Oylarımı ben de kullandım Ve akşam görürsünüz. Şarkıların hiçbiri kötü değildi önce bunu bilin ve sıralamada sona koyduklarım da kötü oldukları İçin koyulmadılar
Hainlik yaptın dimi yine
Oylarımı ben de kullandım Ve akşam görürsünüz. Şarkıların hiçbiri kötü değildi önce bunu bilin ve sıralamada sona koyduklarım da kötü oldukları İçin koyulmadılar
Ben sana söylemiştim kanka yani biliyorsun sana da çiftlerde iyi veririmHainlik yaptın dimi yine
Ben sana söylemiştim kanka yani biliyorsun sana da çiftlerde iyi veririm
Yani bir üstünü de verirdim ama işe yarar mıydı ki1 mi. Pislik
Yani bir üstünü de verirdim ama işe yarar mıydı ki
Belki seni kandırıyorumdurYarar tabi hemen değiştir
Belki seni kandırıyorumdur
Ben senin verdiğin puana karşılık puan vermiyorum ki şarkı güzelse güzel kötüyse kötü ki şarkın kötü değil diğer şarkılar güzelO kadar 5-6 puan Ver ve gösterilen muameleye bak
Ben senin verdiğin puana karşılık puan vermiyorum ki şarkı güzelse güzel kötüyse kötü ki şarkın kötü değil diğer şarkılar güzel
ayda yilda bir kere Sibelimden yuksek alip listemde zirve yarisinda oldu ama oda kullanmamismiyarışmacılardan sadece sen yollamadın @OzaN zaten herkes senin şutlanmanı 4 gözle bekliyor ekmeklerine yağ Sürme ayoll
-15 alıp şutlanıcak böyle giderse @mrt-06 nın zaferi ayollayda yilda bir kere Sibelimden yuksek alip listemde zirve yarisinda oldu ama oda kullanmamismi
son iki oy sonuclarinda bulunamamistim. kayboldugum zamanlara denk gelmisti-15 alıp şutlanıcak böyle giderse @mrt-06 nın zaferi ayoll
aaa sanane kız sen niye elin türbüşonunun reklamını yapıyorsunki
@Çiğdem- türbüşona verilen puanlardan bu hafta 20 puan kesiyorsun haksız rekabet var
dikkat ette hüsrana uğrayan sen olmaGökhan'ı hüsrana uğrattığımızda görücem ben onu.
hayvan gibide final puanı var ayoll ne şikesioylarımı kullandım 5 şarkı çok iyi 1i de iyiydi kötü olanı tahmin etmeniz zor değil bence
yani 1 şarkı hariç diğer 6 şarkı da ilk haftalarda zirvede yer alabilirdi seçim yapmak çok zor oldu kısacası herkese başarılar
bu arada @mrt-06 ve @denizz19 yılanlarından birinin dili kesilip gönderilmeli yarışmadan bence
ilk oy gönderdiğmide gökhan türkmen i, unutmuşum oylamayı @Bully ay hala nasıl devam ediyor o vasatlığıyla gökhan türkmen @Çiğdem- şike mi yapıyon
kiskanc. Gökhana kurban olsun senin sultanlaroylarımı kullandım 5 şarkı çok iyi 1i de iyiydi kötü olanı tahmin etmeniz zor değil bence
yani 1 şarkı hariç diğer 6 şarkı da ilk haftalarda zirvede yer alabilirdi seçim yapmak çok zor oldu kısacası herkese başarılar
bu arada @mrt-06 ve @denizz19 yılanlarından birinin dili kesilip gönderilmeli yarışmadan bence
ilk oy gönderdiğmide gökhan türkmen i, unutmuşum oylamayı @Bully ay hala nasıl devam ediyor o vasatlığıyla gökhan türkmen @Çiğdem- şike mi yapıyon