MusicSurvivor 5.Sezon / Çeyrek Final Haftası / Oylama Başladı

Aynen öyle bu saçmalık yapıyormuş ama yükselen burcum yay sanırım. Yay ile Başak karışmış bende ikisi bir olup yaşak gibi bir burç çıkmış bana özel.:A
Yaşak nedir :A ya ve şak arasina bir harf daha koysaydin bari o zaman tam olurdu hangi harften bahsettigimi anladin sen :F

Sen oylama baslayana kadar güzel fotolar paylas da oy kullanirken etkisi olsun :A

Köpeğin olsun resim.:A Bak örnek alın @MEnes @MasacRE-

giphy.gif

Son Oy Gönderme Tarihi: 13 Ocak Cuma 22:00

Bu hafta 2 kişi elenecek herkesten katılım bekliyoruz recap videosu 1.sayfada en alt kısımda ben özel kutularızada yollarım akşama doğru herkese başarılar ayoll :Z

@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Doğu @tolgab @RüzgarGülü @Billy Kane

Bu hafta 2 kişi elenecek herkesten katılım bekliyoruz recap videosu 1.sayfada en alt kısımda ben özel kutularızada yollarım akşama doğru herkese başarılar ayoll :Z

@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Doğu @tolgab @RüzgarGülü @Billy Kane
kiz zaten sarkilar az. yarin aksama ayarlasaydin bari :D
sarki yollama kisminida uzatma bence zaten sonra 3 kisi kalinca sarki yollamak oyda yollamak kisa surede tamamlanir

kiz zaten sarkilar az. yarin aksama ayarlasaydin bari :D
sarki yollama kisminida uzatma bence zaten sonra 3 kisi kalinca sarki yollamak oyda yollamak kisa surede tamamlanir
öyle yarışma hemen biter cnm :A bu haftaların kıymetini bilmek lazım nekadar geç oakdar iyi :A

Demek işler artık ciddiye bindi güzeeel. :A Ortalığı karıştırmak için uygun zamanlar bunlar. :A :A Di mi sayın yoldaşlarım. :A @destere, @MasacRE-, @Doğu

Tüm klipleri izledim klip olarak Çeyrek final ihtişamına yakışır tek klip Ariana ve Jessie.:Z Şarkı olarakta çok sağlam zaten. Alt yapı muhteşem.:D

Demek işler artık ciddiye bindi güzeeel. :A Ortalığı karıştırmak için uygun zamanlar bunlar. :A :A Di mi sayın yoldaşlarım. :A @destere, @MasacRE-, @Doğu

Öyle valla dün bir laf attım ortaya tam puanım belli diye aynı anda hepsi birden atladı bana mı diye :A Çok kritik haftalar olay çıkma potansiyeli çok yüksek kaçırmamak lazım sonuçların açıklandığı zamanı :A

Oylarımı erkenden kulandım. Hiç baskı altında kalmamak için 2 kere dinleyip oyladım.
herkese not bıraktım ama kimseye övgü yazmadim.
tam anlamıyla hayal kırıklığı oldu bende :A
@Bully @denizz19 herşeye rağmen benim kankilerimsiniz :A
size 1000kere kanıtlamışımdır :F ama belki puanım iyidir bilemem
@mrt-06 az çok puanının hangi sıralamalarda olduğunu biliyorsun. listemde asla 4. olmaz Sibelim :D

Öyle valla dün bir laf attım ortaya tam puanım belli diye aynı anda hepsi birden atladı bana mı diye :A Çok kritik haftalar olay çıkma potansiyeli çok yüksek kaçırmamak lazım sonuçların açıklandığı zamanı :A
Aynen gördüm o yaptığını baya büyük oynamışsın dün. :A :A Ben de büyük ihtimal kaçırmamaya çalışacağım bu sefer sonuçların açıklandığı günü kaçmaz yani o gece. :A :A

Ben direk yarı finale çıktım. Baksana hiç biri bang bang ihtişamına yaklaşamamış.:Z
Dinliyorum şuan şarkıları puanlamamı erken yapacağım ben de. :A Bakalım sonucu ne olacak. :A