oylarımı kullandım 5 şarkı çok iyi 1i de iyiydi kötü olanı tahmin etmeniz zor değil bence
yani 1 şarkı hariç diğer 6 şarkı da ilk haftalarda zirvede yer alabilirdi seçim yapmak çok zor oldu kısacası herkese başarılar
bu arada @mrt-06 ve @denizz19 yılanlarından birinin dili kesilip gönderilmeli yarışmadan bence
ilk oy gönderdiğmide gökhan türkmen i, unutmuşum oylamayı @Bullyay hala nasıl devam ediyor o vasatlığıyla gökhan türkmen @Çiğdem- şike mi yapıyon
![]()
Şarkıları dinledim, oylarımı kullandım. Sadece Gökhan Türkmen için yorum yapacağım, @Bully yapma bunu o şarkıyı harcamış olamazsın![]()
şimdi anlamadim beğendiğin bir şarkimi ??Şarkıları dinledim, oylarımı kullandım. Sadece Gökhan Türkmen için yorum yapacağım, @Bully yapma bunu o şarkıyı harcamış olamazsın![]()
orta şekerliİrem nasıldı la![]()
orta şekerliyani sıralamada orta yoksa şarkı çok iyiydi
![]()
Kanka İrem nasıldı.![]()
"Erken harcamış" derken ne anladıysan oşimdi anlamadim beğendiğin bir şarkimi ??![]()
sana itiraf yaptımorta şekerliyani sıralamada orta yoksa şarkı çok iyiydi
![]()
BU NE CESARETTİR YARABBİ...SENİ TANIMAK İSTİYORUM ,YİĞİDİM ... BENİ MUTLAKA ARA..
Tam olarak böyle birşeydi
"Erken harcamış" derken ne anladıysan o![]()
sana itiraf yaptım![]()
![]()
![]()
daha bunun erkenimi var.Gökhanin her slow parcasi efsaneBU NE CESARETTİR YARABBİ...SENİ TANIMAK İSTİYORUM ,YİĞİDİM ... BENİ MUTLAKA ARA..
Tam olarak böyle birşeydi
"Erken harcamış" derken ne anladıysan o![]()
o yolladı rahat bırak çocuğu ayoll yarışamdan soğumasınHoş geldin.
Bu hafta sana çok ihtiyacım var ortak.
Kız @Forumdash kullandı mi dünden beri peşindeyim yakalayamadım kendilerini.![]()
Bu haftalarda bunları kullanırsan finalde ne kullanacaksın acaba çok merak ediyorumdaha bunun erkenimi var.Gökhanin her slow parcasi efsane
gecen haftada öyle dediler kil payi birinciligi kaptiracakti.
bu hafta cok kirtik. 2 li eleme ve Gökhani baya kıskanıyorlar. yerinde bir hamle.
@Bully finallerle mesgul bana emanet etti. ben 3 gündür uğrasıyorum Gökhanıma laf atanlarla
senden tam puan kapmış onu anladım![]()
o yolladı rahat bırak çocuğu ayoll yarışamdan soğumasın![]()
![]()
![]()
Bu haftalarda bunları kullanırsan finalde ne kullanacaksın acaba çok merak ediyorum
Ayrıca biricik Sılacığımıza ihanet eden @denizz19 hayinini cezasız bırakmayalım lütfen, hastaydı iyi veririm dedim ama bu ihaneti görünce bırakayım ölsün dedim![]()
yanimda kal kullanilacak kesinde diğerini bilmiyorum.Bu haftalarda bunları kullanırsan finalde ne kullanacaksın acaba çok merak ediyorum
Ayrıca biricik Sılacığımıza ihanet eden @denizz19 hayinini cezasız bırakmayalım lütfen, hastaydı iyi veririm dedim ama bu ihaneti görünce bırakayım ölsün dedim![]()
yanimda kal kullanilacak kesinde diğerini bilmiyorum.
Yanimda kal benim en sevdigim sarkisi![]()
Yanimda kal şarkisi gelmeden Gökhani birakmam@dosimosi bence İrem'in tarafına geçmelisin çünkü @Bully strateji hatası yaptı.![]()