Kanal D Hayat Şarkısı - Dizi Yorumları

denizz19

Emekli
Katılım
7 Ocak 2012
Mesajlar
114,733
Reaksiyon puanı
63,555
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Kesinlikle şahane bir bölüm oldu final. Hülya ilk bölümde kendisine yapılan oyunun intikamını da şaka da olsa aldı. Hülya yani Burcu Biricik kesinlikle şahane bir detay bu dizi için.

Mahir ile Hülya vedalaşması şahaneydi.

Bölüm kesinlikle final gibi final olmuş tüm emek verenlerin emeğine sağlık. :)
 

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,607
Reaksiyon puanı
62,926
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Çok güzel bir finaldi. Aslında bir ters köşe olacağından emindim ve beklediğim gibi de oldu. Yine de Hülya gerçekten kaçacak mı diye düşünmedim değil bir an. Gerçi kendisinin de söylediği gibi kaçsa çocukları da mutlaka yanına alırdı.

Gerçi Mahir'in gitmesi kötü oldu. Hülya'la aşk yaşasalar ne derdim bilemiyorum ama onları arkadaş olarak asla unutmayacağım. :(

Son sahnesinde tüm ekibin göründüğü finalleri çok seviyorum. Mesela Aramızda Kalsın ve Galip Derviş'te de aynı şey olmuştu. Çok kötü bir final olsa bile o an bana her şeyi unuttururdu.

İyi ki yorumları görüp başlamışım, iyi ki bu güzelliğe kayıtsız kalmamışım yoksa kaçırdıklarıma çok üzülürdüm. Sadece Burcu Biricik'in olağanüstü oyunculuğuna tanık olmak bile yeterdi. 57 bölüm boyunca izlememe değecek çok güzel bir vedaydı. Hülya ve Mahir en başta olmak üzere tüm karakterleri çok özleyeceğim. Hoşçakal Hayat Şarkısı...
 

Turkuazz

Favori Üye
Katılım
4 Eylül 2015
Mesajlar
17,718
Reaksiyon puanı
13,201
Puanı
860
Konum
Dünyadan
Hülya Mahir dizinin çok iyi oyuncularıydı bu iki oyuncu dizi açısından unutulmayacak oyuncular tüm ekibin ve oyuncuların emeğine sağlık:)