Hülya, Bahar hakkındaki gerçekleri öğrendiğinde Melek'i kızdırmak için "onu Cem'e verdim" demişti, o ve sonrasında Hüseyin'in davranışları bu hale getirdi.Bu Melek ilk sezon tatlı bir roldeyken hangi ara bu kadar itici oldu?
Hülya, Bahar hakkındaki gerçekleri öğrendiğinde Melek'i kızdırmak için "onu Cem'e verdim" demişti, o ve sonrasında Hüseyin'in davranışları bu hale getirdi.Bu Melek ilk sezon tatlı bir roldeyken hangi ara bu kadar itici oldu?
Hülya yüzünden bölümleri izlemedin miBu Melek ilk sezon tatlı bir roldeyken hangi ara bu kadar itici oldu?
Kadına ilk sezon üzülüyordum ama şimdi illallah ettirdi kendinden. Diziden çıksa üzülmeyebilirim.Hülya, Bahar hakkındaki gerçekleri öğrendiğinde Melek'i kızdırmak için "onu Cem'e verdim" demişti, o ve sonrasında Hüseyin'in davranışları bu hale getirdi.
Sıla'nın her Şarkısı ayrı bir şaheser
şimdilik 4-5tane favorim varSıla'nın her Şarkısı ayrı bir şaheser![]()
Zaten 4-5 tane dinlemişsindir muhtemelen hangilerişimdilik 4-5tane favorim var![]()
yok ya 2 gundur baya dinliyorumZaten 4-5 tane dinlemişsindir muhtemelen hangileri![]()
Bunları beğendiysen Sıla'nın en klaslarını kesin beğenirsinyok ya 2 gundur baya dinliyorum
Yoruldum
atesle oynama
tamda bugün
diğerlerinin ismi gelmiyor şuan aklima![]()
onlarida paylas sonra benlede bakalim biBunları beğendiysen Sıla'nın en klaslarını kesin beğenirsin![]()
Neden dizide ne senaryo kaldı kiSüheyla'nın mektubu çok güzeldi, zaten Bayram-Süheyla'ya da ayrı bayılıyorum.![]()
Diziye oy kullanirmisinBölümün ilk yarısı pek iyi değildi umarım heyecan artar çünkü böyle giderse yarın total 2,5-3 ab de ve abc1 3,5-4