Ne oldu hayırdır bütün gün forumda gördüm ben seni laf atıyordun millete gayet iyi gibiydin ben güzin abiyim dertlerinizi dinlerim
Sen daha tatlısın şekerim
ahh bonişimmm tşk ederimm
Ne oldu hayırdır bütün gün forumda gördüm ben seni laf atıyordun millete gayet iyi gibiydin ben güzin abiyim dertlerinizi dinlerim
Sen daha tatlısın şekerim
Ben profillere hiç bakmam ki gerçekten bakmam yaniniye forumda olduğumda profilimde yazılı zaten.
ne halin varsa gör aman
Ben profillere hiç bakmam ki gerçekten bakmam yani
doğru vadikizinin profilindeki ikiz kardeşinBen profillere hiç bakmam ki gerçekten bakmam yani
sen hic konusma. hasta oldugum mesajimi begeniyorsun yani hoşuna gidiyorDosicim hasta olmuş hasta kıyamam ben onaa
Yani açar açmaz onu gördüm diye yazdım tanıdıkların güncellemelerine yazarım da seni görmedim bendoğru vadikizinin profilindeki ikiz kardeşin
sen hic konusma. hasta oldugum mesajimi begeniyorsun yani hoşuna gidiyor
ama bir gecmis olsun yazmiyorsun.
arkadas cevremi yarindan itibaren degistirecegim
doğru vadikizinin profilindeki ikiz kardeşin
sen hic konusma. hasta oldugum mesajimi begeniyorsun yani hoşuna gidiyor
ama bir gecmis olsun yazmiyorsun.
arkadas cevremi yarindan itibaren degistirecegim
tanidiklarin ?Yani açar açmaz onu gördüm diye yazdım tanıdıkların güncellemelerine yazarım da seni görmedim ben
saftirik o diger konu icin gerekliydiYaa şey valla hani sen yazma demiştin o yüzden şey ettim yoksa yazmam mı hiç
Ne tripli gacısın sen de ayoltanidiklarin ?
demek hergun görünmezim
ay neyse kapatıyorum konuyu.
tanidiklarin ?
demek hergun görünmezim
ay neyse kapatıyorum konuyu.
saftirik o diger konu icin gerekliydi
hem öm dede sorabilirdin.
al birinizi vur ötekine.
he ben dedikten sonraöm de yazdım ama hastamısın dosim ne oldu diye valla 😳
he ben dedikten sonra
gecti kizginligim darginligim kalp kirikligimNe tripli gacısın sen de ayol
türbüşona 1 puan vereydin aman bir hata yapma yoksa 21. yüzyılın nostradamusu karizmayı çizdirir hem hata yapmam için bekleyen @dosimosi gibi kötülere malzeme çıkmış olur hiç gerek yok bunlaraOylarımı kullandım ama baya zorlandım, artık son haftalar olduğu belli oldu yani. Detay vermeyeceğim ama bazıları şaşıracak verdiğim puanlar karşısında. Ben de şaşırdım doğrusu bu sonuçlar karşısında. Neyse en azından @Çiğdem- in gazabından kurtulduk oylarımızı verdik bitirdik işlemi.
Şimdi ayrıntı vermek istemiyorum ama gereken neyse onu yaptım. Fazla da dillendirme bunları ortalıkta yerin kulağı vardır.türbüşona 1 puan vereydin aman bir hata yapma yoksa 21. yüzyılın nostradamusu karizmayı çizdirir hem hata yapmam için bekleyen @dosimosi gibi kötülere malzeme çıkmış olur hiç gerek yok bunlara
3 ve yukarısına iyi gözuyle bakiyorum söz konusu sensenUmarım doğru vermişimdir pek de güvenemiyorum ama neyse fazla deşmeyelim meseleyi.