MusicSurvivor 5.Sezon 12.Hafta Oylama Başladı

yani @Çiğdem- istediğinde seni elemeye sebep olacak :A
ama eğer elenmezsen @Çiğdem- basarili olur planinda çunku senin yarışmada kalman aksama kaos yarattırır :A

:F @Çiğdem- aynen geçen hafta eleyecekti yapamadı bakalım bu hafta
ne olacak umarım elenirim benim yüzümden kaostu tartışmaydı çıksın istemem

Şarkıları dinledim, oylarımı kullandım. Sadece Gökhan Türkmen için yorum yapacağım, @Bully yapma bunu o şarkıyı harcamış olamazsın :A

oylarımı kullandım 5 şarkı çok iyi 1i de iyiydi kötü olanı tahmin etmeniz zor değil bence:A
yani 1 şarkı hariç diğer 6 şarkı da ilk haftalarda zirvede yer alabilirdi seçim yapmak çok zor oldu kısacası herkese başarılar:X

bu arada @mrt-06 ve @denizz19 yılanlarından birinin dili kesilip gönderilmeli yarışmadan bence:A

ilk oy gönderdiğmide gökhan türkmen i, unutmuşum oylamayı @Bully :A ay hala nasıl devam ediyor o vasatlığıyla gökhan türkmen @Çiğdem- şike mi yapıyon :F

İrem nasıldı la :F

BU NE CESARETTİR YARABBİ...SENİ TANIMAK İSTİYORUM ,YİĞİDİM ... BENİ MUTLAKA ARA..

Tam olarak böyle birşeydi :A

"Erken harcamış" derken ne anladıysan o :D
daha bunun erkenimi var.Gökhanin her slow parcasi efsane :A
gecen haftada öyle dediler kil payi birinciligi kaptiracakti.
bu hafta cok kirtik. 2 li eleme ve Gökhani baya kıskanıyorlar. yerinde bir hamle.
@Bully finallerle mesgul bana emanet etti. ben 3 gündür uğrasıyorum Gökhanıma laf atanlarla :A
senden tam puan kapmış onu anladım :Z

daha bunun erkenimi var.Gökhanin her slow parcasi efsane :A
gecen haftada öyle dediler kil payi birinciligi kaptiracakti.
bu hafta cok kirtik. 2 li eleme ve Gökhani baya kıskanıyorlar. yerinde bir hamle.
@Bully finallerle mesgul bana emanet etti. ben 3 gündür uğrasıyorum Gökhanıma laf atanlarla :A
senden tam puan kapmış onu anladım :Z
Bu haftalarda bunları kullanırsan finalde ne kullanacaksın acaba çok merak ediyorum :A

Ayrıca biricik Sılacığımıza ihanet eden @denizz19 hayinini cezasız bırakmayalım lütfen, hastaydı iyi veririm dedim ama bu ihaneti görünce bırakayım ölsün dedim :D

Bu haftalarda bunları kullanırsan finalde ne kullanacaksın acaba çok merak ediyorum :A

Ayrıca biricik Sılacığımıza ihanet eden @denizz19 hayinini cezasız bırakmayalım lütfen, hastaydı iyi veririm dedim ama bu ihaneti görünce bırakayım ölsün dedim :D

Gökhanın daha çok şarkısı var :D adını sevdiğim batuhanım benim şarkıyı
beğendinmi:D @batuhankaralar

Son düzenleme:

yanimda kal kullanilacak kesinde diğerini bilmiyorum.
Yanimda kal benim en sevdigim sarkisi :Z