Basak neydi carsaf yikama mi
Aynen öyle bu saçmalık yapıyormuş ama yükselen burcum yay sanırım. Yay ile Başak karışmış bende ikisi bir olup yaşak gibi bir burç çıkmış bana özel.
Basak neydi carsaf yikama mi
Yaşak nedir ya ve şak arasina bir harf daha koysaydin bari o zaman tam olurdu hangi harften bahsettigimi anladin senAynen öyle bu saçmalık yapıyormuş ama yükselen burcum yay sanırım. Yay ile Başak karışmış bende ikisi bir olup yaşak gibi bir burç çıkmış bana özel.
Yaşak nedir ya ve şak arasina bir harf daha koysaydin bari o zaman tam olurdu hangi harften bahsettigimi anladin sen
Güzel sarkiİşte öyle biri olmadığım için o harfi koymadım.
Sen benim şarkımı gördün dimi.
Güzel sarki
Tam alir misin bilemem ama güzel sarkiİlk kez tam puan alacağım senden o zaman.
Tam alir misin bilemem ama güzel sarki
Sen oylama baslayana kadar güzel fotolar paylas da oy kullanirken etkisi olsunLan 1 haftada bana ver artık hep geride kalıyorum.
kiz zaten sarkilar az. yarin aksama ayarlasaydin bariSon Oy Gönderme Tarihi: 13 Ocak Cuma 22:00
Bu hafta 2 kişi elenecek herkesten katılım bekliyoruz recap videosu 1.sayfada en alt kısımda ben özel kutularızada yollarım akşama doğru herkese başarılar ayoll
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Doğu @tolgab @RüzgarGülü @Billy Kane
öyle yarışma hemen biter cnm bu haftaların kıymetini bilmek lazım nekadar geç oakdar iyikiz zaten sarkilar az. yarin aksama ayarlasaydin bari
sarki yollama kisminida uzatma bence zaten sonra 3 kisi kalinca sarki yollamak oyda yollamak kisa surede tamamlanir
bitince ne yapacaz ya iyice alışmıştım.öyle yarışma hemen biter cnm bu haftaların kıymetini bilmek lazım nekadar geç oakdar iyi
Demek işler artık ciddiye bindi güzeeel. Ortalığı karıştırmak için uygun zamanlar bunlar. Di mi sayın yoldaşlarım. @destere, @MasacRE-, @DoğuSon Oy Gönderme Tarihi: 13 Ocak Cuma 22:00
Bu hafta 2 kişi elenecek herkesten katılım bekliyoruz recap videosu 1.sayfada en alt kısımda ben özel kutularızada yollarım akşama doğru herkese başarılar ayoll
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Doğu @tolgab @RüzgarGülü @Billy Kane
Aynen gördüm o yaptığını baya büyük oynamışsın dün. Ben de büyük ihtimal kaçırmamaya çalışacağım bu sefer sonuçların açıklandığı günü kaçmaz yani o gece.Öyle valla dün bir laf attım ortaya tam puanım belli diye aynı anda hepsi birden atladı bana mı diye Çok kritik haftalar olay çıkma potansiyeli çok yüksek kaçırmamak lazım sonuçların açıklandığı zamanı
Dinliyorum şuan şarkıları puanlamamı erken yapacağım ben de. Bakalım sonucu ne olacak.Ben direk yarı finale çıktım. Baksana hiç biri bang bang ihtişamına yaklaşamamış.