Asıl sana hoşt beee!!! OHB'ni senben başka izleyen mi var Gitmiş 2. yapmiş. Berguzar onca övgüler alırken ilk 20 dışı TNS dirilişi şişiriyor diyorsun ama bu anket oylama resmen balon pardon zeplin diyecektim en ufak dokunmada patlayacak cinsten
Asıl sana hoşt beee!!! OHB'ni senben başka izleyen mi var Gitmiş 2. yapmiş. Berguzar onca övgüler alırken ilk 20 dışı TNS dirilişi şişiriyor diyorsun ama bu anket oylama resmen balon pardon zeplin diyecektim en ufak dokunmada patlayacak cinsten
3 ay sonunda birinci onur büyüktopçu galiba bir genel tablo için bir konu açarım her ay güncellerim korişimiz hakediyor @Çiğdem- @tolgab @turkuazz @cookiesyazıklar olsun ne diyeyim güvendiğim dağlara kar yağmış
neyse zirvedekilee haketmiş 😉
3 kişi izliyoruz hatta 4. @destere totoşu unutmuş izlediğini söylemeyiAsıl sana hoşt beee!!! OHB'ni senben başka izleyen mi var Gitmiş 2. yapmiş. Berguzar onca övgüler alırken ilk 20 dışı TNS dirilişi şişiriyor diyorsun ama bu anket oylama resmen balon pardon zeplin diyecektim en ufak dokunmada patlayacak cinsten
seni kim kaale alır biz varkenListeye sondan başa doğru bakarken büyük hayal kırıklığına uğradım ama zirvede Burcu Biricik'i görünce sevinmedim değil. Yine de genel olarak pek iyi bir ilk 20 olduğu söylenemez. İlker Kaleli hak ettiği yerin çok altında. Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Onur Saylak, Burçin Terzioğlu, Funda Eryiğit, Beren Gökyıldız, Timuçin Esen vb. olmalıydı. Hatta birazdan ben de kendi ilk 20'mi yapayım.
Neyse emek vermişsin eline koluna sağlık ama tablo hiç güzel değil3 ay sonunda birinci onur büyüktopçu galiba bir genel tablo için bir konu açarım her ay güncellerim korişimiz hakediyor @Çiğdem- @tolgab @turkuazz @cookies
bu arada şov gülümse yeteri de bitiriyor 5 kişi 8 puanı geçmişti daha önce de nurseli idiz yarışmanın 2.siyken dizisi bitirilmişti tez vakitte kınıcam seni.ss @mrt-06 .ss
3 kişi izliyoruz hatta 4. @destere totoşu unutmuş izlediğini söylemeyi
halitle bergü oyları paylaşmış işte biri daha önde olsa ilk 3e girerdi
yanlız dediğim gibi senin şirketi kra sevda kurtarıyor 2 oyuncu sokmuş ilk 10aNeyse emek vermişsin eline koluna sağlık ama tablo hiç güzel değil
İlk mesajda dedim ya "fanlık" @sokak sanati ve sen bişeyler yapmişsinizdiryanlız dediğim gibi senin şirketi kra sevda kurtarıyor 2 oyuncu sokmuş ilk 10a
ay ne cahalsın biz sokak totoşunu yarışmadan kovduk oy kullanması zinhar yasak berenini de diziden şutladık zatiİlk mesajda dedim ya "fanlık" @sokak sanati ve sen bişeyler yapmişsinizdir
Iyyy daha rezalet bi oylama desene Sırf kendi oyuncularını pohpohlamişsinay ne cahalsın biz sokak totoşunu yarışmadan kovduk oy kullanması zinhar yasak berenini de diziden şutladık zati
ilk 10 da bir nurgül sultanımla efsunu izliyorum tarık ünlüoğlu ve ceren taşçı da izliyorum sayılır diğerlerini izlemiyorum neresi bnm oyuncular.ssIyyy daha rezalet bi oylama desene Sırf kendi oyuncularını pohpohlamişsin
Sana kendi listemle cevap veriyorum.3 ay sonunda birinci onur büyüktopçu galiba bir genel tablo için bir konu açarım her ay güncellerim korişimiz hakediyor @Çiğdem- @tolgab @turkuazz @cookies
bu arada şov gülümse yeteri de bitiriyor 5 kişi 8 puanı geçmişti daha önce de nurseli idiz yarışmanın 2.siyken dizisi bitirilmişti tez vakitte kınıcam seni.ss @mrt-06 .ss
seni kim kaale alır biz varken
hep ayni dizileler hic inandirici degil.Sana kendi listemle cevap veriyorum.
