Bakalım göreceğiz artık yarın neler olacağını.3 ve yukarısına iyi gözuyle bakiyorum söz konusu sensen
Bakalım göreceğiz artık yarın neler olacağını.3 ve yukarısına iyi gözuyle bakiyorum söz konusu sensen
ben isim zikretmedim farkındaysanaaa sanane kız sen niye elin türbüşonunun reklamını yapıyorsunki
@Çiğdem- türbüşona verilen puanlardan bu hafta 20 puan kesiyorsun haksız rekabet var
hem asıl senin şutlanman gerekiyor.aaa sanane kız sen niye elin türbüşonunun reklamını yapıyorsunki
@Çiğdem- türbüşona verilen puanlardan bu hafta 20 puan kesiyorsun haksız rekabet var
hiç sen duydunmu uluorta türbüşona düşük verin diye bağırdığımı ben sadece diyorum o da hatrımızın geçebileceği kişilere diyorumki? siz işinizi bilirsiniz bu hafta yollayalım kötüleri diyorum onlar anlıyor kimden bahsettiğimi )ben isim zikretmedim farkındaysan
hem o bana emanet bu hafta. yoksa ben sizin ekipten başka kimseye birsey demiyorum
hem asıl senin şutlanman gerekiyor.
sen açık açık herkese Gökhana düşük vermelerini söylüyorsun. biz destek çıkıncamı sorun.
sen baş jurisin ve asıl senin milleti yönlendirmemen gerekiyor 😉
evet hemde defalarcahiç sen duydunmu uluorta türbüşona düşük verin diye bağırdığımı ben sadece diyorum o da hatrımızın geçebileceği kişilere diyorumki? siz işinizi bilirsiniz bu hafta yollayalım kötüleri diyorum onlar anlıyor kimden bahsettiğimi )
Oylarımı daha kullanmadım biraz daha şarkılara detaylı bakıp kullanacağım@Forumdash senin muhteşem oyuna ihtiyacım var.
@turkuazz oy verdin mi. Herkes puan topladı bi ben geride kaldım gibi hissediyorum.
@dreamy bu hafta vereceğin destek önemli. Geride kalmayayım.
@Bully bana bu hafta tam puan sözün var unutma.
@batuhankaralar şampiyon Deniz marul beni geçmesin yine muhteşem oylarına minnet duymak istiyorum.
@cookies kurabiye oylarını bekliyoruz. Çiğdem seni döver.
@cevaa kız açılıp saçılmış daha napsın.
Oylarımı daha kullanmadım biraz daha şarkılara detaylı bakıp kullanacağım
Bu hafta çok zorlu bir hafta olmuş 7 kişinin tamamıda iyi o yüzden nasıl bir sıralama yapacağım bilmiyorum Ariana iyi puan alır ama 7 üzerinden kaç olur bilmiyorumBu hafta sevdiğini bulduğum bir şarkı ile geldim. Yine tam puanını beklerim.
Bu hafta çok zorlu bir hafta olmuş 7 kişinin tamamıda iyi o yüzden nasıl bir sıralama yapacağım bilmiyorum Ariana iyi puan alır ama 7 üzerinden kaç olur bilmiyorum
Bu hafta iki kişimi eleniyor,bir kişimi?Kuşlar bana geride kaldın biraz hırs yap dedi. Senin puanın gerçekten önemli. Yap şu kardeşine bi güzellik.
Bu hafta iki kişimi eleniyor,bir kişimi?
Bu hafta nasıl sonuç olur bilmiyorum ama ikili bir eleme için zorlu bir hafta olacaktır,Ariana ilk 3 te olur bunu söyleyebilirim ama listeyi daha kesinleştirmedim sıralama yapmak kolay olmayacak,bu arada bir isim belli dedin o isim kimAynen 2'li eleme var. Elenecek 1 isim belli ama diğeri sürpriz olacak gibi. Bakalım.
Bu hafta nasıl sonuç olur bilmiyorum ama ikili bir eleme için zorlu bir hafta olacaktır,Ariana ilk 3 te olur bunu söyleyebilirim ama listeyi daha kesinleştirmedim sıralama yapmak kolay olmayacak,bu arada bir isim belli dedin o isim kim
Bu hafta nasıl sonuç olur bilmiyorum ama ikili bir eleme için zorlu bir hafta olacaktır,Ariana ilk 3 te olur bunu söyleyebilirim ama listeyi daha kesinleştirmedim sıralama yapmak kolay olmayacak,bu arada bir isim belli dedin o isim kim
İnşallah puanı beğenirsinİrem'ede desteğin şart.
bende inanilmaz zorlandim hele son 4 luye ne puan verecegim hakkinda. birini dinliyorum bu daha iyi buna 4 sonra digerini dinliyorum yok bu daha iyi diyorum.Oylarımı kullandım..haftalar azaldıkça çok fazla zorlaşıyor oylamalar..yarışmacılar adeta final haftasıymış tarzında şarkılar seçmiş.bu hafta tam final haftası olmuş..puanlama sınırı olmazsa 7 şarkıcı için bu şekilde puanları oylardım..
15-15-14-13-12-12-10
Oylamada düşük oyladıklarım kusura bakmasınlar onlarında şarkıları iyiydi ama sonuçta birileri düşük alacak
Tüm yarışmacılara başarılar
Tamamıyla katılıyorum benim oylamamda da hayal kırıklığı yaşayan tabiki olacak ama tümü iyi seçim yapmış bu hafta tam bir final haftası olacak,şarkıları birçok kez dinledim sırf daha iyi bir oylama olsun diye,bu hafta final tarzında olacakbende inanilmaz zorlandim hele son 4 luye ne puan verecegim hakkinda. birini dinliyorum bu daha iyi buna 4 sonra digerini dinliyorum yok bu daha iyi diyorum.
malesef hayal kirikligi yasayanlar olacak ama aslinda ben kendilerine bir sekilde belirtmistim.
herkese bir sekilde puanlarinin ne olacagini söylemistim ve gece oyladim ben degisen birsey olmadi gibi