MusicSurvivor 5.Sezon 12.Hafta Oylama Başladı

Oylarımı ben de kullandım Ve akşam görürsünüz. Şarkıların hiçbiri kötü değildi önce bunu bilin ve sıralamada sona koyduklarım da kötü oldukları İçin koyulmadılar :)

Hainlik yaptın dimi yine

yarışmacılardan sadece sen yollamadın @OzaN zaten herkes senin şutlanmanı 4 gözle bekliyor ekmeklerine yağ Sürme ayoll :A :A :A

-15 alıp şutlanıcak böyle giderse @mrt-06 nın zaferi ayoll :Z:Z:Z
son iki oy sonuclarinda bulunamamistim. kayboldugum zamanlara denk gelmisti :)
bugunki saat de sakıncalı ama @Bully e sözum var o yüzden ne yapıp edip damlayacam buraya :A

Ay @Çiğdem- ben resmen son 2 oylamanin acısını cıkarip nerdeyse zirveye yerlesecekmisim mesaj yazma konusunda. @sokak sanati nin ensesindeyim :A
Çakma @Bully olmanin avantajı işte :A

oylarımı kullandım 5 şarkı çok iyi 1i de iyiydi kötü olanı tahmin etmeniz zor değil bence:A
yani 1 şarkı hariç diğer 6 şarkı da ilk haftalarda zirvede yer alabilirdi seçim yapmak çok zor oldu kısacası herkese başarılar:X

bu arada @mrt-06 ve @denizz19 yılanlarından birinin dili kesilip gönderilmeli yarışmadan bence:A

ilk oy gönderdiğmide gökhan türkmen i, unutmuşum oylamayı @Bully :A ay hala nasıl devam ediyor o vasatlığıyla gökhan türkmen @Çiğdem- şike mi yapıyon :F

oylarımı kullandım 5 şarkı çok iyi 1i de iyiydi kötü olanı tahmin etmeniz zor değil bence:A
yani 1 şarkı hariç diğer 6 şarkı da ilk haftalarda zirvede yer alabilirdi seçim yapmak çok zor oldu kısacası herkese başarılar:X

bu arada @mrt-06 ve @denizz19 yılanlarından birinin dili kesilip gönderilmeli yarışmadan bence:A

ilk oy gönderdiğmide gökhan türkmen i, unutmuşum oylamayı @Bully :A ay hala nasıl devam ediyor o vasatlığıyla gökhan türkmen @Çiğdem- şike mi yapıyon :F
hayvan gibide final puanı var ayoll ne şikesi :A :A :A

sen benim albümümde yenince gökhanda survivord hırs yapmış :A

kiskanc. Gökhana kurban olsun senin sultanlar :F

Burayida 2 dakika boş bırakmaya gelmiyor.
hemen saldırıyorsunuz Gökhanima yani sizide anliyorum. Kiskanmanız gayet doğal :A
@Bully gözun arkada olmasın herkesin ensesindeyim :A