MusicSurvivor 5.Sezon / Çeyrek Final Haftası / Oylama Başladı

Hhahah hiç adetim değildir ama görmemek için mesajımı sildim bende midem çok hassas benim :A :A :A
iyi yapmışsın zaten iğrençti resim ben bile eklerken midem altüst oldu :)

bu arada @mrt-06 çok artniyetli candan a karşı @OzaN , onu codminlikten şutla sen codmin ol bende admin olayım:) çünkü ben candana iyi puan verdim geçen hafta :)

bu hafta sizinle ilgili itirafda bulunacam @mrt-06 :A
tabiki anonim olmayacam.
@MEnes @Doğu @destere
sizin gruba sızdım sayılır :F sen haric diğer grup üyeleriyle iyi anlaşıyorum destere ile bile. bu yorum sanki negatif birseymiş izlenimi gibi görünüyor ama öyle değil tabiki.
Bakalım ozamanki ruh halimle nasıl itiraflarda bulunacam ama @destere ye olumlu laflar devam edecek o konuda içi rahat olsun :A
@Bully

bir gün bana aşık olacağını biliyordum ama bu kadar erken ilan edeceğini tahmin etmiyordum:) bende sana karşı boş değilim bilesin? yani beni kapıp isveç dağlarına kaçırmaya kalksan itiraz etmem :)

Son düzenleme:

bu arada @mrt-06 çok artniyetli candan a karşı @OzaN , onu codminlikten şutla sen codmin ol bende admin olayım:) çünkü ben candana iyi puan verdim geçen hafta :)

bir gün bana aşık olacağını biliyordum ama bu kadar erken ilan edeceğini tahmin etmiyordum:) bende sana karşı boş değilim bilesin? yani beni kapıp isveç dağlarına kaçırmaya kalksan itiraz etmem :)
haha :F
hani karlar erimesi gerekiyordu yazin gelmesi gerekiyordu :D
ben daha bildirimlerimin hepsine bakmadim.
bakalim yine bir yerlerde bana pis isvecli dedinmi :D

7-2 oylyacaksın bu hafta diğerleri 5-1 arası 4 puan fark yapabliyorken sende 2-7 arası 5 fark yapabliceksin 1 sayı farkın olsun başkan olarak :A :A :A

haha :F
hani karlar erimesi gerekiyordu yazin gelmesi gerekiyordu :D
ben daha bildirimlerimin hepsine bakmadim.
bakalim yine bir yerlerde bana pis isvecli dedinmi :D

dün @yader e yakınırken bir ara sana kazayla pis falan dedim ama onun sebebi yader in beni kutlamayıp sinir etmesiydi:) yani arada sen güme gitmiştin? onun haricinde nerde senden bahsedersem hep harika dosi nerde kaldı diye lafa başlıyorum aha bunca millette şahidimdir @Bully ve @mrt-06 haricinde herkese sorabilirsin :)

7-2 oylyacaksın bu hafta diğerleri 5-1 arası 4 puan fark yapabliyorken sende 2-7 arası 5 fark yapabliceksin 1 sayı farkın olsun başkan olarak :A :A :A
ben 8-1 taktiğiyle oy vermek istiyordum ama yinede 7-2 fena sayılmaz :) hemde kimse bana niye bir verdin diye kızmayacaktır :) hatta @vadikızı 2 puan vediğimde tam puan vermişim gibi seviniyordu ? ama nerde öyle iyi niyetli yarışmacılar iyiler aramızdan ayrıldı ne kadar hain ve kötü varsa çeyrek finale kaldı keşke hepsi elense :)

dün @yader e yakınırken bir ara sana kazayla pis falan dedim ama onun sebebi yader in beni kutlamayıp sinir etmesiydi:) yani arada sen güme gitmiştin? onun haricinde nerde senden bahsedersem hep harika dosi nerde kaldı diye lafa başlıyorum aha bunca millette şahidimdir @Bully ve @mrt-06 haricinde herkese sorabilirsin :)

