu
------
Aynen öyle zaten bu tür dönüşlerde kazanırsan direkt döndüğün zaman kazanman lazım bu şekilde anlıyorsun özlendiğini![]()
Konudan bağımsız bir şey söylemek istiyorum. Aklıma ne zamandır takılıyor. Mesela ben ölürsem foruma giremeyeceğim için herkes bıraktım sanacak ama aslında ölmüşüm. Haberiniz olmasını nasıl sağlayabilirim diye düşünüyorum birkaç zamandır..Sen kal uğrarım bir aksilik yaşamazsak hayatta![]()
@Yakamoz-Asi isviçreli bilim adamlarını seferber edip bir çözüm bul plizzKonudan bağımsız bir şey söylemek istiyorum. Aklıma ne zamandır takılıyor. Mesela ben ölürsem foruma giremeyeceğim için herkes bıraktım sanacak ama aslında ölmüşüm. Haberiniz olmasını nasıl sağlayabilirim diye düşünüyorum birkaç zamandır
![]()
![]()
Tövbe de ağzını hayıra aç. 😱Konudan bağımsız bir şey söylemek istiyorum. Aklıma ne zamandır takılıyor. Mesela ben ölürsem foruma giremeyeceğim için herkes bıraktım sanacak ama aslında ölmüşüm. Haberiniz olmasını nasıl sağlayabilirim diye düşünüyorum birkaç zamandır..
![]()
![]()
Forumu bu kadar önemsememek gerekir. Öldükten sonra burda bilinse ne bilinmese ne.Konudan bağımsız bir şey söylemek istiyorum. Aklıma ne zamandır takılıyor. Mesela ben ölürsem foruma giremeyeceğim için herkes bıraktım sanacak ama aslında ölmüşüm. Haberiniz olmasını nasıl sağlayabilirim diye düşünüyorum birkaç zamandır..
![]()
![]()
Ben de senden böyle bir cevap beklemiyordum.Forumu bu kadar önemsememek gerekir. Öldükten sonra burda bilinse ne bilinmese ne.
Yakın olduğun kişiler varsa bu anca onları üzer.
reelde iletişimin devam eden arkadaşların olursa o şekilde haberler ulaşır.
Bir arkadaşımız vardı. Tam da onun stilinde yazmış oldun. Gereksiz bir merak ve alakasız bir konuda yazmış oldun. Şaşırttın.
Konudan bağımsız bir şey söylemek istiyorum. Aklıma ne zamandır takılıyor. Mesela ben ölürsem foruma giremeyeceğim için herkes bıraktım sanacak ama aslında ölmüşüm. Haberiniz olmasını nasıl sağlayabilirim diye düşünüyorum birkaç zamandır..
![]()
![]()
@Yakamoz-Asi isviçreli bilim adamlarını seferber edip bir çözüm bul plizz![]()
İşte ben kendi tercihimle bırakmış olmayacağım için sizin belirsizlikte kalacak olmanız beni üzdü. Ben foruma ve sizlere değer veriyorum. Yanlış konuya yazdım ama. Umarım taşınır mesajlar.Haberini alamadığımız birçok üye var ve belirsizlikle kalıyoruz. Böyle ṣeyleri fazla düṣünme. Daha doğrusu forumu bu kadar önemseme. Hayat, nereye götürür bizi bilemeyiz. 5 dk. sonramız belli değil.
------
Len sende bilim adamlarını araya sokma yaw onlar ne etsin forumu![]()
Taşımaya gerek yok. Sonuç olarak bu mesajın kendisi yanlış zaten. Nerde olduğunun önemi yok.Ben de senden böyle bir cevap beklemiyordum.
Sen de şaşırttın. Ben önemsiyorum ve bir yöntem geliyor aklıma. Tabi ki gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini asla bilemem.
Evet bu konuda yazmamam gerekirdi. Benim mesajım ve sonrasını Sohbet & Muhabbet konusuna taşır mısın rica etsem?
Düşündüğüm oydu. Teşekkürler. Ben mesajımın ve bunu düşünmemin yanlış olduğunu düşünmüyorum ancak fikrine saygım sonsuz.Taşımaya gerek yok. Sonuç olarak bu mesajın kendisi yanlış zaten. Nerde olduğunun önemi yok.
O kadar çok bilinmesini istiyorsan bir arkadaşına dersin o da gelip burda belirtir (her şekilde gereksiz bir durum).
“Forumdan sıkılınca böyle bir yalana başvurmuş” düşünceleri oluşur ve arkadaşın sen sanılır.Düşündüğüm oydu. Teşekkürler.