- Reaksiyon puanı
- 114,096
- Puanı
- 1,060
bol bol 1 lerini alan birini tahmin ediyorumEt sanırım tahmin ettiğin kişiye düşündüğün şeyden düşük vermedim ben
bol bol 1 lerini alan birini tahmin ediyorumEt sanırım tahmin ettiğin kişiye düşündüğün şeyden düşük vermedim ben
Yorum yok o zaman öğren
juri olunca bana takıl 😉
kimse kızmiyor bana kızsada çok tın diyorum
sana az taktik lazım.
hele bi juri ol ve terapimin dışına çık beni göremezşin artık.
oylarına müdahele etmem sadece nasıl davranman gerktiği hakkında fikir sunarım 😉
Neden böyle davranıyorsun bilmiyorum ama gereksiz triplere giriyorsun
Sonuna kadar takılırım valla dersimi aldım ben hemde fenaa halde
Yok yok çıkmamm allah yazdı ise bozsun valla no no aynen bana taktik lazım
cinlikleri pek bilmem ben
bunda ne gibi bir trip olabilir ki 😉
Görmezden geliyorsun yorumlarımı neyse
cevap verdiğime göre görmezden gelmedim demi sonuçlar gör oylarımı😉
bana cincilik yapiyorsun demekmi istedin senSonuna kadar takılırım valla dersimi aldım ben hemde fenaa halde
Yok yok çıkmamm allah yazdı ise bozsun valla no no aynen bana taktik lazım
cinlikleri pek bilmem ben
bunda ne gibi bir trip olabilir ki 😉
bana cincilik yapiyorsun demekmi istedin sen
Recap: 2:07-3:55
Herkese başarılar bu hafta 1. olmak için geliyoruz.
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad@EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Forumdash @soo @turkuazz @eskici@Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati@ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Doğu @tolgab
Hiç reklam yapmadık bakalım nasıl sonuçlar alacağız
off ya bir lafla yelkenker suya indiBu ne tripler böyle havana gurban
Denizleri aşta gel kurbanın olam dağ dağa küsmüş dağın haberi Yokoff ya bir lafla yelkenker suya indi
ama dur daha trip yapacaktım ya
sana cok pis darılmıstımda şimdi dozu azaldı
küsen dağın morali yok hali yok kötü kötü duygu patlamalarını yaşıyor ama küstüğü dağın umrunda değil ha evet bilmiyordur belki ama azıcık kapısına baksaydi küsen dağın, farkında olurdu ama işte verdiği bir değer yok.Denizleri aşta gel kurbanın olam dağ dağa küsmüş dağın haberi Yok
Denizleri aşta gel kurbanın olam dağ dağa küsmüş dağın haberi Yok
Ne oldu hayırdır bütün gün forumda gördüm ben seni laf atıyordun millete gayet iyi gibiydin ben güzin abiyim dertlerinizi dinlerimküsen dağın morali yok hali yok kötü kötü duygu patlamalarını yaşıyor ama küstüğü dağın umrunda değil ha evet bilmiyordur belki ama azıcık kapısına baksaydi küsen dağın, farkında olurdu ama işte verdiği bir değer yok.
küsen dağ küstügü dağa halbuki nekadar değer verdi küstügü dağ hastayken
hepsi @destere nin nazarı
Sen daha tatlısın şekerim@dosimosi canımm yaa bu tatlılığa trip yapılırmı yapılamaz tabe
sen karışma zaten seninde gözundür.
sen ve @yader de nazar ettiniz bizi
niye forumda olduğumda profilimde yazılı zaten.Ne oldu hayırdır bütün gün forumda gördüm ben seni laf atıyordun millete gayet iyi gibiydin ben güzin abiyim dertlerinizi dinlerim
Sen daha tatlısın şekerim