MusicSurvivor 5.Sezon 12.Hafta Oylama Başladı

Ama şimdi haketmekte önemli ben en az 4 hakediyordum.:( 1'i ben ve Deniz Seki almıyor. O zaman minimum 3 alacağım max. 4 (b) 2 puanı Deniz Seki'ye 3 puanı Gökhan'a 4 puanı bana veriyor olman lazım. 1 İrem'e gitti o zaman.😱
Gökhana 4 vermekmi ????? :A
aa her Gökhana laf atıldığında soluğu burda alıyorum.
bunu en iyi senin anlaman gerekir. o benim zirvemdeki ismim :love1:

Ben neden bir kere katıldıktan sonra bir daha bir kere bile uğramadım bu yarışmaya sanıyosun? :)

Diyorsun.:( Bende sen sesten anlıyorsun sanıyordum.:(

Nää türkçesi I ı :A
1 vermeyecem dedim fazla beklentin olmasın.
ruh halim belirleyecek oylama esnasında :A

Tamam 1 verilmeyecek bana
Deniz Seki için 1 vermem dedin ona 2 verirsin bence geriye 3 ve 4 kaliyor. Ruh halin iyi olursa 4-5 kötü olursa 3.:A

Diyorsun.:( Bende sen sesten anlıyorsun sanıyordum.:(

Tamam 1 verilmeyecek bana
Deniz Seki için 1 vermem dedin ona 2 verirsin bence geriye 3 ve 4 kaliyor. Ruh halin iyi olursa 4-5 kötü olursa 3.:A
Irem ve Ziynetide unuttun neyse ben yorum yazmayayım artik yoksa sen bu enerjiyle 7 kapacan yoksa :A

Irem ve Ziynetide unuttun neyse ben yorum yazmayayım artik yoksa sen bu enerjiyle 7 kapacan yoksa :A

Şimdi işte konu o. Sudoku gibi oldu olay.:F
1 puan ya iremin ya ziynetin. 2 puan deniz sekinin. 3 puan ben İrem yada ziynetin. 4 puan da aynı şekilde. Bana 3-4 gelecek ama ruh haline ve verdiğim çabayı göz ardı etmeyeceğine güveniyorum 5 bile olabilir diyorum.:A

Şimdi işte konu o. Sudoku gibi oldu olay.:F
1 puan ya iremin ya ziynetin. 2 puan deniz sekinin. 3 puan ben İrem yada ziynetin. 4 puan da aynı şekilde. Bana 3-4 gelecek ama ruh haline ve verdiğim çabayı göz ardı etmeyeceğine güveniyorum 5 bile olabilir diyorum.:A
4-5-6ve 7 kilitlendi :A
1 de senin degil 99%sen 2 sin ama ruh hali o %1 e denk gelirse 3 olur :A oda baya küçük bir ihtimal :A
yeter artik kafami kariştirma :A senin en düşük 2 en yüksek 3 :F bundan ötesi olamaz.
Bihtere zirve geliyor ona odaklan yeter :F

4-5-6ve 7 kilitlendi :A
1 de senin degil 99%sen 2 sin ama ruh hali o %1 e denk gelirse 3 olur :A oda baya küçük bir ihtimal :A
yeter artik kafami kariştirma :A senin en düşük 2 en yüksek 3 :F bundan ötesi olamaz.
Bihtere zirve geliyor ona odaklan yeter :F

Olmadı bu. Demek Ziynet yada İrem iyi.:( Bu kadar çaba boşa gitti yine. Bari @MasacRE- iyi versinde çok tükenmeyeyim.:(

Benim en büyük korkum @soo her hafta 1 geliyor ondan. Önceden ne iyiydi.:(