ben 8-1 taktiğiyle oy vermek istiyordum ama yinede 7-2 fen sayılmaz :) hemde kimse bana niye bir verdin diye kızmayacaktır :) hatta @vadikızı 2 puan vediğimde tam puan vermişim gibi seviniyordu ? ama nerde öyle iyi niyetli yarışmacılar iyiler aramızdan ayrıldı ne kadar hain ve kötü varsa çeyrek finale kaldı keşke hepsi elense :)
8-2 düşünmüştüm yol haritamda ama okadarda farkıaçmayalım 7-2 iyidir hem senin 1 puanındanda kurtardık belki en düşük 2 bile vermezsin 3 verirsin :A

Gördum bile :A
@Bully bu aralar yoktu piyasada o görmemistir zatende @mrt-06 e niye soramiyoruz ??
ben dun 20 saat yoktum o arada demissin zaten.
neyse ben o lafi kaale almiyom zaten. 3 harfli bir kelime icin birbirimizi kirmaya degmez :A ama yinede tekrarlanmasin :D

@Bully bu aralar yoktu piyasada o görmemistir zatende @mrt-06 e niye soramiyoruz ??
neyse ben o lafi kaale almiyom zaten. 3 harfli bir kelime icin birbirimizi kirmaya degmez :A ama yinede tekrarlanmasin :D
görümcek @mrt-06 le aram bozuk o yüzden inadına bana iftira atar @Bully zaten bugünlerde foruma bile girmiyor kafasına oklava indirsende ses çıkarak takati kalmamış :)

kolay kolay tekrarlanmaz bende üç harflilere karşıyım :)

Son Oy Gönderme Tarihi: 13 Ocak Cuma 22:00

Bu hafta 2 kişi elenecek herkesten katılım bekliyoruz recap videosu 1.sayfada en alt kısımda ben özel kutularızada yollarım akşama doğru herkese başarılar ayoll :Z

@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Doğu @tolgab @RüzgarGülü @Billy Kane
herkese 3 vereyim anlaşaılm çikinella:A

görümcek @mrt-06 le aram bozuk o yüzden inadına bana iftira atar @Bully zaten bugünlerde foruma bile girmiyor kafasına oklava indirsende ses çıkarak takati kalmamış :)

Aramizi iyi tutta edecegim itirafim degisime ugramasin bari :A
lakin en sonki itirafda simarma arkadasca dedik sen ayri algilamissin galiba.
azicik yavas ilerle :A

herkese 3 vereyim anlaşaılm çikinella:A
8-2 düşünmüştüm yol haritamda ama okadarda farkıaçmayalım 7-2 iyidir hem senin 1 puanındanda kurtardık belki en düşük 2 bile vermezsin 3 verirsin :A

Olayı bilmiyorum ama dün @destere alkollüydü, 3 şişe bira, bir şişe şarap içmiş. Gözlerimle gördüm bir parka da çok afedersiniz kustu, yazık yazık yazık....

Aramizi iyi tutta edecegim itirafim degisime ugramasin bari :A
lakin en sonki itirafda simarma arkadasca dedik sen ayri algilamissin galiba.
azicik yavas ilerle :A
ben azla yetinen bir insan değilim olursa tam olsun birde tez olsun :) hayat bu beklemeye gelmez yarın obürgün bir meteor düşse kafamıza ölüp gitsek zebaniler bile alay eder '' bir halvete bile girememiş kerkenez kazanı boylamış derler :) onun için acele etmekte fayda var :)

Olayı bilmiyorum ama dün @destere alkollüydü, 3 şişe bira, bir şişe şarap içmiş. Gözlerimle gördüm bir parka da çok afedersiniz kustu, yazık yazık yazık....
o kadar işi benmi yapmışım :)
içti kustu birde parkın ortasına zıçtı deseydin sibel teyzenin alacağı puanı garanti etmiş olurdun :))