Her Şey Güzel Olacak en sevdiğim şarkısıdır Ziynet'in.Eğer kalırsam yarı final Alışkın Değiliz - Final Her Şey Güzel Olacak
Her Şey Güzel Olacak en sevdiğim şarkısıdır Ziynet'in.Eğer kalırsam yarı final Alışkın Değiliz - Final Her Şey Güzel Olacak
O zaman inşallah finale çıkarız da iyi alırız sendenHer Şey Güzel Olacak en sevdiğim şarkısıdır Ziynet'in.
iyi yapmışsın zaten iğrençti resim ben bile eklerken midem altüst olduHhahah hiç adetim değildir ama görmemek için mesajımı sildim bende midem çok hassas benim
bu hafta sizinle ilgili itirafda bulunacam @mrt-06
tabiki anonim olmayacam.
@MEnes @Doğu @destere
sizin gruba sızdım sayılır sen haric diğer grup üyeleriyle iyi anlaşıyorum destere ile bile. bu yorum sanki negatif birseymiş izlenimi gibi görünüyor ama öyle değil tabiki.
Bakalım ozamanki ruh halimle nasıl itiraflarda bulunacam ama @destere ye olumlu laflar devam edecek o konuda içi rahat olsun
@Bully
hahaiyi yapmışsın zaten iğrençti resim ben bile eklerken midem altüst oldu
bu arada @mrt-06 çok artniyetli candan a karşı @OzaN , onu codminlikten şutla sen codmin ol bende admin olayım çünkü ben candana iyi puan verdim geçen hafta
bir gün bana aşık olacağını biliyordum ama bu kadar erken ilan edeceğini tahmin etmiyordum bende sana karşı boş değilim bilesin? yani beni kapıp isveç dağlarına kaçırmaya kalksan itiraz etmem
7-2 oylyacaksın bu hafta diğerleri 5-1 arası 4 puan fark yapabliyorken sende 2-7 arası 5 fark yapabliceksin 1 sayı farkın olsun başkan olarakiyi yapmışsın zaten iğrençti resim ben bile eklerken midem altüst oldu
bu arada @mrt-06 çok artniyetli candan a karşı @OzaN , onu codminlikten şutla sen codmin ol bende admin olayım çünkü ben candana iyi puan verdim geçen hafta
bir gün bana aşık olacağını biliyordum ama bu kadar erken ilan edeceğini tahmin etmiyordum bende sana karşı boş değilim bilesin? yani beni kapıp isveç dağlarına kaçırmaya kalksan itiraz etmem
haha
hani karlar erimesi gerekiyordu yazin gelmesi gerekiyordu
ben daha bildirimlerimin hepsine bakmadim.
bakalim yine bir yerlerde bana pis isvecli dedinmi
ben 8-1 taktiğiyle oy vermek istiyordum ama yinede 7-2 fena sayılmaz hemde kimse bana niye bir verdin diye kızmayacaktır hatta @vadikızı 2 puan vediğimde tam puan vermişim gibi seviniyordu ? ama nerde öyle iyi niyetli yarışmacılar iyiler aramızdan ayrıldı ne kadar hain ve kötü varsa çeyrek finale kaldı keşke hepsi elense7-2 oylyacaksın bu hafta diğerleri 5-1 arası 4 puan fark yapabliyorken sende 2-7 arası 5 fark yapabliceksin 1 sayı farkın olsun başkan olarak
8-2 düşünmüştüm yol haritamda ama okadarda farkıaçmayalım 7-2 iyidir hem senin 1 puanındanda kurtardık belki en düşük 2 bile vermezsin 3 verirsindün @yader e yakınırken bir ara sana kazayla pis falan dedim ama onun sebebi yader in beni kutlamayıp sinir etmesiydi yani arada sen güme gitmiştin? onun haricinde nerde senden bahsedersem hep harika dosi nerde kaldı diye lafa başlıyorum aha bunca millette şahidimdir @Bully ve @mrt-06 haricinde herkese sorabilirsin
ben 8-1 taktiğiyle oy vermek istiyordum ama yinede 7-2 fen sayılmaz hemde kimse bana niye bir verdin diye kızmayacaktır hatta @vadikızı 2 puan vediğimde tam puan vermişim gibi seviniyordu ? ama nerde öyle iyi niyetli yarışmacılar iyiler aramızdan ayrıldı ne kadar hain ve kötü varsa çeyrek finale kaldı keşke hepsi elense
Gördum biledün @yader e yakınırken bir ara sana kazayla pis falan dedim ama onun sebebi yader in beni kutlamayıp sinir etmesiydi yani arada sen güme gitmiştin? onun haricinde nerde senden bahsedersem hep harika dosi nerde kaldı diye lafa başlıyorum aha bunca millette şahidimdir @Bully ve @mrt-06 haricinde herkese sorabilirsin
görümcek @mrt-06 le aram bozuk o yüzden inadına bana iftira atar @Bully zaten bugünlerde foruma bile girmiyor kafasına oklava indirsende ses çıkarak takati kalmamış
herkese 3 vereyim anlaşaılm çikinellaSon Oy Gönderme Tarihi: 13 Ocak Cuma 22:00
Bu hafta 2 kişi elenecek herkesten katılım bekliyoruz recap videosu 1.sayfada en alt kısımda ben özel kutularızada yollarım akşama doğru herkese başarılar ayoll
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Doğu @tolgab @RüzgarGülü @Billy Kane
Aramizi iyi tutta edecegim itirafim degisime ugramasin bari
herkese 3 vereyim anlaşaılm çikinella
8-2 düşünmüştüm yol haritamda ama okadarda farkıaçmayalım 7-2 iyidir hem senin 1 puanındanda kurtardık belki en düşük 2 bile vermezsin 3 verirsin
Olayı bilmiyorum ama dün @destere alkollüydü, 3 şişe bira, bir şişe şarap içmiş. Gözlerimle gördüm bir parka da çok afedersiniz kustu, yazık yazık yazık....
sen birine katiyen 3 vermezsin sanmamherkese 3 vereyim anlaşaılm çikinella
ay ben ickiden nefret ederim aninda buz gibi sogudum senden @destereOlayı bilmiyorum ama dün @destere alkollüydü, 3 şişe bira, bir şişe şarap içmiş. Gözlerimle gördüm bir parka da çok afedersiniz kustu, yazık yazık yazık....
ben azla yetinen bir insan değilim olursa tam olsun birde tez olsun hayat bu beklemeye gelmez yarın obürgün bir meteor düşse kafamıza ölüp gitsek zebaniler bile alay eder '' bir halvete bile girememiş kerkenez kazanı boylamış derler onun için acele etmekte fayda varAramizi iyi tutta edecegim itirafim degisime ugramasin bari
lakin en sonki itirafda simarma arkadasca dedik sen ayri algilamissin galiba.
azicik yavas ilerle
Gerçek yüzünü gördüysen ne mutlu bana.sen birine katiyen 3 vermezsin sanmam
ay ben ickiden nefret ederim aninda buz gibi sogudum senden @destere
olmadi bu
o kadar işi benmi yapmışımOlayı bilmiyorum ama dün @destere alkollüydü, 3 şişe bira, bir şişe şarap içmiş. Gözlerimle gördüm bir parka da çok afedersiniz kustu, yazık yazık yazık....
sana elektirik su ve yol olarak geri dönecekGerçek yüzünü gördüysen ne mutlu bana.
sen birine katiyen 3 vermezsin sanmam
ay ben ickiden nefret ederim aninda buz gibi sogudum senden @destere
olmadi bu