Valla bence o kadar emin olmaKötü puan verecek 1 isim var oda senin ekürin.
Valla bence o kadar emin olmaKötü puan verecek 1 isim var oda senin ekürin.
Valla bence o kadar emin olma
@Bully güya sahalara dönmüştü meydanı boş bırakmış ayoll nerelerde yineSeni atacan'ı saymıyorum sizlerde varsınız. Ozan iyi verecek. Kaan'ı mi ayartmam lazım.
Kaan'dan en fazla 2 alırsınSeni atacan'ı saymıyorum sizlerde varsınız. Ozan iyi verecek. Kaan'ı mi ayartmam lazım.
Kaan'dan en fazla 2 alırsın
@Bully güya sahalara dönmüştü meydanı boş bırakmış ayoll nerelerde yine
elenirse yarı finale kalan 3 kişininde şansı eşit olur ama elenmezse finale çıska zaten şampiyon olur ayy vlla artık kim elense süpriz olmayacak turlardayız en zor işte benimYok valla o bana 3 vermezse bosuşuruz. Sana 2 versin bana niye 2 veriyo
Elenir umarım Şaka ya o kadar final puanı aldı elenmesin.
elenirse yarı finale kalan 3 kişininde şansı eşit olur ama elenmezse finale çıska zaten şampiyon olur ayy vlla artık kim elense süpriz olmayacak turlardayız en zor işte benim
nasıl bağlamıyım bee elenen bana sitem eder ama emir kuluyuz bizde ayollYine olayı nasıl çevirdin kendine bağladın. Sen beni dinle rahat et canım.
nasıl bağlamıyım bee elenen bana sitem eder ama emir kuluyuz bizde ayoll
hhahaha aa rahatladım biraz vlla zaten seni atlatsak diğerleri okaDar sorun olmazBen sana çok sitem etmeyeceğim sağol her dediğimi yapıyorsun.
hhahaha aa rahatladım biraz vlla zaten seni atlatsak diğerleri okaDar sorun olmaz
Benim şarkım daha güzelYok valla o bana 3 vermezse bosuşuruz. Sana 2 versin bana niye 2 veriyo
Elenir umarım Şaka ya o kadar final puanı aldı elenmesin.
Benim şarkım daha güzel
Sen şimdiden karşıla o zaman 1 bile gelebilirNeyse o yola çıktıklarını yolda bulduklarına değişmez. Kaliteli bir arkadaştır @Bully yani ne yapacağını bilir. 2 verirsede anlayışla karşılarım.
Sen şimdiden karşıla o zaman 1 bile gelebilir
Sibel Can sevdiğini biliyorum. Hem sen beni de seversin bence oy kullanırken bir düşün.O nerden çıktı ya.
BilmiyorumOna ihtimal dahi vermiyorum bakalım Neyse sen bana 2 mi verdin şimdi.
Bilmiyorum
senin tombalak birader sibel teyzeye oy vermeyeceğimi anlayınca benden ümidi kesti iftiralar gırlaHhahaha aaa inanmam ayoll @destere çevreyi rahatsız etmez kızları rahatsız eder boyu posu devrilsin
Olmaz sen orjinal juri bile değilsin ayoll
Oylarını yolla bakalım
Son oyuna kadar çok sıkı fıkıydınız @mrt-06 ile kıskanmaya baslamıstım iyiki tekrar aranız bozulmus ayollsenin tombalak birader sibel teyzeye oy vermeyeceğimi anlayınca benden ümidi kesti iftiralar gırla