korkakca hareketler bunlar ve bazılarınada haksızlık
neyse bir söz daha diyecektim bende kalsıntmm devam edeceğim yarışmaya😉
neyse bir söz daha diyecektim bende kalsın
sildin mesajini ama ben alintilamistim. bak alinti yaptigimi değistirdimOylarımı gönderdim başarılar diliyorum herkese
kalmasın gel konuşalım
onların neden bodrum masalı izledikleri belli zaten ateşle uzayı kovalıyorlar kızlara bakacak halleri kalmamış parlak seviciler allah kahretsin la bunlarla aynı diziyi izlediğim için pişmanım
neyse ben gidip biraz su seyredeyim dizi başladı başlayacak gibi
ona sıra gelene kadar 20 isim sayabilirdim
beroşum nerde onuda göremedim
@sokak sanati beroş için yaptığın kulisler bir foka yaramamış hanı nerde beroş ?
sendemi oy verdin ?
listenin niye bu kadar berbat olduğu şimdi anlaşıldı
aaaa şimdi anladım @sokak sanati ama mesaj yerine ulaşmış demekki güzelArkadaşlar iş iyice cıvıtılmaya başlandı etiketleyip oy istemek nedir, @Çiğdem- programın sahibi olarak bu kadar esnekliğe izin vermemelisin.
aaaa şimdi anladım @sokak sanati ama mesaj yerine ulaşmış demekki güzel
@mrt-06 ne söylüyorsa doğru söylüyordur ayoll ablası olarak bana onaylamak düşerBana değil @MayısKralı 'na çemkirdi bence. Benim her zaman ki halim bana alışması lazım.
@mrt-06 ne söylüyorsa doğru söylüyordur ayoll ablası olarak bana onaylamak düşer
boşunamı başkan seçtik ayoll dövülmesi gereken birisi varsa @destere halleder ayollNapican yani müdahale mi edeceksin.
Canım benimAşk olsun sen yokken her zaman hatırlatıyordum. Melih Melih diye hep adını geçirdim. 😉 Etkisiz eleman kesinlikle değilsin. Bir gün ben veda edersem hatırlatan başkaları da olur.
yani gönul rahatlığıyla 1 verebileceğim@Çiğdem- den mesaj gelmiş şimdi. Şu an İrem 1.ymiş Sizde tam puanınızı İrem'e verin oyunuz boşa gitmesin.
yani gönul rahatlığıyla 1 verebileceğim
baya endişeliydim
yani gönul rahatlığıyla 1 verebileceğim
baya endişeliydim
yok yarın kullanacağım.Sen daha oy vermedinmi dosim
yok yarın kullanacağım.
bana kimler şuana kadar olmamış işareti atmışa ona göre davranacam