En İyi Oyuncu Yarışması--Aralık Ayı Enleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
En İyi Oyuncu Yarışmasının 3.ay sonuçları belli oluyor. 29 diziden 400 oyuncu içinden 3 isim tam puan (10/10) aldı. Sonuçlar 18:30'da konuya eklenecek.

Aralık ayında 3 isim 10 puan aldı; Burcu Biricik, Ceren Moray ve Şevket Çoruh. Burcu Biricik'e oy kullanan sayısı daha fazla olduğu için ilk sırada yer aldı. İşte ayın en iyileri:
Ekli dosyayı görüntüle 53389 Ekli dosyayı görüntüle 53391 Ekli dosyayı görüntüle 53392 Ekli dosyayı görüntüle 53390
rezalet sonuçlar bilsem oy kullanmazdım kim seçti la bu kadar çamuru :))

benim su nerde? :)

bu arada @Çiğdem- i ve @destere yi çatlatan uyumlar söz konusu sonuçlarda:A
mesela halitle bergüzar 8.89 ikisi de çikinellayı en çok çatlatan hilal & leon çiftinden hilal 6.87 , leon 6.86
kuru kızla ömüş ikisi de 7.5 ; hayatla murat da 8 puan almışlar işte aşkın gücü :A

@dosimosi @eskici @gizem ak @cookies @vadikızı @yader @Forumdash @Aserat
cansu dere 35. olmuş ???

ilk 20 de sadece benlik alina boz kalmış çetin tekindor ve ebru özkan haricinde diğerleri çöp :)

mesela @Bully alperen duymaza (ateşe) 10 vermiş @eskici 9 artık zan altındalar bence:A
onların neden bodrum masalı izledikleri belli zaten ateşle uzayı kovalıyorlar kızlara bakacak halleri kalmamış parlak seviciler:) allah kahretsin la bunlarla aynı diziyi izlediğim için pişmanım:)

neyse ben gidip biraz su seyredeyim dizi başladı başlayacak gibi :)

burcu biricik de fena değil bence:A
ona sıra gelene kadar 20 isim sayabilirdim :)
beroşum nerde onuda göremedim :)

@sokak sanati beroş için yaptığın kulisler bir foka yaramamış hanı nerde beroş ?

sen etiketlemeden geldim :F
sendemi oy verdin ?
listenin niye bu kadar berbat olduğu şimdi anlaşıldı :)

onların neden bodrum masalı izledikleri belli zaten ateşle uzayı kovalıyorlar kızlara bakacak halleri kalmamış parlak seviciler:) allah kahretsin la bunlarla aynı diziyi izlediğim için pişmanım:)

@sokak sanati beroş için yaptığın kulisler bir foka yaramamış hanı nerde beroş ?
beroş hangi dizide oynuyor da listede olsun :A neyse ocak ve şubat ayında 1. bellii meryoşum ilk sırada olacak diğerleri 2.lik için yarışabilir yapımcı jokerimi kullanıyorum:A @mrt-06 @Aserat @Çiğdem- @dosimosi @Forumdash

Alinaya ben 10 verdim
leyla tanları niye pas geçtin:)
leylaya 10 puan alinaya 9 puan vermiştim :)

beroş hangi dizide oynuyor da listede olsun :A neyse ocak ve şubat ayında 1. bellii meryoşum ilk sırada olacak diğerleri 2.lik için yarışabilir yapımcı jokerimi kullanıyorum:A @mrt-06 @Aserat @Çiğdem- @dosimosi @Forumdash
kösemi kösem yapan beroştur sizin sümüklü nurgül teyze bile listeye girmiş beroşum listede yok ?
sen bu işi beceremiyorsun harbiden baktınki millet pis pis oylar gönderiyor sunucu ve toplayıcı olarak duruma müdahale etmen lazımdı :)
@Doğu da mematiye 10 puan vermiş onun mematisi nerde :)

leyla tanları niye pas geçtin:)
leylaya 10 puan alinaya 9 puan vermiştim :)

kösemi kösem yapan beroştur sizin sümüklü nurgül teyze bile listeye girmiş beroşum listede yok ?
sen bu işi beceremiyorsun harbiden baktınki millet pis pis oylar gönderiyor sunucu ve toplayıcı olarak duruma müdahale etmen lazımdı :)
@Doğu da mematiye 10 puan vermiş onun mematisi nerde :)
mematisi hangi dizide @Doğu nun :A yoksa rüyalarında dizi mi çekiyon mematiyle:A

mesela @Bully alperen duymaza (ateşe) 10 vermiş @eskici 9 artık zan altındalar bence:A
Hakedene hakettigini veririz biz :A

sendemi oy verdin ?
listenin niye bu kadar berbat olduğu şimdi anlaşıldı :)
Ne parlak sevicisi la ben Asli'ya 10 verdim :A

Şevket Çoruh yani mesut sonuna kadar hak ediyor ayoll yeni bölümleri izlemesemde youtubede bölüm sahnelerine hep bakıyorum mesutun ve Özgür Ozan hüsnüyede tebrikelr son bölüm reytingleri onun sayesinde geliyor zaten :A

Hüsen Avni Danyal bu yıl Çetin Tekindor kadar başarılı tarık ünlüoğlunud unutmamak lazım 3 ustayada tebrikler :bhr: Onur Tunada kendisini baya geliştirdi sesinede alıştık artık , Oktay Kaynarcada hala iş var maşşllah onlarada tebrikler :A

Onur BüyükTopçu ve Ufuk Özkanda bu sıkıntılı dönemde yüzümü güldürenler oldu :A

@xemrexxx in buruşuk kösemi Nurgülde hernekadar muratımın yanıdna ezilsede iyi iş çıakrıyor bence ve Yüksek Sosyeteden Zuhal Olcay zaten listede sadece bu 2 kaıdn oyuncu kalitlei oyuncular diğerlerin hepsini özelikle burcu biriciği başta olmak üzere çöp sepetine atın gitsinler ayoll :A

Sarışın kızlarım ilk 2 :oley:

image-1463734131955372344.jpg