Kanal D Hayat Şarkısı - Dizi Yorumları

Bu Melek ilk sezon tatlı bir roldeyken hangi ara bu kadar itici oldu?
Hülya, Bahar hakkındaki gerçekleri öğrendiğinde Melek'i kızdırmak için "onu Cem'e verdim" demişti, o ve sonrasında Hüseyin'in davranışları bu hale getirdi.

Bu Melek ilk sezon tatlı bir roldeyken hangi ara bu kadar itici oldu?
Hülya yüzünden bölümleri izlemedin mi

Bölüm güzel başladı tempo bakımından 15 dakika çok heyecanlıydı şimdi akıcı ama durgun gidiyor bakalım Ne olacak ortalık karışıcak Hülya bebeğini alacak gibi 1-2 bölüm e :)

Hülya, Bahar hakkındaki gerçekleri öğrendiğinde Melek'i kızdırmak için "onu Cem'e verdim" demişti, o ve sonrasında Hüseyin'in davranışları bu hale getirdi.
Kadına ilk sezon üzülüyordum ama şimdi illallah ettirdi kendinden. Diziden çıksa üzülmeyebilirim.

Bu dizinin belkemiği kesinlikle Ahmet Mümtaz Taylan'dır. Adam gittiği her dizide gençleri çok iyi parlatıyor kendisi de şarap gibi git gide kalite kokuyor.

Dizide senaryo kalmadı survivor başlasın 2-3 reytinglere çökerek bitecektir bence

Reklam 22:44 2.yarı berbattı hiç bir olay yaşanmadı eğer böyle devam ederse yarın fazla yükselemez dizi gerçekten bozdu bu yarı boş saçma tartışmalarla gereksizlerle geçti Hülya Kerim boşanacak Hülya nın tecavüze uğradığı ortaya çıktıktan sonra konu yok :T

Süheyla'nın mektubu çok güzeldi, zaten Bayram-Süheyla'ya da ayrı bayılıyorum. :X

Bölüm nasıl bitecek acaba son 15 dk kaldı

Yarın fazla bir artış olmaz bence total 4,5-5 AB 5.5-6 alabilir bölüm bomboştu bügün

Son düzenleme:
Geçen hafta dizi senaryo da değişiklik e gitti bu bölüm güzel olur :D

Bölümün ilk yarısı pek iyi değildi umarım heyecan artar çünkü böyle giderse yarın total 2,5-3 ab de ve abc1 3,5-4