Onu bilerek yazdım sana pabuç bırakır mıyım benBir daha konuya mesaj yazmayacağım sinsiler deyip çıktın ya 1 saat önce.![]()
Onu bilerek yazdım sana pabuç bırakır mıyım benBir daha konuya mesaj yazmayacağım sinsiler deyip çıktın ya 1 saat önce.![]()
Onu bilerek yazdım sana pabuç bırakır mıyım ben![]()
Kusma ya güzel şarkıdır kanka bence en az 3 puanına layık hatta 4 yani demek ki sevmişsin ki kusana kadar dinlemişsin@OzaN Ölümü hatırlatan bir şarkı ama insan yinede dinliyor
@Bully Çift elemeye yeni nesil bir şarkıcı olan ile düet riskli olmuş, bilemedim
@denizz19 Fena değil, kusana kadar radyo ve kanallarda döndüğünden olsa gerek. İlk çıktığında seviyordum
@mrt-06 2007'nin kıpırdak şarkısıyla gelmişsin
@sokak sanati Bu şarkılar arasında finale kalırsan başarı olur ama @Bully 'yi yollayıp Ariana'ya yer açmalıyız![]()
@OzaN Ölümü hatırlatan bir şarkı ama insan yinede dinliyor
@Bully Çift elemeye yeni nesil bir şarkıcı olan ile düet riskli olmuş, bilemedim
@denizz19 Fena değil, kusana kadar radyo ve kanallarda döndüğünden olsa gerek. İlk çıktığında seviyordum
@sokak sanati Bu şarkılar arasında finale kalırsan başarı olur ama @Bully 'yi yollayıp Ariana'ya yer açmalıyız![]()
Yoo öyle bir şey demedim sana 2 vereceğim.Hadi yaa.Atacan tam puanı bana verecek ama plof işe yaramadı.
![]()
Yoo öyle bir şey demedim sana 2 vereceğim.![]()
Bizim aramızda öyle bir durum olmaz ki bebeğim, kalp kalbe karşı zaten. 😉Herkes çıkarcı olmuş şeytan diyor hepsine bir ver.Bir tek sevgili meslektaşım @Bully ile masaya oturmadık.
![]()
İstersen 6 vereyim @denizz19Kusma ya güzel şarkıdır kanka bence en az 3 puanına layık hatta 4 yani demek ki sevmişsin ki kusana kadar dinlemişsin![]()
Hayır demem ama 5 versen sen olur 6'yı başkasına ver madem kusmuşsun
Bu hafta oy kullanmayi unutasim var@eskici Bugün Adım Leyla tam puanına layık kanka
Hayır demem ama 5 versen sen olur 6'yı başkasına ver madem kusmuşsun![]()
Kanka eğer sen beni unutursan o diziyi rüyanda gör diziyi görürsün de sen kendini görür müsün meçhulBu hafta oy kullanmayi unutasim var![]()
İyi bir puan bekliyorum o zaman bu hafta elenirsem Kış Masalı heba olur.@OzaN Ölümü hatırlatan bir şarkı ama insan yinede dinliyor
Bir sey anladiysam yenici olayimKanka eğer sen beni unutursan o diziyi rüyanda gör diziyi görürsün de sen kendini görür müsün meçhul![]()
Lacivert dizisinin kadrosundan ihraç ederim seni diyomBir sey anladiysam yenici olayim![]()
Yukarda öyle dememissin ama,rüyanda diziyi gör kendini gör falan filan bir seylerLacivert dizisinin kadrosundan ihraç ederim seni diyom![]()
Kanka önemli haftalar senin gibi destekçilerim olmazsa elerler beniYukarda öyle dememissin ama,rüyanda diziyi gör kendini gör falan filan bir seylerayrica ben seni unutmam merak etme
![]()
Neden şakinKanka önemli haftalar senin gibi destekçilerim olmazsa elerler benişakın unutma
![]()