- Burcu Biricik (Hayat Şarkısı)
- İlker Kaleli (Poyraz Karayel)
- Halit Ergenç (Vatanım Sensin)
- Miray Daner (Vatanım Sensin)
- Timuçin Esen (Bodrum Masalı)
- Burçin Terzioğlu (Poyraz Karayel)
- Funda Eryiğit (Poyraz Karayel)
- Uraz Kaygılaroğlu (Baba Candır)
- Birkan Sokullu (Hayat Şarkısı)
- Alperen Duymaz (Bodrum Masalı)
- Bergüzar Korel (Vatanım Sensin)
- Toprak Sağlam (Bodrum Masalı)
- Ayda Aksel (Poyraz Karayel)
- Onur Saylak (Vatanım Sensin)
- Celile Toyon (Vatanım Sensin)
- Olgun Toker (Hayat Şarkısı)
- Ahmet Mümtaz Taylan (Hayat Şarkısı)
- Murat Aygen (Bodrum Masalı)
- Ezgi Şenler (Bodrum Masalı)
- Şebnem Hassanisoughi (Vatanım Sensin)
kendi izlediğin dizilerden liste yapmak böyle olur @ForumdashSana kendi listemle cevap veriyorum.
- Burcu Biricik (Hayat Şarkısı)
- İlker Kaleli (Poyraz Karayel)
- Halit Ergenç (Vatanım Sensin)
- Miray Daner (Vatanım Sensin)
- Timuçin Esen (Bodrum Masalı)
- Burçin Terzioğlu (Poyraz Karayel)
- Funda Eryiğit (Poyraz Karayel)
- Uraz Kaygılaroğlu (Baba Candır)
- Birkan Sokullu (Hayat Şarkısı)
- Alperen Duymaz (Bodrum Masalı)
- Bergüzar Korel (Vatanım Sensin)
- Toprak Sağlam (Bodrum Masalı)
- Ayda Aksel (Poyraz Karayel)
- Onur Saylak (Vatanım Sensin)
- Celile Toyon (Vatanım Sensin)
- Olgun Toker (Hayat Şarkısı)
- Ahmet Mümtaz Taylan (Hayat Şarkısı)
- Murat Aygen (Bodrum Masalı)
- Ezgi Şenler (Bodrum Masalı)
- Şebnem Hassanisoughi (Vatanım Sensin)
Yüksek sosyete izliyordun, arka sokaklarını söylemiyorum bile Paramparçayı forumda tek öven sen sen kaldın zaten aralarada serpiştirme yapmişsin belli olmasın diye ama ben yemedim Neyse dizim başlıcak ben gidiyorum... İlk ben diyim bu sefer "çüşşş, byee!!!"ilk 10 da bir nurgül sultanımla efsunu izliyorum tarık ünlüoğlu ve ceren taşçı da izliyorum sayılır diğerlerini izlemiyorum neresi bnm oyuncular.ss
hadi good byeYüksek sosyete izliyordun, arka sokaklarını söylemiyorum bile Paramparçayı forumda tek öven sen sen kaldın zaten aralarada serpiştirme yapmişsin belli olmasın diye ama ben yemedim Neyse dizim başlıcak ben gidiyorum... İlk ben diyim bu sefer "çüşşş, byee!!!"
Komedi dizisi olarak iyi bir bölüme ulaştı. Biz işimizi biliriz ayrıca daha bitmesine var.3 ay sonunda birinci onur büyüktopçu galiba bir genel tablo için bir konu açarım her ay güncellerim korişimiz hakediyor @Çiğdem- @tolgab @turkuazz @cookies
seni kim kaale alır biz varken
ıyyy sen gülme melun.ss resmen yarışmama kastı var şovun .ssKomedi dizisi olarak iyi bir bölüme ulaştı. Biz işimizi biliriz ayrıca daha bitmesine var.
Listeye gelirsek nasıl güleceğime karar veremedim ayakta mı gülsem oturarak, amuda kalkarak mı.
@dosimosi ile @Çiğdem- kemale tam puan vermişlerdi sapık adamları seviyorlar demek ki @destere ye ilgileri bundanÇünkü her oyuncumuz başrol gibi
Ocak ayında da devam ediyor yahu, Evrimciğimi ilk 3'e sokayım bari. Ama liste çok taraflı.ıyyy sen gülme melun.ss resmen yarışmama kastı var şovun .ss